^

Helse

Definisjon av narkotika

Definisjon av hallusinogener

Hallucinogener er en klasse av legemidler som forårsaker symptomer som ligner psykose (hallusinasjoner, tap av virkelighetsfølelse, onyroid-tilstander og andre dramatiske endringer i prosessene med tenkning og oppfatning).

Definisjon av marihuana

Marijuana er et stoff laget av cannabis (Cannabis sativa). Det er en blanding av ovennevnte deler av anlegget. Ved utvinning av planteharpiksen oppnås et mer aktivt produkt, hash. Cannabis (et generisk begrep for merking av psykoaktive cannabisprodukter) inneholder tre store cannabinoider: cannabidiol, tetrahydrocannabinol og cannabinol.

Definisjon av kokain

Kokain er en alkaloid avledet fra busken av Erythroxylon Coca, innfødt til Bolivia og Peru. To metoder for kokainbruk er for tiden kjent. Den første er å inhalere stoffet.

Definisjon av amfetamin

Amfetamin og stoffer som ligner i struktur har en uttalt stimulerende effekt på sentralnervesystemet. Amfetamin avhengighet er ganske typisk for profesjonelle utøvere, drivere som bærer last over store avstander (ved hjelp av medikament for å lindre tretthet) og andre. I klinisk praksis, amfetamin noen ganger brukt i fordypningene (doser fra 2,5 til 20 mg / dag) og asteniske tilstander.

Definisjon av opioid

Opioider refererer til stoffer som forårsaker fysisk og psykologisk avhengighet. Opium er produsert av opiumvalmuejuice (Papaver somniferum), den inneholder mer enn 20 forskjellige alkaloider, den mest kjente som er morfin.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.