^

Masker for ansikt

Mask for ansiktet fra rynker fra ravsyre: oppskrifter

Takket være denne løsningen kan du kvitte deg med mange kosmetiske problemer, forbedre tilstanden til huden, og også avgifte den.

Coffee Face Mask

Som morgenkuppen med nybrygget kaffe gir personen en vivacity, slik at masken fra kaffeglasset toner hudens celler perfekt og samtidig passer for alle hudtyper

Ansiktsmasker fra sitron

Å være en rik kilde til vitamin C, sitronsaft - og det er en del av hjemmelagde masker, kremer og skrubber - har mange fordeler når den brukes direkte på huden.

Mask av sjokolade - kosmetisk trend

Kakao anses som en rik kilde til antioksidanter, som for eksempel procyanidiner, polyphenoliske flavonoider og katekiner. Kakaopulver inneholder kalium, natrium, kalsium, magnesium, fosfor, mangan, jern, kobber, selen og sink.

Fruktmasker for ansikt og hår

Fruktmasker hjelper med å mette huden med nyttige ingredienser. Frukt er spesielt viktig for menneskelig hud.

Mask for ansikt fra melk

Hvilken effekt har ansiktsmasken på huden fra melk? Sikkert, positivt. Og melk har sin egen nyttige eiendom for alle typer hud.

Masker for kombinasjonshud

Hjemmelagde masker for kombinasjonshud hjelper til med å løse mange av problemene som er karakteristiske for blandet hudtype.

Masker laget av erter: bra for enhver hud

Mange kan virke uventede ertmasker, men bruken av denne populære bønnen er helt naturlig, fordi hudpleieprodukter fra hjemmet inkluderer nesten alle produkter av planteopprinnelse.

Parafinmask: Helse og hudforyngelse

Parafinmasken er laget av smeltet paraffin, et petroleumdestillat, som er en blanding av faste hydrokarboner (alkaner) som omdannes til flytende tilstand når de oppvarmes til + 45-60 ° C.

Ansiktsmaske med aloe - et effektivt middel for alle anledninger

Masker med aloe juice er et utmerket verktøy for å opprettholde ansiktshud i tone. I de kjøttfulle bladene av aloe er det mye juice: det er ikke bare fuktigheten som planten bevarer "i reserve" i tilfelle av langvarig tørke, men også et konsentrat av livsstøtter.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.