^

Hud aldring

Han trakk ansikt til ansikt

Den skumle huden på ansiktet i dag er ganske vanlig, og det ser ikke så attraktiv ut i det hele tatt - det er vanligvis saggy, har en blek nyanse, og rynker ser raskere ut på den.

Alder endres

Gerontologi er en vitenskap som studerer aldringsprosessene, aldersrelaterte endringer i en person: hans biologiske, medisinske, sosiale, psykologiske, hygieniske og økonomiske aspekter (aldringens vitenskap).

Varianter av rynker og årsakene til utseendet deres

Som du vet, med noen form for aldring, er det et slikt enkelt tegn, som rynket hud. Derfor er de fleste metoder for å korrigere aldersrelaterte hudforandringer direkte eller indirekte rettet mot å redusere rynkets dybde og alvorlighetsgrad.

Biologisk hudaldring: typer hudaldring

Det er endringer i både epidermis og dermal strukturer. Spesielt er markert nedgang i antall epidermale celler rekker forstyrrelser av keratinocytt-differensieringen, keratinocytter økning i størrelse, forandring i forholdet av ceramid eller andre sterkt spesialiserte huden lipider, ved å gi ce barriereegenskaper, deriblant væskeansamlinger i huden.

Hud aldring: For tidlig og naturlig, aldrende faktorer

Aldring er en kompleks biologisk prosess med metabolske og strukturelle og funksjonelle forandringer i kroppen som fanger både indre organer og systemer og vev som utgjør det ytre utseende. Vevet som utgjør det ytre utseende, inkluderer selvfølgelig huden, så vel som noen muskler (spesielt etterligner muskler i ansikt og nakke).

Hormoner og hud

Hormoner spiller en viktig rolle i hudens fysiologi, slik at brudd på hormonbalansen umiddelbart påvirker tilstanden. For eksempel kan en ubalanse av skjoldbruskhormoner føre til overdreven tørrhet i huden ...

Teori av stress

Som følge av faresignalet (smerte, rovdyrutseende etc.) begynner vår kropp å gjenoppbygge sine aktiviteter for å maksimere sjansene for flukt - enten veldig raskt, unnslippe eller gi en veldig sterk tilbakevending til fienden.

Den magiske av hudregenerering

Ofte, kjøper dyr krem "fra rynker" eller går til skjønnhetssalongen, kvinner håper på et mirakel. I motsetning til alle argumenter av grunn, tror de fleste at det er et verktøy som vil fikse huden som en urmakeren å reparere en bortskjemt klokke.

Frie radikaler og antioksidanter

Fri radikal - et molekyl eller atom som har uparede elektron i en ytre bane, som står for sin aggressivitet og evne ikke bare til å reagere med molekyler av cellemembranen, men også for å gjøre dem til frie radikaler (selvdrevet skred reaksjon).

Aldring og fotobehandling

Det sies at mote for en brunfarge formidles parisisk legendariske Coco Chanel, da han kom tilbake fra et cruise i Middelhavet, ble truffet av den bleke parisiske skjønn bronse brunfarge.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.