^

Hårtap (skallethet)

Hårtap hos menn

Tror ikke det vakre, tykke håret, er bare et spørsmål om stolthet for kvinner. Menn, akkurat som svakere sex, vil ha et fint hårhår, men deres ønsker er ikke alltid sammenfallende med virkeligheten. 

Typer av hårtap hos kvinner

Alopecia er en sykdom som rammer pasienter i alle aldre. Alopecia kan være av flere typer, hver med karakteristiske symptomer. Vurder hovedtyper av hårtap hos kvinner

Årsaker til hårtap hos kvinner

De viktigste er arvelighet og faktorer som ikke er relatert til genetisk predisposisjon. Alle årsaker er delt inn i interne og eksterne, vurder dem

Hårtap hos kvinner som symptom på sykdom

I forhold til andre deler av kroppen inneholder vegetasjonen på hodet det mest hår. I dette tilfellet, i tillegg til den estetiske belastningen, utføres ikke andre funksjoner.

Alderrelatert hårtap hos kvinner

I ung alder er tilfeller av kvinnelig alopecia sjeldne, siden økt produksjon av østrogener sikrer normal vekst av krøller. 

Hårtap hos kvinner: hvilken lege skal behandles, hvordan å forebygge?

Økt brittleness og håravfall er ikke bare en kosmetisk defekt, men også et tegn på visse lidelser i kroppen. Problemet kan knyttes til sykdommer i indre organer, mangel på nyttige stoffer, kroniske patologier.

Hårtap

Økt brittlenhet av hår er et betydelig problem for kvinnelige representanter. Med skørt hår kan ikke vokse lenge tykt hår, kom ikke ut for å lage en stilig stilig styling.

Hva om håret mitt faller ut under graviditeten?

Under graviditeten skjer det endringer i kroppen, noe som er normalt, siden vitaminer og sporstoffer, inkludert kalsium, er nødvendig for å danne en ny levende organisme.

Hva om håret mitt faller ut etter flekker?

Hvis håret faller ut etter farging, er dette den normale reaksjonen av håret mot kjemisk angrep. Oftest reagerer håret på belysningsapparater (hydroperitt, for eksempel), billige hårfarger eller for ofte farging.

Hva skal jeg gjøre hvis tenåringen min har hår som faller ut?

I løpet av puberteten i menneskekroppen kan det oppstå forskjellige fenomen, til og med hårtap, som i prinsippet skjer sjelden. Men hvis det plutselig ble lagt merke til at ungdommens hår faller ut, betyr det ikke at barnet er syk.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.