^

Eple diettoppskrifter

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 01.06.2022
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Du kan gå gjennom en eplediett ikke bare med fordel, men også med smak - hvis du nærmer deg saken kompetent og med kjærlighet. Du kan bruke ikke bare oppskrifter anbefalt av ernæringsfysiologer og "kolleger" i vekttap, men også lage dine egne. Salater, juice, syltet frukt, kompotter fra ferske og tørkede epler for vekttap er nyttige ikke bare i diettperioden, men også i det daglige kostholdet. De gjør ernæringssystemet sunnere og smakfullere, forhindrer vektøkning, som senere må bekjempes.

Pektiner, viktige vitaminer, viktige sporstoffer, organiske syrer, tanniner, fytosteroler - dette er en ufullstendig liste over komponenter som fyller opp kroppen med regelmessig bruk av epler. De fremmer vekttap, men har ikke magiske egenskaper som umiddelbart oppfyller ønsker.

 • Hvis menyen, sammen med frukt, vil inneholde skadelige produkter, reduseres slik hjelp til nesten null.

Bløtlagt epleoppskrifter er ufortjent glemt: dette er ikke bare et diettprodukt, men også en utmerket snack. Takket være en spesiell fylling får syltede frukter en pikant smak og en spesiell aroma, beholder sin friskhet og lagres i lang tid, nesten som hermetiske.

En mindre tidkrevende prosess er tilberedning av bakte epler smaksatt med kanel og honning. Oppskriften er den enkleste: legg halvdelene av frukten på en bakeplate og stek i ovnen til den er myk. Hvis du baker hele, er det nødvendig å gjøre punkteringer slik at blokkene ikke sprekker.

Epler med sitron for vekttap

Ved å bruke epler for vekttap kan vi velge mellom en rekke programmer og oppskrifter som passer best for våre behov. En positiv rolle spilles av det faktum at frukt kombineres med så mange matingredienser. I denne forstand er en drink laget av epler med sitron for vekttap og helbredelse av kroppen interessant.

Ernæringseksperter minner om at fra denne drinken, så vel som fra andre, kan man ikke forvente et mirakel og umiddelbar oppfyllelse av ønsker. For resultatet er målrettethet og utvikling av sunne vaner nødvendig.

 • Samt beredskap for det faktum at hver organisme oppfatter og reagerer på dietter på sin egen måte; Billedlig talt, det som er bra for en er døden for en annen.

Sitron og epler, samt kanel, har det til felles at de har lite kalorier og mye antioksidanter. Drikken, laget av tre ingredienser, har anti-inflammatoriske, sukkerregulerende, rensende, fettforbrennende egenskaper. Fettet som samles på magen fjernes spesielt aktivt. For vekttap, i tillegg til drikken, bør du spise grønne epler beriket med enzymer og pektin.

Oppskriften er som følger: 2 frukter dyrket på en miljøvennlig måte, kuttet i skiver med et skall, press saften fra en sitron og bland med en liter vann. Tilsett epler og kanel, sett kaldt i flere timer, og gjerne om natten. Start om morgenen, drikk litt hver gang før måltider.

Ingefær, epler og sitron

Et av menneskehetens primære problemer er forurensning av miljøet. Luft, vann, mat inneholder giftstoffer som kommer inn i en person og gradvis forgifter organene hans. Dette førte til behovet for detox-drikker som hjelper til med å fjerne giftige stoffer og rense organer og vev. Ingefær, epler og sitron er komponentene i en populær drink for rensing, helbredelse og vektnedgang.

 • Faktisk er dette et utvalg av juice oppnådd ved å presse 2 grønne epler, prioriterte varianter for vekttap, en halv sitron og 2,5 cm ingefærrot.

En porsjon blandet juice er 28 g. Blandingen er rik på antioksidanter, vitaminer og næringskomponenter. Utfører naturlig rensing, forbedrer immunitet, forbedrer velvære. Det har en positiv effekt på fordøyelsen, lindrer fordøyelsesbesvær, lindrer kvalme og andre ubehagelige symptomer.

Eple-ingefærdrikk kan drikkes når som helst. Å drikke på høyden av arbeidsdagen vil ikke gi energi verre enn svart kaffe. I tillegg renser saften leveren og fjerner slim. Gjenoppretter kroppens evne til å motstå sykdom og stress.

Dette anses av mange for å være den nye detox-trenden, selv om ingrediensene som er oppført ifølge andre kilder har blitt brukt til å rense kroppen naturlig i tidligere tider.

Epler, ingefær, sitron og honning

Drikken, som inneholder epler, ingefær, sitron og honning, utfører perfekt to funksjoner: den slukker tørsten og fremmer vekttap. Slike produkter er av spesiell interesse for folk som ønsker å bli kvitt overflødig masse på en ikke for hard måte: uten en plutselig endring i kostholdet og å gi opp favorittmaten.

 • Nøkkelkomponenten i stoffet er ingefærrot, kjent for sine varmebrennende egenskaper, men epler er også viktige for vekttap. De brukes både separat og sammen med andre produkter med lignende virkning.

Ingefær toner blodårene, og aktiverer dermed blodsirkulasjonen og stoffskiftet. Men roten er ikke et universalmiddel, selv i kombinasjon med de navngitte komponentene. For å holde deg i form bør du ikke være lat: i stedet for offentlig transport, gå til fots, gå ut i naturen i helgene, og hvis slik aktivitet er umulig, finn tid til trening. Og drikken, versjonen av oppskriften som vi tilbyr nedenfor, er klar til å bidra til å nå målet.

Ingefær-epledrikk med tilsetningsstoffer erstatter tradisjonell morgente eller kaffe. Enkel å tilberede.

 • 10 cm rot er tynt kuttet, hell 2 liter vann, senk kanelstangen. Kok i 25 minutter, avkjøl til en behagelig temperatur. Tilsett sitronsaft og honning etter smak.

Eple med kanel for vekttap

Fordelene med epler med kanel for vekttap er doble, fordi begge komponentene individuelt har varmebrennende egenskaper. Kanel stimulerer metabolske prosesser og nedbryting av fettdannende stoffer. Takket være det aromatiske krydderet omdannes kalorier ikke til lipider, men til energi. Dette fører til en økning i vitalitet og munterhet. Kanel renser leveren og galleblæren, aktiverer hjernen, eliminerer parasitter og stimulerer fordøyelsesprosessene.

 • Epler for vekttap er så nyttige at ernæringsfysiologer har utviklet spesielle lavkaloridietter på disse fruktene.

Egenskapene til epler av forskjellige varianter og fargenyanser, deres kombinasjon med andre kostholdsprodukter har blitt studert. De fjerner gift og væske, metter med vitaminer og antioksidanter, og har en gunstig effekt på hjerteaktiviteten. Kombinasjonen av epler og kanel i kostholdet forbedrer ikke bare effekten, men diversifiserer også smaksområdet betydelig.

Oftest finnes denne kombinasjonen i drinker. Brus tilberedes for sommersesongen, varm drikke til vinteren. Eple-kanelvann, te, smoothies tilberedes med ekstra ingredienser: bladte, tørket frukt, ingefær, kefir.

I tillegg til drinker inkluderer diettmenyen søte og sure fruktsalater, varme desserter med honning. Slik ernæring supplerer hoveddietten i dietter, fremmer vekttap og opprettholder vekten under stabilisering. Hvis du i løpet av et sunt kosthold aktiverer fysisk aktivitet, vil det ikke være nødvendig med strenge dietter for å opprettholde en figur.

Selleri med eple for vekttap

For å organisere den riktige prosessen med å gå ned i vekt, er det viktig å ta hensyn ikke bare til kaloriinnholdet i mat, men også til deres evne til å forsyne kroppen med nøkkelkomponenter. Mineraler, vitaminer, antioksidanter er bare en del av disse stoffene. Grønnsaker og frukt, i kombinasjon eller hver for seg, er i stand til å takle disse oppgavene. Dette bekrefter duetten av selleri med et eple for vekttap. Det er mest praktisk å bruke dem i form av salater, som kan inkludere urter, krydret grønnsaker og andre grønnsaker.

 • Epler for vekttap, sammen med selleri, er beriket med vitaminer fra flere grupper, mikro- og makroelementer.

Salat har en gunstig effekt på fordøyelsen, toner, forynger, renser, styrker forsvaret. Kalorier inneholder mindre enn nødvendig for fordøyelsen. Dermed brenner maten faktisk fett og fremmer vekttap.

 • En av de mest effektive salatene, i tillegg til revet eple- og sellerigrønt, inkluderer hvit løk.

Hakkede ingredienser er krydret med vegetabilsk olje. Grønn dill vil være nyttig. Hvis du spiser middag med en slik rett, kan du etter en uke gå ned to kilo.

Salat til lunsj har en rikere sammensetning. Epler, sellerirot, paprika og persille hakkes, blandes, saltes og helles over med yoghurt. Pynt med en gren av persille.

Eple med honning for vekttap

Takket være kompatibiliteten til epler for vekttap med ulike ingredienser, kan du gå ned i vekt "med smak", uten å begrense deg selv for mye i matgleder. Et eple med honning for vekttap bekrefter dette, selv om det ser ut til, hvordan kan det søteste stoffet i verden brukes til dette formålet i det hele tatt? Det viser seg at kanskje i praksis gir dette alternativet minus 4-6 kg per uke.

Før du starter programmet, bør kontraindikasjoner og muligheten for allergi mot biprodukter utelukkes. Den anbefalte ordningen er som følger:

 • I den første måneden trener du ukentlige fastedager på epler med honning.
 • Hold deretter ut denne dietten en uke på rad.
 • Neste måned igjen tilbringe fastedager.
 • Pause i to eller tre måneder.
 • Gjenta ukentlig eple-honning diett.
 • Observer moderasjon i ditt daglige kosthold.

På grunn av balansen hjelper denne teknikken med å kvitte seg med skadelig avfall, mette kroppen med nok energi og vitaminer.

 • Per dag må du konsumere opptil 2 kg epler og 4 ss. Skjeer honning. Denne mengden mat må spises i tre doser, om kvelden - opptil 21 timer. Nødvendig drikke - vann og grønn te, totalt - opptil 2 liter.

For en forandring tilberedes også honningepler, eplegrøt av de to ingrediensene, bakt og vannet med søt nektar. Gjennomvåt i sødme og aroma, tilberedes epler ganske enkelt: litt honning helles i kuttene av halvdelene og insisteres i 15 minutter.

En mer skånsom versjon tillater inkludering av noen grønnsaker, fisk, egg, sitrusfrukter, diettdrikker. Du må spise hver time, samtidig. Snacks er ikke tillatt. Hovedbetingelsen er at dagen bare avsluttes med en porsjon epler og honning.

Gulrot med eple for vekttap

Grunnlaget for en av lavkaloridiettene er en gulrot med et eple for vekttap. Dette alternativet er ikke ment for lange perioder, men for kortvarig lossing etter rikelig høytidsfester. Eller for å fullføre lengre programmer for å miste de siste, spesielt vanskelige kiloene.

Epler for vekttap er en velkjent kostholdsingrediens. De er rike på kostfiber, som undertrykker appetitten, noe som hjelper en person som går ned i vekt til ikke å lide av sult. Gulrøtter er også mettet med disse komponentene, så vel som vitaminer, så dietteffektiviteten til gulrot-eple-dietten dobles.

Det er to måter for vekttap: 3 i 7 dager. Tredagersplanen er å spise en porsjon eple-gulrotsalat annenhver time. Det er en revet frukt (1 kg friske epler og 0,5 kg gulrøtter, drysset med sitronsaft). Porsjonene bør være like for hvert måltid.

 • Dietten inkluderer turgåing, drikke mye vann (opptil 3 liter daglig), besøk i badstuen. Hvis du vil ha noe mer tilfredsstillende, vil 2-3 ss sprø kli komme til unnsetning.

Å spise epler og gulrøtter gir ofte diaré som en bivirkning. Det er på grunn av et overskudd av pektin. Du må kanskje ta et multivitamin for å balansere stoffskiftet. Og slik at massen ikke har det travelt med å raskt gå tilbake til de tidligere valgte stedene, må du de neste 10-15 dagene spise beskjedent, uten kulinariske utskeielser.

Grapefrukt og eple for vekttap

Tropiske grapefrukter og epler for vekttap brukes av en grunn. Sammensetningen av eksotisk sitrus inneholder fenylalanin, som gir metning selv i minimale mengder. Kaloriinnholdet i fruktene er lavt, og kostholdsegenskapene er høye: stimulering av lipidforbrenning, fremme absorpsjon av mat, kvitte seg med giftige stoffer. Vekttapprogrammer er utviklet utelukkende på sitrusfrukter, inkludert grapefrukt.

 • Hele frukter eller ferske juicer konsumeres daglig under dietten.

Epler for vekttap av innenlandsk dyrking har utmerket smak og kostholdskvaliteter. Bare én frukt, spist før et måltid, bidrar til gradvis å gå ned i vekt – på grunn av at det spises mindre mer kalori- eller søppelmat. Ernæringseksperter anbefaler ikke å fjerne huden for ikke å kaste bort nyttig fiber med den.

 • Den tredje deltakeren i eple-grapefrukt-teknikken er en væske - i dette tilfellet rent vann.

Det er involvert i metabolisme, fjerner produktene fra kroppen, tatt før måltider, deprimerer appetitten. Det er nyttig å drikke rent vann ved romtemperatur. Ved å fylle magen, gir den mindre plass til annen mat, samtidig som den ikke øker kaloriene i det hele tatt.

Ved å bruke de oppførte produktene med det formål å gå ned i vekt, kan du gå ned i vekt smertefritt, uten å føle underernæring og det tilhørende ubehaget. Parallelt bør du begrense junk food, ikke overspis, spesielt om natten, lev et fysisk aktivt liv. Snart vil veieresultatene tilfredsstille, og innen et år er det fullt mulig å redusere vekten med 8 kg eller mer.

Cottage cheese og epler for vekttap

Skarpe dietter har dårlig effekt på velvære, sparsomme dietter er lite effektive. Mange har ikke noe imot å finne en mellomting, og det er det virkelig: dette er en diett basert på cottage cheese og epler for vekttap.

 • Å kombinere med cottage cheese er bedre enn selve eplene for vekttap.

Meieriingrediensen bringer en proteinkomponent til ernæringssystemet, som mangler i en eksklusiv eplediett. Cottage cheese inneholder essensielle aminosyrer, den tar lengre tid å fordøye enn for eksempel kjøttproteiner, og dette er et stort pluss under en diett, fordi du vil spise mindre.

For et kosthold kreves 300 g hjemmelaget ost og 1,5 kg epler per dag. De spiser dem ofte, men litt etter litt, siste gang - ca 18 timer. Drikkeregime - tradisjonelt for dietten: vann og urtete, totalt opptil 2 liter. På eple- og cottage cheese-dager anbefales det å gjøre morgenøvelser, dette vil hjelpe deg å gå ned opptil et kilo vekt daglig. Programmet er laget for 1,5-2 uker per måned.

Dietter er ikke indisert for personer med dårlig helse. Tilstedeværelsen av epler i kostholdet er uønsket for pasienter med betennelse i magen og magesår, med urolithiasis-problemer. En legekonsultasjon kan foreslå et eplealternativ eller en annen passende teknikk - for å gå ned i vekt og ikke skade helsen din.

Havregryn med epler for vekttap

Havregrøt er blitt en klassiker, og ikke bare for britene. Havregryn med epler for vekttap er et flott alternativ for et sunt kosthold, den rette starten på arbeidsdagen. For folk som ønsker å se attraktive ut, er denne retten, kombinert med frukt, de samme eplene, et ideelt valg for vekttap.

 • Havrekorn og flak inneholder stoffer som fjerner giftstoffer og overflødig salt, beskytter slimhinnen i fordøyelsesorganene og forbedrer deres bevegelighet. Havregryn kvitter seg med unødvendig kolesterol og gir energi, og dette er spesielt viktig om morgenen.

Riktignok kan du ikke spise grøt for å gå ned i vekt i det uendelige. Faktum er at det også fjerner noen nyttige komponenter, for eksempel kalsium. For å unngå skade i havredietten, er det nødvendig med en pause annenhver uke.

I tillegg til havregryn og epler er det oppskrifter med tillegg av ulike ingredienser: melk, rosiner, kanel, kakao, honning, friske bær, yoghurt. Kostholdsfordelen med havre er at den er en kilde til fiber. I magen svulmer stoffet, fyller rommet og skaper selv i en liten mengde en følelse av metthet, litt falsk, for å si det sånn.

 • Det andre kosttilskuddet er stimulering av fordøyelsen, noe som resulterer i en akselerasjon av metabolismen. Noe som skal til for å gå ned i kilo.

Den daglige maten er et glass frokostblanding og 1–1,5 kg epler. Grøt kokes i vann eller melk. Drikke er ikke begrenset i volum hvis det er vanlig vann og usøtet grønn te. Om to uker vil pilen på vekten vise minus 7–10 kg, et resultat som det fortsatt er verdt å "lage grøt" for hver dag.

Bokhvete og epler for vekttap

En av de mest effektive diettene er alternativet "bokhvete og epler for vekttap". Det kan betraktes som en ekspressmetode, siden den på bare en uke sparer 5-6 kilo vekt. Den enkleste måten å oppnå resultater på er for elskere av bokhvete og epler; For vekttap må du bare spise disse matvarene. Dette er også et økonomisk alternativ, fordi diettmat er veldig billig og tilgjengelig uansett årstid.

 • Med et ord vil personen selv gå ned i vekt, og ikke lommeboken.

I tillegg til hovedeffekten, hjelper eple-bokhvete-dietten med å mette kroppen med nyttige stoffer, øker hemoglobin og forsvar, regulerer fordøyelsen og renser fra giftstoffer. Det forbedrer ikke bare utseendet til figuren, men også tilstanden til huden, neglene, håret.

 • Men bare to produkter er på ingen måte i stand til å gi alle nødvendige stoffer.

Ernæringsfysiologer understreker at kostholdet er tømt for proteiner og sunt fett, og dette er full av nedgang i stoffskiftet. Fysisk kjennes dette ved svakhet, svimmelhet, dårlig humør.

Diettmenyen er mager og ensformig. Det er bedre å ikke koke bokhvete, men å dampe det, og gjøre det dagen før for å starte en diett om morgenen. Det er praktisk å dampe all bokhveten på en gang, i en termos eller en vanlig kjele, og fordele den ferdige bokhveten i flere jevne porsjoner. Ikke salt, ikke tilsett sukker, melk, smør. Bekvemmelighet og at det ikke er nødvendig å bruke mye tid ved komfyren, tilberede alle slags pickles.

 • Oppskrifter som forteller deg hvordan du koker bokhvete eller lager en gryte av den, vil bidra til å diversifisere menyen.

Epler spises ferske, bakt, revet. Naturlig fruktjuice er også egnet. Et tilleggsprodukt av eple-bokhvete-dietten er kefir med lavt fettinnhold; det drikkes enten under hovedmåltidet, eller til et mellommåltid, når et akutt ønske om å spise kjennes.

Ris med epler for vekttap

Når man studerer emnet kostholdsernæring med det formål å gå ned i vekt, husker man ufrivillig et uttrykk som ble sagt ved en annen anledning: alt er medisin og alt er gift, bare målingen av ethvert stoff er viktig. Når det gjelder mat, kan det hevdes at metoden for tilberedning og kombinasjon bestemmer fordelene eller skadene til produktene. Epler for vekttap er et typisk eksempel.

 • Hvis de kombineres med andre produkter i riktige proporsjoner og ordninger, forbedres kostholdsegenskapene, og effektiviteten til metodene som helhet øker kraftig.

Ris med epler for vekttap er et positivt eksempel på en slik interaksjon. Som andre mono-dietter, er det beregnet for 7-10 dager, hvor det er realistisk å gå ned noen kilo. Dietten anbefales om sommeren, menyen forblir den samme hver dag. Den daglige mengden er som følger: 200 g ris, 100 g epler + 50 ml fersk juice, 1 egg eller 50 g hvitt kjøtt.

 • Kostholdet inkluderer slike retter. Kokt ris krydres med juice. Er det vann igjen, tappes det før det. Hakkede epler tilsettes grøten, retten deles i 5 like deler og spises i løpet av dagen, med jevne mellomrom. Egg eller kjøtt er tillatt til middag.

I løpet av dietten er salt, krydder, sauser, sukker helt utelukket. Drikke er ikke begrenset, tvert imot, i varmt vær bør du drikke minst 2,5 liter. Vann uten gass, te uten tilsetningsstoffer vil sikre mot dehydrering og dårlig helse.

Egg og epler for vekttap

Å sitte på egg og epler for vekttap kan være kortvarig, men effektivt. Dette er en ekstrem, om enn balansert, teknikk som lar deg kvitte deg med 2-3 kilo på kortest mulig tid.

Egg er proteiner og fett, epler for vekttap er fiber og karbohydrater, så hele settet med ernæringskomponenter er tilstede under en slik diett. Dessuten tilhører begge produktene lavkalorigruppen. Samtidig er det en rask rensing av giftstoffer.

 • Diettmenyen er minimal: hver dag spiser de opptil 5 kokte egg og så mange epler de vil. Drikkeregimet er standard - ikke mindre enn to liter vann av høy kvalitet, te.

En viktig funksjon er hvordan du koker et egg. Ernæringseksperter har forsket på at jo «kjøligere» egget er, det vil si jo lenger det er kokt, desto vanskeligere er det å fordøye. Og at folk som spiser egg til frokost går mer effektivt ned i vekt enn andre.

 • Epler er tilstede i kostholdet uten begrensninger på antallet.

Vanligvis anbefales grønt, men dette er ikke en kategorisk tilstand. I tillegg til fersk, er bakt, hakket i form av en salat eller grovt revet egnet.

For to dager med lossing av egg- og eplenæring kan du forbedre figuren din til optimale parametere, forberede deg på en viktig begivenhet. Et stort pluss er at sult på dette tidspunktet praktisk talt ikke føles.

Bakte epler for vekttap

Du kan bruke bakte epler for vekttap på forskjellige måter: både i stive mono-dietter, og i kombinasjon med noen produkter. En uke på bakte epler for vekttap gir et godt resultat: minus 3–5 kg. Antall epler for vekttap avhenger av det valgte diettalternativet.

Et stivt kosthold innebærer bruk av utelukkende bakt frukt, opptil 7 per dag, og selvfølgelig å drikke mye vann - opptil 2 liter vann. Epler bakes med kanel, litt honning tilsettes. Hvis en slik diett virker uutholdelig, er den supplert med kefir eller yoghurt, i en andel på 1 kopp per 1 eple.

 • I tillegg til epler og kefir kan du inkludere en porsjon på 250 gram med lav-fett hjemmelaget ost per dag på menyen.

Avlastningsuke gir letthet i kroppen, komfort i fordøyelsesorganene, forbedring i hudtonen. For å opprettholde formen på lossing av kefir-eple, er det nok å utføre to ganger i året.

Bakte epler brukes ikke bare til kroppsforming. Fiber og pektin, som er rike på epler, fjerner overflødig væske, regulerer tarmmotiliteten, fjerner kolesterol og andre skadelige stoffer. Leger foreskriver alltid dette velsmakende produktet til pasienter etter kirurgiske og gynekologiske inngrep, personer med fordøyelsesproblemer og hjertepatologier. Og for friske mennesker forblir duftende myke epler en favorittdessert som kan spises uten begrensninger med store fordeler for kroppen. Epler med cottage cheese og revet nøtter er enda bedre: frukt med utskårne sentre er fylt med en slik masse.

Tørkede epler for vekttap

I følge årlige undersøkelser blant ernæringsfysiologer, har de som går ned i vekt på dietter spesielt lyst på søtsaker. Pasienter er enige om å tåle fraværet av stekt kjøtt, melprodukter, meierimat, men uten søtsaker er det rett og slett uutholdelig. Dette er enstemmig erklært av tilhengere av ulike metoder. Hva kan tilfredsstille søtsuget på grunn av mangel på karbohydrater?

 • Det riktige svaret er at tørkede epler lindrer stress og gir "maten" som er nødvendig for hjernefunksjon og normal metabolisme når man går ned i vekt.

Fordelene med å tørke epler for vekttap er som følger:

 1. I tørr frukt er det mye fruktose og glukose, lite sukrose – mange ganger mer enn i ferske produkter.
 2. De inneholder ikke fargestoffer, smaker, genmodifiserte komponenter.
 3. Nyttige stoffer bevares under tørking.
 4. Å tygge tørre skiver undertrykker sult.
 5. Epletørket frukt er fri for allergener.
 6. Pektiner aktiverer stoffskiftet, fiber binder skadelige stoffer (radionuklider, giftstoffer) og fjerner dem fra kroppen.
 7. Bor i epler stimulerer hjernens funksjon.

Tørking av høy kvalitet ser naturlig ut, uten for lyse eller matte nyanser. Du bør ikke kjøpe skiver dekket med et uforståelig belegg, illeluktende, for rynkete. Dette indikerer feil høsting, lagring eller transport av tørkede produkter. I alle fall vaskes produktet grundig før bruk.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.