^

Helse

Undersøkelse av enzymer og isoenzymer

Leverprøver under graviditet

Både i graviditetsplanleggingen og under barnets svangerskap gir kvinnen regelmessig et sett med laboratorietester for å vurdere kroppens generelle tilstand og rettidig oppdagelse av eventuelle patologiske forandringer.

Blodtest for leverprøver: Hva inkluderer det?

En screeningsundersøkelse med sikte på å evaluere funksjonell tilstand av biliær ekskresjonssystemet og leveren er en analyse for leveranalyser. Diagnose utføres ved hjelp av blodprøvetaking.

Blodtest for leverprøver hos barn

Analyser velges basert på babyens alder, dens vekst og hormonelle egenskaper, tilstedeværelsen av medfødte anomalier og kroniske sykdommer i kroppen.

Blodtest for leverprøver: forberedelse, hvordan å ta, hva som viser

Leveren er den største kjertelen i menneskekroppen. Den okkuperer øvre høyre del av bukhulen, som befinner seg under membranen.

Isozyme 1 laktat dehydrogenase i blodet

Isofermenter av laktatdehydrogenase er inneholdt i vev i et strengt definert forhold, det vil si at hvert vev, inkludert blod, har et karakteristisk spekter av laktatdehydrogenase-isoenzymer.

Troponin I i blodet

Troponin I er et strukturelt protein av troponinkomplekset av muskler med en molekylvekt på 26 500 Da. Troponiner I, som troponiner T, hjerte- og skjelettmuskler, avviker vesentlig i aminosyresekvensen.

Troponin T i blodet

Troponinkomplekset er en del av det kontraktile systemet av muskler. Det består av tre proteiner: troponin T danner en binding med tropomyosin (molekylvekt 3700), troponin I (molekylvekt 26 500), som kan inhibere ATPase-aktivitet, og troponin C (molekylvekt 18.000), som har betydelig affinitet til Ca2 + .

Myoglobin i blodet

Myoglobin er et perleholdig kromoprotein; er en lett kjede av myosin med en molekylvekt på 17,6 kDa. Det er et protein som transporterer oksygen i skjelettmuskler og myokard.

MB-fraksjon av kreatinkinase i serum

Kreatinkinase i hjertemuskelen består av to isoenzymer: CK-MM (60% av total aktivitet) og CK-MB (40% av total aktivitet). KK-MB-dimer, består av to underenheter: M (muskel) og B (cerebral).

Totalt kreatinkinase i blodet

Kreatinskinase katalyserer reversibelt fosforyleringen av kreatin. Den mest rike på kreatinkinase er skjelettmuskulatur, hjertemuskulatur, mindre i hjernen, skjoldbruskkjertel, uterus, lunger.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.