^

Eple diett: essens, fordeler, resultater

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 08.04.2022
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Navnet eple diett er ganske konsistent med essensen. Dette er en vekttapsteknikk der epler nødvendigvis er tilstede i kostholdet, i noen versjoner - tilleggsingredienser, og fra å drikke - vanlig eller mineralvann. Epledietten er populær på grunn av dens effektivitet og et stort antall versjoner, hvorfra alle kan velge den mest praktiske for seg selv.

Hva er de beste eplene å spise på en diett?

Variasjonen av frukt i en eplediett spiller ingen rolle. Det vil si at alle varianter og kombinasjonene deres er effektive, så det er ikke nødvendig å gå ned i vekt for å bry deg om hvilke epler som er best å spise på en diett. Men i noen artikler kalles grønne varianter av søt og sur smak de beste for kostholdet.

Som andre mono-dietter har apple funksjoner og tidsbegrensninger. Det er også foreslått et slikt alternativ som en fastende diett på epler annenhver uke. Og hvis denne metoden oppfattes av kroppen, er det lett å gå ned i vekt å bytte til lengre alternativer. Men å gjøre dette uten å overdrive det, siden langvarige mono-dietter utgjør mange risikoer og farer.

Hvis spørsmålet om hvilke epler som er bedre å spise på en diett er relatert til måten de behandles på, så er svaret det samme: annerledes. Frukt spises ikke bare frisk, forresten, med en hud, der det er mange nyttige stoffer, men også bakt, salater, pureer og smoothies tilberedes. Begrensningen gjelder bare mengden, denne tilstanden er planlagt etter dag i hver versjon av dietten.

Pektin, som den viktigste komponenten i epler, fungerer som en svamp: det absorberer overflødig fett og karbohydrater, fjerner raskt og trygt kroppen for ballast. Samtidig, overraskende nok, forblir stoffer nyttige for livet i kroppen.

Hvor mange epler kan du spise på en diett?

Epler er en unik frukt og gir i moderate mengder uvurderlige helsefordeler. Kroppen oppfatter dem så lett at den aller første maten som tilbys babyen etter morsmelken er juice og puré av disse fruktene. Det er ikke overraskende at en eplediett er en naturlig måte å helbrede, rense og fornye kroppen på.

 • Betyr dette at jo mer frukt du spiser, jo raskere vil alt dette skje?

Ernæringsfysiologer har beregnet hvor mange epler du kan spise på en diett. Utgangspunktet er mengden sukkerarter, som i en mellomstor frukt er 10 g. Den daglige normen for glukose er 50 g. En enkel ett-trinns matteoppgave har svaret "5 epler". Dette er maksimum. Og med den versjonen av epledietten, som inkluderer frokostblandinger og melretter, anbefaler den å begrense deg til tre frukter.

Hvis vi snakker om en "ren" syv-dagers teknikk, er oppsettene som følger:

 • på den første og andre dagen spiser de 1,5 kg hver;
 • de neste to dagene - 2 kg hver;
 • femte dag - igjen 1,5 kg;
 • til slutt reduseres porsjonen til 1 kg.

Det vil si at først øker porsjonen, og deretter reduseres.

Alle varianter er egnet for kosthold, men noen eksperter foretrekker grønne. På grunn av det faktum at de har mindre sukker og fargestoffer, som forårsaker en allergisk reaksjon.

Et eple om natten med en diett

Under en diett på epler, på bare 5–10 dager, er det virkelig merkbart å forbedre figuren. Den beste tiden for dette er andre halvdel av sommeren og høsten, når forskjellige varianter modnes, og maksimalt av nyttige komponenter er konsentrert i fruktene. Med denne teknikken er den daglige porsjonen delt inn i flere doser, inkludert for kvelden. En en-dags lossing av eplediett forbyr heller ikke å spise frukt om kvelden. Dette er blant annet et forsøk på å dempe appetitten fremprovosert av mangel på mat i løpet av dagen. En slik dag holdes en gang i uken eller et tiår.

Når det gjelder epler om natten med en diett for vekttap på andre måter, for eksempel gjennom fraksjonert ernæring, er det forskjellige meninger. Noen eksperter mener at en sen eplematbit er uønsket. Siden frukt inneholder søte ingredienser, vil de bli til kroppsfett hvis de spises om natten. For å unngå dette kan du kombinere et eple med et proteinprodukt, for eksempel kefir. Den metter sult og tilfører proteiner.

 • Andre ernæringsfysiologer forbyr ikke å smake på epler til leggetid. Det antas at dette er bedre enn å lide av søvnløshet forårsaket av sult og rumling i magen.

Som regel skader epler ikke sunne mennesker i noen mengde. Men, som andre mono-dietter, er ikke eple egnet for alle, og noen ganger kan det få triste konsekvenser. Hvis du har helseproblemer, uten å konsultere en gastroenterolog, anbefales det ikke å endre kostholdsregimer - verken for terapeutiske eller estetiske formål.

Epler på Dukan-dietten

Alle vet at frukt, inkludert epler, bør være på bordet hver dag. Selv barn vet at de har mye jern. Epler er også rike på stoffer som er uunnværlige for kroppen, har en utmerket smak og er nyttige ikke bare ferske, men også tørre, bakt, knust, bearbeidet. Hvis du spør hva du skal spise for å gå ned i vekt, vil du få svar umiddelbart: det er epler. De er i stand til å mate slik at vekten ikke øker, men avtar. Det er ingen tilfeldighet at ernæringsfysiologer tilbyr mange epledietter for å normalisere vekten.

 • Det er fantastiske frukter i andre dietter, inkludert proteiner.

Epler er også til stede på Dukan-dietten, men ikke fra de første dagene. Fordi Mr. Dukan anser ikke alle frukter for å være like nyttige i ordets kostholdsforstand. De som inneholder mye karbohydrater bidrar ikke til vekttap. Selv i spesielle epledietter foretrekkes mindre søte frukter.

Epler inkluderes gradvis i Dukan-dietten på konsolideringsstadiet, når resultatet konsolideres. I tillegg til dem er sitrusfrukter ønskelig i kostholdet, som fremmer en aktiv metabolisme. I stabiliseringsfasen er epler, vannmeloner, kiwi, pærer, bringebær, jordbær nyttige. De spises en gang om dagen, frem til kl.

Indikasjoner

En spesiell diett på epler brukes i flere tilfeller, hvis det er indikasjoner for avtalen. De er følgende:

 • fedme;
 • aterosklerose;
 • hypertensjon;
 • kardiosklerose hos overvektige mennesker.

Epledietten er også effektiv for å avsløre nikotinavhengighet hos personer som bestemmer seg for å slutte å røyke.

Generell informasjon eple dietter

Epler inneholder en hel rekke mineraler, vitaminer, pektiner, fruktose, glukose, folsyre. Forskere sier at bare én frukt per dag forlenger livet og forynger huden. Er det noe rart at ernæringseksperter har tatt hensyn til de verdifulle egenskapene til populære frukter og har skapt et stort antall diettalternativer der epler er hovedproduktet. Den klassiske versjonen er syv dager.

Essensen av dietten er at menyen inneholder kun disse fruktene og vann.

Variasjon, farge på frukten spiller ingen rolle. Resten av maten i en strengt eplediett er ekskludert. Med en syv-dagers diett på epler er antall frukter som følger:

 • de to første dagene - 1,5 kg hver;
 • 3-4 dager - 2 kg hver;
 • Dag 5 - igjen 1,5 kg;
 • de resterende 2 dagene - 1 kg hver.

Hver dag i denne perioden bør du drikke to liter vann. På 4. Og 7. Dag må du veie deg. Ideelt sett bør vekten reduseres med 7 kg om en uke, minimumsloddet er 5 kg. Forskjellen mellom indikatorene er forårsaket av de individuelle egenskapene til personen.

Under dietten anbefales det å redusere fysisk aktivitet, legge seg i tide og få nok hvile. Med et ord, spar energi.

Hard eple diett

En stiv eplediett betyr et system med raskt vekttap: opptil 10 kg per uke. De som en uke er lang tid for velger minus 5 kg-versjonen på 5 dager.

Mye har blitt sagt om de fordelaktige egenskapene til disse fruktene, de er nøkkelen til effektiviteten til noen av eplediettene. I tillegg til rene kostholdsproblemer, hjelper epler med å mette kroppen med vitaminer, og dette øker immunitet, utholdenhet og ytelse.

 • Det er ingen tilfeldighet at alle spiser epler, nesten daglig, også folk som aldri tyr til spesielle dietter, på epler eller på andre produkter.

Et rigid kosthold fungerer fordi eplepektin hjelper aktiv fordøyelse av mat, renser kroppen for giftstoffer og giftige komponenter, og normaliserer tarmmikrofloraen. Det bidrar til å forhindre konsekvensene av overdreven inntak av karbohydrater, som forårsaker vektøkning.

 • Med et stivt system bruker en person bare epler. For å overholde et slikt regime, er det nødvendig med en sunn mage og en sterk vilje.

Du må drikke mye, og den eneste gleden du har råd til er to rugkjeks om dagen. Du kan drikke, i tillegg til vann, grønn te og urtete.

 • Å gjennomføre en diettuke er heller ikke lett. Frokost bør være epler, som noen ikke lenger kan se på, for så å gå videre til grønnsaker, grøt og kefir om natten. Proteinmat er kun tillatt neste dag.

Før du slutter på eplemetoden for å gå ned i vekt, må du konsultere en lege. Faktisk, i nærvær av gastroenterologiske sykdommer, er selv variasjonen og smaken av et eple viktig - surt eller søtt. Og det er spesialisten som vil fortelle deg hvilke du trenger.

Hvor mye kan du slippe?

Q: Hvor mye kan du slippe? - er tvetydig. Resultatet avhenger ikke bare av den spesifikke teknikken, men også av egenskapene til kroppens oppfatning av epledietten i alle dens varianter. I materiell om kostholdstemaer loves 10 kilos stuper i løpet av en tøff syv-dagers, faktisk, faste.

 • Mykere versjoner av epleteknikken fører til et vekttap på 3-5 kg.

Minus 5 kg på 5 dager er et annet motto som motiverer folk til å velge et ikke-stivt vekttapsystem som involverer et økt antall epler. Selv én enkelt lossedag én gang i uken lar deg gå ned i vekt med halvannet kilo. Og for ikke å få dem igjen snart, er det nok bare å gi opp skadelige ingredienser i kostholdet.

 • Hvis en slik plan følges konstant, vil problemet med overvekt forsvinne uten mye innsats.

Selvfølgelig, hvis dette problemet ikke er forårsaket av sykdommer eller lidelser som må behandles ikke med dietter, men med medisiner. Et viktig poeng i en slik plan bør være en sunn livsstil: den har en positiv effekt på utseendet til en person i alle aldre.

En ekstra fordel med epledietten er ikke mindre viktige effekter enn selve vekttapet og kroppsformingen. Her er de:

 • rensing av mage-tarmkanalen og blodårene;
 • berikelse med vitaminer, jern, andre komponenter;
 • normalisering av trykk, kolesterolnivåer;
 • eliminering av problemer med avføring;
 • forbedring av vaskulær elastisitet.

Eple diett for vekttap 10 kg per uke

Den høye effektiviteten til epledietten forklares enkelt. Ernæringseksperter har funnet ut at pektin, som er rikt på disse fruktene, har utmerkede kostholdsegenskaper. Den absorberer aktivt fett og karbohydrater, og bringer dem ut av kroppen. Med en eplediett har altså ikke de ekstra kaloriene som kommer inn i fordøyelsessystemet mulighet til å skape fettreserver og øke vekten.

Pektin er også i stand til å fjerne skadelige komponenter uten å påvirke vitaminer, mineraler og andre gunstige forbindelser. Derfor, i løpet av epledietten for vekttap med 10 kg per uke, blir kroppen renset, men lider ikke av mangel på vitale komponenter.

For enkelhets skyld er hver dag navngitt i henhold til det prioriterte produktet.

 • 1.Apple

Til frokost - revet epler 2-3 stykker, med tilsetning av nøtter og sitronsaft. Til lunsj blander du revet frukt med eggehvite, persille og løk, smak til med yoghurt eller olivenolje. Middagen består av 3 hele frukter.

 • 2. Ris

Menyen inneholder ris og epler. En håndfull kokte frokostblandinger kan blandes med frukt eller spises separat, det avhenger utelukkende av smak. Til lunsj serveres samme porsjon ris med eplemos blandet med revet skall og sitronsaft. Middag - den samme risen uten tilsetningsstoffer.

 • 3. Ostemasse

100g cottage cheese med epler (hvert for seg eller sammen) er frokost. Til lunsj, det samme, pluss knuste nøtter og en skje honning. Til middag - en 100-grams porsjon cottage cheese.

 • 4. Gulrot

Til frokost - en salat på 2 gulrøtter og et eple med olivenolje. Det samme til lunsj, men i stedet for smør – honning og revet sitronskall. Middag - 2 bakte epler med honning.

 • 5. Våt rødbeter

Kok, riv, krydre med olje en rotavling - dette er en forsterket frokost. Til lunsj kuttet den samme salaten pluss et kokt egg. Den andre retten er havregryn med eple. Til middag serveres en salat av friske gulrøtter med honning.

De to siste dagene gjentas menyen for den første og andre dagen. Hver dag med slik ernæring fører til en vektreduksjon med 1 kg eller mer.

I løpet av diettperioden, sørg for å drikke mye - vann, sunne avkok, bærkompotter og naturlig juice. Det anbefales å ikke drikke kaffe. Hvis du føler deg sulten, lar ernæringseksperter deg spise flere epler, men ingenting annet.

Eple diett under graviditet

Det er neppe tilrådelig for en kvinne i posisjon til å ty til for sterke restriksjoner, karakteristiske for noen dietter. Med for rask vektøkning kan legen foreskrive en eplediett under graviditeten i en hvilken som helst måned. Mer eller mindre streng - dette er etter legens skjønn og tar hensyn til pasientens ønsker. Det sier seg selv at en gravid kvinne ikke skal være engasjert i amatøraktiviteter i helsespørsmål.

Med litt overvekt vil en avlastende versjon av epledietten være nyttig, når en kvinne anbefales å spise en kilo frukt per dag. To slike dager kan være nødvendig hvis overvekt fortsatt bekymrer spesialisten.

Apple diett-lossing er som følger.

 • Et kilo frukt er delt inn i fem porsjoner.
 • De spiser ferske epler til frokost.
 • Den andre frokosten er revet frukt pluss 5 g olje.
 • Til lunsj - en salat med tilsetning av sellerirot og persilleblader.
 • Snack - ferske epler eller smoothies.
 • Til middag tilsettes tørkede aprikoser og svisker i pureen.

Ifølge ernæringseksperter bør bløtlagte epler være til stede i en liten mengde i kostholdet til vordende mødre. Spesielt for å smake sure frukter i første trimester, da de bidrar til undertrykkelse av manifestasjoner av toksikose, karakteristisk for denne perioden. Den spesifikke smaken hjelper til med å blokkere kvalme og fremmer appetitten. I siste trimester er dette produktet uønsket, da det forårsaker hevelse.

Fordeler

Epler inneholder en rekke fytokjemikalier, inkludert quercetin, catechin, phloridzin og klorogensyre, som er kraftige antioksidanter. Den fytokjemiske sammensetningen av epler varierer mye mellom ulike eplesorter, og små endringer i fytokjemikalier observeres også under modning og fruktmodning. [1]

Den populære epledietten regnes som en effektiv og rimelig metode for vekttap. På grunn av mangfoldet av varianter som er tilgjengelig på markedet, er ikke epledietten så ensformig som den ser ut ved første øyekast. Fordelen med epledietten er at den lett tolereres, spesielt av tilhengere av lett mat.

Fordelene med teknikken på epler er kortsiktig og sikkerhet. Nesten alle kan bruke denne dietten for å redusere vekten og forbedre fordøyelsen. På grunn av den rike sammensetningen er kroppen mettet med en rekke vitale komponenter. Men å si at det er enkelt og enkelt å bestå det er en overdrivelse.

 • Det er vanskelig for mange å forestille seg behovet for å leve en hel uke kun på frukt, om enn av forskjellige varianter, farger og smaker. Situasjonen er komplisert av det faktum at epler har en tendens til å øke appetitten.

Så eksepsjonelt friske mennesker, med sterk vilje og motivasjon, er i stand til å holde ut i flere dager bare på epler. For resten er det et mindre stivt alternativ som lar deg kombinere epler med lavkalorimat: kefir, cottage cheese, gulrotjuice, grønn te, kyllingfilet, kalvekjøtt, fisk. Hver dag er et eget produkt, det konsumeres en gang om dagen.

Epledietten bidrar til å gå ned i vekt, samtidig rense kroppen for giftstoffer og giftstoffer, bringe tilbake til normal ikke bare figuren, men også metabolismen.

Hva kan og hva kan ikke?

Med en eplediett er valget av mat dårlig. Hva du kan spise i tillegg til epler avhenger av modifikasjonen av epledietten. Det kan være annen frukt, ulike grønnsaker, kefir, egg, svart brød, nøtter.

En viktig komponent i kostholdet er drikke. I vårt tilfelle er dette vann av høy kvalitet, naturlig te, i noen tilfeller - eplejuice eller kompott.

Hva kan ikke spises? – Spørsmålet er overflødig. Du kan selvfølgelig liste opp alt som er forbudt av betingelsene for epledietten, men det vil ta mye plass. Epledietten er en typisk mono-diett, så den er ikke forskjellig i variasjon.

Likevel kaller grundige ernæringseksperter hva mat ikke bør inkluderes i kostholdet til de som går ned i vekt på epler. Dette er alle typer fett, søte kullsyreholdige og stillestående drikker, røkte og hermetiske produkter, iskrem, kaker, søtsaker, alkohol og noen ganger svart kaffe og te.

Kontra

Mono-dietter, inkludert epledietten, krever en nøye tilnærming til implementering. De kan i stor grad skade mennesker med dårlig helse, og da vil det ikke glede i det hele tatt å gå ned i vekt.

En eplediett egner seg ikke i de periodene av livet hvor kroppen spesielt trenger et komplett og variert kosthold. Disse er graviditet, amming, sportsaktiviteter, vekst og pubertet.

For personer med kroniske sykdommer i magen erstattes frisk frukt med bakte, hvis det ikke er kontraindikasjoner for kostholdet som helhet.

Mulige farer

Epler er en rimelig frukt, men det er fortsatt sesongmessige prissvingninger og magre år. For å gjøre prisen minus på epledietten til et pluss, start prosedyren i andre halvdel av sommeren eller høsten. Fordi lokale, «innfødte» epler er billigere og sunnere enn importerte.

 • Hvis du elsker disse fruktene, vil det være mye lettere for deg å passere noen av alternativene for eplediett.

Selv om epler på slutten kan bli kjedelige. Og dette er et minus som ligger i alle mono-dietter. For de som ikke elsker dem i utgangspunktet, på grunn av fysiologiske eller andre egenskaper, er det neppe verdt å starte en eplediett: selv en dag virker uutholdelig for slike mennesker, og det er ingenting å si om flere dager.

Ulike epler kan skade mennesker med gastrointestinale patologier. Så, med et sår, kan du ikke spise surt, med gastritt - søte epler. Og i nærvær av kardiovaskulære problemer, bør sukker tilsettes til fruktene, i mengden 100 g per 1 kg epler.

For at syrer ikke skal irritere slimhinnen, kan epler bakes. Det viser seg en deilig dessert, som forsiktig virker på peristaltikk og eliminerer forstoppelse, sannsynligvis under en diett.

Hvis det er kontraindikasjoner, er det risiko forbundet med dietten. Dette må tas i betraktning når du planlegger en eller annen versjon av epledietten. Under en diett er magens tilstand og surhetsnivået spesielt viktig. Avhengig av disse indikatorene, velges diettmetoden på epler og passende utvalg av epler (søte eller sure).

 • For å unngå å skade tennene med fruktsyrer, bør du skylle munnen regelmessig.

Mono-diett er ofte ledsaget av flatulens og magesmerter, svakhet, svimmelhet. Det er en mulighet for besvimelse og forverring av eksisterende kroniske patologier.

Eple-kefir-versjonen er ledsaget av fordøyelsesbesvær fordi begge produktene har avføringsmiddel og vanndrivende effekter.

Komplikasjoner etter prosedyren

Som andre monosystemer er ikke epledietten et eksempel på et balansert kosthold. I en slik diett er det ikke nok kalorier, fett, proteiner. Hvis dietten på epler blir misbrukt, er komplikasjoner mulige - metabolske forstyrrelser, utmattelse, utvikling av fordøyelsesproblemer, en reduksjon i vitalitet, depresjon.

Når de første symptomene på slike lidelser vises, må vekttapprogrammet stoppes. Og for å forhindre en slik komplikasjon som en retur til den opprinnelige vekten, etter dietten bør du spise moderat, mer rasjonelt enn før starten av dietten.

Gå ut av epledietten

Å gå ut av epledietten på riktig måte og gå tilbake til en daglig rutine er et viktig skritt i et langsiktig program. Gå tilbake til normal ernæring etter at epledietten er fullført gradvis.

 • Det har blitt lagt merke til at under en diett på epler, spesielt en lang en, svekkes suget etter søppelmat litt.

Riktignok kan ønsket om å spise mye av noe velsmakende, men ikke tillatt av reglene, råde. Det bør overvinnes for ikke å negere prestasjonene i kostholdsperioden.

Først blir grønnsaker, surmelksmat introdusert i kostholdet, deretter frokostblandinger og proteinretter. Forresten, å bryte epledietten er ikke så farlig som med kjemiske metoder for å gå ned i vekt. Hvis det var uutholdelig, og du spiste den "forbudte frukten", ikke bebreide deg selv med skyld og ikke bli opprørt over at du må begynne på nytt. Tvert imot, fortsett som om ingenting hadde skjedd, og gå ned i vekt for helsen!

Anmeldelser

Folk som legger igjen anmeldelser er svært kritiske til epledietten og andre monorasjoner. De advarer hverandre om de mulige beklagelige konsekvensene av ubegrenset spising av epler for magen og bukspyttkjertelen.

Kosthold på epler, få mennesker kan gjøre det, spesielt hvis det varer mer enn tre dager. De klager over smerter i magen, sterk sult, svimmelhet.

 • Noen mener at skjønnhet krever ofre, inkludert mat, og følger konsekvent dietten. Andre, tvert imot, er sikre på at det ikke finnes slike mål som kan rettferdiggjøre disse ofrene.

Praktiske folk anbefaler en utprøvd metode - hvis ikke å gå ned i vekt, så hold i det minste vekten innenfor de optimale grensene. Først, ikke gi videre og ikke la deg rive med av skadelige retter; for det andre systematisk gjennomføre lossing på epler. Det sies å lindre fysisk stress og psykisk ubehag.

Resultater

De forventede resultatene av korte versjoner av epledietten er minus et kilo per dag. Dette skyldes det lave kaloriinnholdet og overfloden av fiber som er iboende i epledietten, inkludert tilsetning av andre grønnsaker eller frukt.

Uønskede resultater er sannsynlig i nærvær av kontraindikasjoner eller manglende overholdelse av reglene. De manifesterer seg i form av forverring av sykdommer, ubehag, svekkelse og dysfunksjoner i kroppen.

Hvordan erstatte epler på en diett?

Overholdelse av langsiktige eller hyppige mono-dietter kan forårsake avsky selv for det mest elskede produktet. Epledietten er intet unntak. Bør jeg se etter et alternativ enn å erstatte epler på en diett?

I denne forbindelse gir ernæringseksperter flere anbefalinger. Epler kan blancheres eller bakes for å redusere surheten. Overflødig surt elimineres, og fordelaktige egenskaper bevares. Som en siste utvei kan alternative ingredienser brukes i stedet for epledietten.

 • Grapefrukt - rik på vitaminer, fremmer vekttap.
 • En pære er ikke mindre smakfull enn et eple, men inneholder mer sukker.
 • Kornbrød - ikke ødelegge tennene og magen, inneholder få kalorier.
 • Kål - metter godt, fyller volumet i magen, tilfører vitaminer og fiber.
 • Sure bær - inkluderer i form av tilsetningsstoffer til salater eller mos.
 • Gulrøtter - beriker med vitaminer; for assimilering blandes den revne rotavlingen med en liten mengde olje.

Når du bytter ut ingredienser bør du være klar over at søt frukt og bær ikke er like sunt som sure epler. Overfloden av fruktose bidrar på ingen måte til vekttap. Dessuten vil ikke aprikoser, bananer, jordbær, fersken, plommer, tørket frukt være nyttige.

Epler har vært kjent siden bibelsk tid, de er til stede i legender og myter. Slangen forførte Eva med et eple, det var det som forårsaket splid mellom eldgamle skjønnheter og foryngede eventyrheltinner. I dag fremmer epledietter skjønnhet, helse og ungdom. Eple-dietter er effektive og rimelige, og deres mangfold gir en sjanse til å forbedre figuren til en person uansett bygning.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.