^

Helse

Kliniske studier

Økte røde blodlegemer i urinen hos kvinner

Forhøyede erytrocytter i urinen til kvinner er et viktig diagnostisk tegn som kan indikere forskjellige patologiske tilstander, økt stress på indre organer og systemer, nedsatt tilpasningsprosess og mye mer.

Analyse av prostatahemmelighet

Laboratorietesting av kroppsvæske utskilt av prostatakjertelen - analyse av prostatautskillelse - er en ikke-invasiv (smertefri og sikker) diagnostisk prosedyre. Denne analysen lar deg vurdere kjertelens tilstand, samt bestemme sykdommen på et tidlig stadium.

Cystitis tester: hva skal jeg ta?

Du bør ikke leke med helsen din, særlig siden det ikke er så vanskelig å diagnostisere blærebetennelse. Med de eksisterende klagerne kan pasienten vende seg til sin terapeut, og han vil foreta en foreløpig diagnose på grunnlag av medisinsk historie og laboratorietester og bestemme hvilken lege som skal besøke: pasient, urolog, nevrolog, gynekolog, venerolog, etc.

Resultat av smøring på flora: leukocytter, erytrocyter, epitel, slim

En gynekologisk eller urologisk smøring er en studie av ikke bare mikrofloraen som lever i kroppen vår, men også andre komponenter i det indre miljøet, som også kan bære viktig informasjon for diagnose.

Bakteriell og ikke-bakteriell flora i et smear

Kokfloraen i et smør, hvis representanter er sfæriske i form, kan representeres i all rikdom av dens arter. Normalt er kokkene sammen med andre opportunistiske og nøytrale mikroorganismer i vagina til stede i et totalt volum på ikke mer enn 5%.

Hva viser et smør på flora?

Resultatet av en mikrobiologisk eller cytologisk undersøkelse kan overføres til pasienten eller sendes til legen som foreskrev analysen (gynekolog, urolog, etc.). Å registrere bevismaterialet ga en spesiell form for bakteriologisk eller cytologisk undersøkelse.

Erytrocytter i urinen: symptomer, effekter, diagnose

Klager av smerte følger vanligvis urolithiasis, cystitis, urinsyre krise. I andre tilfeller kan smerten ikke være. Den største faren i dette tilfellet er svulstprosesser i blæren og nyrene.

Årsaker til forhøyede røde blodlegemer i urinen

Laboratorietestresultater øker ofte mange spørsmål til pasienter. Dette er spesielt tilfelle når blodelementer dukker opp i væsker, hvor de normalt ikke skal være - for eksempel hvis det finnes røde blodlegemer i urinen.

Streptokokker i smet hos kvinner, med graviditet, menn og barn

Streptokokker er gram-negative mikroorganismer, som er årsaksmidlene til mange purulent-infeksiøse og inflammatoriske sykdommer. 

Analyse av smøret på floraen: hvordan å forberede, hva viser?

Blant de mange laboratorieundersøkelsene er det et smør på mikrofloraen - en analyse som bestemmer forekomsten av bakterier på innsamlingsstedet, og identifiserer dem også.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.