^

Hudpleie

Solkremer for ansiktet

For å bekjempe effekten av ultrafiolette stråler produserer den melanin, som ikke alltid er jevnt fordelt over huden, pigmentflekker dannes.

Ansiktskremer for barn for voksne og barn

Når det gjelder om det er mulig å bruke en ansiktskrem for barn, er det uenigheter blant kosmetologer. Noen anser det som svært nyttig for å fukte, myke, bli kvitt betennelser, beskytte mot sol, vind og kulde, behandle akne og berolige huden.

Ansiktsfjerningskremer

Ansiktsfjerningskremer bidrar til å gjøre huden ren og attraktiv smertefritt og enkelt.

Ansiktshud peeling med ferulinsyre

Spesielt populær blant kosmetiske prosedyrer er overfladisk kjemisk peeling, som bidrar til å eliminere visse hudproblemer og forbedre teksturen til epidermis. En slik prosedyre er peeling med ferulsyre.

Atraumatisk ansiktsrens

I motsetning til manuelle eller vakuumteknikker utføres atraumatisk ansiktsrensing uten kontakt. Derfor er huden ikke skadet og opplever ikke mekanisk stress, og bivirkninger i form av irritasjon, tetthet, hyperemi forekommer ikke.

Epilering av overleppe

Alle som vil bli kvitt antenner i lang tid, kan ty til epileringsprosedyren. I motsetning til hårfjerning, når bare den synlige delen av håret fjernes, innebærer denne metoden ødeleggelse av hårsekkene.

Rensing i ansiktet med syrer: hyaluron, salisylsyre, melkesyre

Hvis kosmetologen rådet til å rense ansiktet med syrer, bør det begynne med grundig forberedelse - uansett om du er i salongen eller hjemme. Forskjellen er at i en kosmetisk institusjon vil dette bli gjort av en profesjonell, og hvis du gjør det selv, bør du ta vare på preparatet personlig.

Ansiktscreme med anti-aging effekt: rangering av de beste merkene

En kvalitetskrem bør inneholde, i forskjellige kombinasjoner, følgende forbindelser: retinol, askorbinsyre, polyfener, isoflavoner, proxylan, hydroksysyrer, hyaluronsyre, kollagen, elastin, peptider, essensielle og fettige vegetabilske oljer.

Kremer for fet hud: topp rangering

Økt fettinnhold på grunn av overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene, noe som fører til en reduksjon av konsentrasjonen av linolsyre - byggematerialet til cellemembranen, og en reduksjon i surhet.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.