^

Hårtransplantasjonsklinikker: i Tyrkia, Russland, Ukraina, Tyskland

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Hittil har vi snakket om fordelene som hårtransplantater gir til tidlige skallede mennesker og de som har hårhår, er svært langt fra ideelle i dens tetthet, noe som medfører visse problemer i det psykologiske og fysiske planet. Vi berørte også ulike metoder for å utføre en prosedyre så viktig fra et estetisk synspunkt, deres fordeler og ulemper, og etterlot prosedyren. Men all denne informasjonen vil virke liten, hvis de som ønsker å konkurrere om sin skjønnhet ved radikale metoder, ikke vet hvor de skal lage en hårtransplantasjon.

Til å begynne med er hårtransplantasjon ennå ikke så krevd at det kan utføres på noen klinikk i noen by. Dette er utviklingsretningen til estetisk medisin, som har skapt rot langt fra alle byer, så det er fortsatt ikke nok å bestemme seg for hårtransplantasjon, du må bestemme landet og klinikken hvor du vil gjøre det.

Det må sies at alvorlige klinikker som praktiserer den nyeste teknologien, finnes ikke bare i utlandet, men også i landene i den tidligere CIS. Videre bør de søges i de regionale byene. Telling på hårtransplantasjon i en liten by for tiden er det ikke nødvendig, selv om etterspørselen etter prosedyren er i alle bosetninger.

Kanskje, en dag vil situasjonen endres til det bedre, og hårtransplantasjon kan utføres i en hvilken som helst by. Likevel bør anstendig etterspørsel og prispolitikk interessere spesialister og føre til åpning av nye sentre. I mellomtiden vil vi snakke om de kjente klinikker som eksisterer i dag i ulike deler av verden.

Hårtransplantasjon i Tyrkia

Dette landet har en svært rik erfaring i retning av hårtransplantasjon, med god grunn er klinikkene på jakt etter informasjon, ikke bare ukrainere og russere, men også innbyggere i europeiske land. Klinikkene i Tyrkia er klarert, derfor har folk ikke lyst på pengene for visum, fly og overnatting i dette landet, som kan garanteres gi dem en vakker frisyre.

DOKU klinikk for estetisk medisin (Adam og Eva)  er en av de ledende klinikkene i Istanbul, hvor pasienter fra Europa og Asia søker hjelp. Hårtransplantasjon utføres av den sømløse FUE-metoden, og håret er ikke barbert, noe som betyr at pasienten umiddelbart etter prosedyren kan se resultatet av transplantasjon, som det vil bli om et år.

Transplantasjon gjøres både for menn og kvinner. I tillegg blir det bygget øyenbryn og skjegg.

Det er en klinikk i Istanbul på Cumhuriyet Mah. Incirlidede Cad. No: 6-2, Anthill Towers, Sisli, Istanbul

Estethica Esthetic Medicine Clinic (Estetikk)  er det største medisinske senteret i Tyrkia, hvorav den ene er hårtransplantasjon. Medisinsk senter har akseptert pasienter fra hele verden siden 2010 og gjennomført behandling i henhold til internasjonale standarder.

Hårtransplantasjon utføres ved den klassiske metoden og ved FUE-metoden.

Klinikken ligger på: Ataşehir (Istanbul) Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. Nr. 28

Hair Med Hair Transplant Center i Memorial Clinic Antalya er en moderne medisinsk institusjon med 15 års erfaring, som arbeider i henhold til internasjonale standarder for det nyeste utstyret. En av de første som blir akkreditert av JCI.

Senteret tilbyr en rekke behandlinger for alopeci, inkludert hårtransplantasjon ved hjelp av FUT og FUE-metodene. Spesialister utfører hårtransplantasjon hos menn og kvinner, samt øyenbryn og skjeggtransplantasjon, behandling av kronisk hårtap gjennom plasmolifting.

.Engangsbygging: Kuskavagi Mah. Atatürk Bulvarı No: 81 Konyaalti / Antalya.

FUE Hairlain Clinic  er en velkjent tyrkisk klinikk som har utført hårtransplantasjon ved hjelp av FUE-metoden i omtrent 15 år, faktisk siden grunnleggelsen i 2002. Clinic spesialister gi en sømløs prosess ved et høyt nivå, praktisere hårtransplantasjon som en farge, og i andre deler av kroppen, samt korrigerende transplantasjon er nødvendig i tilfelle av svikt av tidligere transplantasjoner, hår vokse på riktig måte.

Klinikken ligger i Ankara. Mer informasjon kan fås på fue-hlc@mail.ru eller på telefon i Russland +7 (987) 188-76-06.

Privat klinikk TURHAIR  i Istanbul, hvor Dr. Demir, som er medlem av organisasjonen til de beste legene til hårtransplantologene FUE EUROPE og ISHRS, gjennomfører en mottakelse.

I klinikken utføres hårtransplantasjon ved hjelp av FUE-metoden på hodet, skjegg, bart, øyenbryn.

Krinik ligger under: Incirli Cad. Limon Çiçeği Sok. Asfalti Gate kontorbygg № 1 Bakirkoy / ISTANBUL, telefonnummer +9 (0 534) 974- 22- 00.

Trenger du å si at i Tyrkia er hårtransplantasjon nesten daglig, fordi det er mange medisinske sentre og klinikker åpne i denne retningen. Pasientene er utstyrt med: gratis transport, helpensjon, mulighet for å bo i klinikken på operasjonsdagen og mye mer. Men ikke alle private klinikker er i stand til å tilby et høyt nivå av tjenester. I tillegg praktiserer nesten alle senter for hårtransplantasjon bare en sømløs transplantasjonsmetode.

Hårtransplantasjon i Russland

Vi vil ikke skjule en synd for å gjøre en kvalitativ hårtransplantasjon. Russiske innbyggere trenger ikke å reise utenlands. For å utføre transplantasjonsprosedyren på høyt nivå kan og lokale leger i velkjente klinikker.

 Klinikken for REAL TRANS HAIR (RTH-hårtransplantasjon) er en av de velkjente klinikker i Russland, som har jobbet innen transplantasjon i rundt 17 år.

Eksperter utfører hårtransplantasjon ved hjelp av to strips og FUE-metoder. Samtidig har de ikke det travelt å bytte til en mer moderne metode for HFE, med tanke på det som en markedsføringsnøkkel. De hevder at metodikken HFE er egentlig ikke en unik metode, en form for sømløs teknikk FUE, fulgt av andre verktøy (teknologi FUE implanteringsapparat PEN), som FUT teknikk er en variant av strimmelen metode. Forresten, FUE IMPLANTER PEN-metoder brukes av mange klinikker i Tyrkia under den opprinnelige, i stedet for annonseringsnavn.

Klinikken har også en hårtransplantasjon i bart og skjegg.

RTH klinikken i Russland ligger i: Moskva, Kurskaya t-banestasjon, Yakovoapostolsky pereulok, 8a.

Trichology Center of Ever for håret  - kjent i russisk medisinsk institusjon (medlem av International Society of Hair Restoration Surgery ISHRS), praksisen med å jobbe på en ny metode for hårtransplantasjon på HFE tyrkiske spesialister i over 13 år. I Russland er HFE-metoden patentert, men slike operasjoner utføres kun i en klinikk med samme navn. Det antas at denne teknikken lar deg dekke hodet med håret ditt selv med de siste 6 grader av alopecia, men dette vil ta ca 8-12 timer.

Spesialister er engasjert i hårtransplantasjon fra hodeområdet, transplantasjon øyenbryn, bartender, skjegg, whiskers.

Trichology Center for HFE ligger i: Moscow, ul. Schepkina, 58 med. 3. Du kan lære mer ved å bruke flerkanals telefonen  +7 (915) 107-55-44.

Klinikken for plastikkirurgi og kosmetikk Inteko er  også en av de beste klinikkene i Moskva, og tilbyr hårtransplantasjonstjenester. Åpningen av klinikken fant sted i 2003.

Specialistene til Inteko-klinikker jobber i henhold til to metoder: En strimmel og FUE, som også vurderer HFE-metoden, er ikke et ikke-kirurgisk inngrep, men en slags sømløs teknikk.

Klinikadresse: Moskva, st. 2. Tverskaya-Yamskaya, 26, telefon: +7 (499) 250-96-56.

Den spesialiserte hårtransplantasjonsklinikken "Lysine-no"  er et populært senter i Russland med et lovende navn og 15 års erfaring innen hårtransplantasjon. I løpet av denne tiden bidro legene til å få et vakkert hårhår for tusenvis av pasienter.

Klinikens spesialister, som er medlemmer av ISHRS, jobber med to patenterte metoder over hele verden: strip og FUE.

Klinikken ligger i: Moskva, ul. Clara Zetkin, 33, bygningen 25, telefon +7 (495) 585-76-36.

Spesialisert klinikk for hår restaurering og hårtransplantasjon "Volosy.ru"  er et moderne russisk senter som har vært aktivt siden 2004, selv om opplevelsen av hårtransplantasjon er enda eldre (siden 1996). Alle kirurger i klinikken er oppført i den internasjonale organisasjonen ISHRS.

Spesialistene i klinikken utfører hårtransplantasjon ved hjelp av FUE- og FUT-metoder, og bruker kun pasientens eget hår som biomateriale. En kombinert operasjon med begge metoder er også mulig. Hvis hårets tetthet ikke kan oppnås, tilbyr klinikken en ekstra trichopigmenteringsmetode (medisinsk tatovering). Med sin egen teknikk utfører legene øyenbryn og øyevipper, og bruker også forskjellige alternative metoder for å behandle skallethet.

Klinikken "Volosy.ru" er lokalisert på: St. Petersburg, Prospekt Prospekt, 69, telefon +7 (921) 886-56-64.

Hårtransplantasjon i Ukraina

Våre landsmenn er ikke verre enn utlendinger, de følger også deres utseende og ønsker å være vakker. Og hår - dette er det som hjelper til å gi et spesielt ansikt til et menneskelig ansikt, noe som betyr at det haster med hårtransplantasjon i oss ikke er mindre enn i andre utviklede land.

La oss vurdere noen klinikker hvor våre landsmenn kan gå gjennom prosedyren for hårtransplantasjon uten å forlate landet.

Klinikk for plastikkirurgi og fornyet medisin Ana-Cosmo  er en av de mest prestisjetunge klinikkene i Ukraina og landene i tidligere CIS, som har eksistert i mer enn 20 år. Det har et høyt nivå av akkreditering av Helse- departementet i Ukraina, og spesialister kan skryte av sertifikater og diplomer av internasjonal standard.

Hårtransplantasjon er i avdelingen til den verdensberømte plastikkirurgen Akaki Tsilosani. Han utfører operasjoner med patchwork-metoden FUT og sømløs FUE, om nødvendig, implanterer hår fra ulike deler av kroppen, og sikrer 92% overlevelse av biomaterialet.

Klinikken ligger i Kiev, ul. Belorusskaya, 11b, telefon +38 (044) 483-21-78, +38 (050) 326-62-91.

Clinic of Laser Cosmetology and Surgery Diamond Laser er et medisinsk senter med en 5 års erfaring som holder tritt med tider, og lytter til behovene til den ukrainske befolkningen. En av tjenestene som tilbys av senteret er hårtransplantasjon, som senterets spesialister utfører ved sømløs FUE-metode, transplanterer opptil 4000 grafts per prosedyre. Hårtransplantasjon utføres også på øyenbrynene og hodet til rimelige priser opp til UAH 50 per implantat.

Klinikadresse: Kiev, ul. Krasnoarmeyskaya, 89, telefon +38 (044) 228-72-45.

Laser Laser Cosmetology and Surgery Clinic "Gold Laser" er et annet medisinsk senter på europeisk nivå, som eksisterer i ca 5 år, og har vist seg innenfor hårtransplantasjon på en sømløs måte. Prisene for hårtransplantasjonsprosedyren er identiske med forrige klinikk.

Klinikadresse: Kiev, ul. Leo Tolstoy, 8, telefon +38 (044) 338-12-90.

Institutt for regenerativ estetisk medisin "VIRTUS" er et medisinsk senter med 26 års erfaring, med grener i ulike byer i Ukraina. Klinikken introduserer mange av de mest innovative metodene i kosmetologi, dermatologi, trichonology.

Mer enn 10 år i institusjonen praktiserer hårtransplantasjon ved hjelp av stripteknikken.

Finn en adresse Clinic avdelinger i forskjellige byer (Odessa, Kiev, Kharkov, Dnepr, Nikolaev, Kherson), kan du ringe +38 (044) 332-44-00 i Kiev eller 38 (044) 700-60-60 i Odessa.

Medilandsklinikken for laser og endoskopisk medisin  er en moderne, velutstyrt poliklinikk i hjertet av Ukraina, som blant annet gir behandling og plastikkirurgi.

Klinikken bruker mye metode for hårtransplantasjon FUE, og tilbyr øyenbrynstransplantasjon til rimelige priser.

Klinikken ligger på: Kiev, ul. Kopernika 12-d, telefonnummer +38 (044) 355-33-31, +38 (095) 365-00-04.

Senter for sunt hår Ruben Hair er en aktivt utviklet lisensiert klinikk med 4 års erfaring innen behandling og hårtransplantasjon ved hjelp av FUE-sømløs metode.

I tillegg til hårtransplantasjon på hodet utfører senterets leger hårtransplantasjon på øyenbrynene og skjegget, samt en rekke fysioterapiprosedyrer som er effektive for behandling av alopecia. Ved slutten av transplantasjonsprosedyren mottar pasienten en skriftlig garanti for hårvekst.

Adresse til behandlingssenteret: Odessa, ul. Srednefontanskaya, 19b, kontor.203, telefon +38 (048) 700-76-76. Gren i Kiev: st. Turgenevskaya, 76/78, telefon +38 (044) 486-56-58, +38 (067) 463-76-76.

Clinic Trichology and Dermatology "Hair Health Center"  - en organisasjon som eksisterer like under 20 år. Og hele denne tiden behandlet hennes spesialister problemene med å helbrede huden og håret, ved hjelp av internasjonalt anerkjente standarder for behandling og unike forfatterteknikker.

Klinikken aksepterer erfarne trichologer som kan gi råd om behandling av ulike typer skallethet.

Klinikadresse: Kiev, ul. Kudryashova, 3, telefon +38 (044) 537-66-10.

Som du kan se, kan du i Ukraina finne begge sentre for hårtransplantasjon med erfaring, og relativt nye klinikker, klar til å hjelpe medborgerne dine til å returnere ungdom og skjønnhet sammen med vakkert hår. Så det er ikke nødvendig å søke hjelp på den falske siden.

Hårtransplantasjon i Hviterussland

Til tross for den stabile politiske og økonomiske situasjonen i landet, har mange innovative teknologier ikke noe fart med å bane vei der. Så det skjedde med hårtransplantasjon. De fleste klinikker som tilbyr hårtransplantatjenester har svært liten erfaring på dette området av plastikkirurgi. Likevel er det allerede noen endringer i denne retningen.

Senter for plastikkirurgi Edaran-Medical, som eksisterte siden 1997, tilbød nylig landsmenn ikke bare hårtransplantasjon, men transplantasjon med den mest moderne HFE-metoden med garanti for håroverlevelse.

Klinikadresse: Minsk, ul. Lenina, 9. Telefon +375 (17) 220-21-01.

Medical Center "Confidence", arbeidserfaring som spenner over mer enn 13 år, har til rådighet en høyt kvalifisert plastisk kirurg med 8 års erfaring Mechkovskaya Prokofiev, som også har en hårtransplantasjon for ikke-kirurgisk metode for HFE.

Adresse til sentrum: Minsk, ul. Zaslavskaya 23/1, drosje. 17.

Senter for Estetisk medisin "Khinevich og K", jobbet siden 1992, er klar til å yte tjenester innenfor rådgivning og hårtransplantasjon bånd og teknikker transplantasjon langt hår og hår fra andre deler av kroppen.

Adresse til sentrum: Minsk, ul. Pionerskaya, 45. Telefon +375 (29) 653-39-95.

Medisinsk senter "Corona", som har jobbet innen hår- og hodebensbehandling siden 2004, gjennomfører diagnostisering av hårproblemer og hårtransplantasjonsprosedyrer ved bruk av FUT-teknologi, samtidig som håret tiltes.

Adresse til senteret: Insk, ul. Kommunisticheskaya, 3, telefon +375 (29) 358-12-04.

Medisinsk senter "Nordin" - en moderne klinikk i furuskog, med spesialisering innen plastikkirurgi, inkludert hårtransplantasjon og patchwork og sømløse metoder. Gjennomsnittskostnaden for operasjonen er angitt i området 42-43 tusen rubler.

Adresse til sentrum: Minsk, ul. Surganova, 47b. Telefon +375 (017) 289-54-56.

Tilsynelatende trenger innbyggerne i Hviterussland heller ikke å reise utenlands for å gjenopprette håret på hodet. Ifølge vurderinger håndterer hjemmeklinikker hårtransplantasjonsoperasjoner ikke verre enn utenlandske mestere.

Hårtransplantasjon i Tyskland

Tyskland er et land som kjennetegnes av sin pedantre og omhyggelig tilnærming til enhver bedrift, så mange mener at behandling er best å finne sted i dette landet. Faktisk er det medisinsk industri i Tyskland som opplever en krise i dag på grunn av mangel på kvalifisert personell, så vær ikke overrasket hvis plastikkirurgen jobber der, viser seg å være din landsmann.

Når det gjelder klinikker som utfører hårtransplantasjonsoperasjoner, kan de fleste bare nås gjennom mellommenn som tilbyr sine tjenester til behandling i klinikker i Europa. Det er kjent at hårtransplantasjonsmetoden FUE tilbyr en nyskapende klinikk i Hamburg FUE - Hairtransplant, som spesialiserer seg på hårtransplantasjon på en sømløs måte. Klinikadresse: Hamburg, Wendemuthstrabe, 5, telefon +49 (0) 40-22862-115.

Hårtransplantasjon utføres også på Vinsbaden-klinikken "Mang Medical Way" og centnettet "Estetisk klinikk", hvis grener ligger i München, Hamburg, Düsseldorf.

Hårtransplantasjon i Tadsjikistan

Tadsjikistans medisinske armaturer bestemte seg i 2010 for å bevise at deres land ikke vil være borte fra den nyskapende teknologien i skjønnhetsindustrien, og at det er kvalifiserte spesialister i landet som er i stand til å utføre en hårtransplantasjonsoperasjon. Den første operasjonen ble utført 13. Mai samme år av den berømte kirurgen og leder av avdelingen for rekonstruktiv mikrokirurgi av et av de ledende medisinske sentrene i Tadsjikistan, U. Kurbaev. Pasientene kunne legge opp til 3,5 tusen hårsekk til baldingområdet på hodet.

Videre i senteret ble andre lignende operasjoner utført, men en bred fordeling av plasthår i Tadsjikistan har ennå ikke mottatt. Vi lærte at i dag FUT-hårtransplantasjon er gjort i Tadzjikhjerneklinikken og den internasjonale klinikken av Ibn Sino (Fotekh Niesi str., 34) i Dushanbe. Kanskje i dag åpnet andre grener av Ibn Sino-senteret i Khujand og Farhor, hvor åpningen deres ble planlagt tidligere.

Hårtransplantasjon i Azebirjana

Å si at plastikkirurgi av hår i Azejbardjan ikke kan utvikle seg i det hele tatt. En annen ting er at det ikke er så mange klinikker som praktiserer en slik retning for estetisk medisin i landet.

Nøyaktig informasjon vi var i stand til å finne bare i en godt kjent i Azeybardzhane Center of estetisk medisin «Celamig» (Celamig Plastik Estetik Cerrahi Klinika), som tilbyr tjenester for hårtransplantasjon huden klaff. Senteret ligger i Baku på gaten. Sulejmana Rahimova, 126/64, telefon + (99412) 480-05-35.

I utgangspunktet tilbys innbyggerne i Azeybzhan å gjøre en kort tur til Georgia naboland, hvor de berømte klinikkene i Tbilisi er engasjert i hårtransplantasjon:

  • Senter for hårtransplantasjon "Talizi" (18 års praksis), ledet av kirurg Akaki Tsilosani, praktiserer sømløs teknikk,
  • The Hairline International Hair and Hair Restaurering og Research Center.

En slik tur tilsynelatende vil ikke være vanskelig for beboerne Azeybardzhana som bestemte om drastiske tiltak for å bekjempe alopecia, for visumfrie reiser og daglige avganger fra Baku til Tbilisi ganske råd til en slik glede.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.