^

Helse

Behandling av candidiasis brun i glyserin

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 10.08.2022
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

For tiden er trussel et alvorlig problem som forårsaker ubehag hos pasienter og krever behandling. Lider av denne sykdommen, ikke bare kvinner, men også menn. I tillegg til den tradisjonelle form for trøst, som gynekologer må møte, finnes det andre ikke-standardiserte former. For eksempel er oral trussel kjent, som ofte ses hos nyfødte. Det er ikke alltid mulig å behandle thrushmedisin (for eksempel under graviditet, hos nyfødte), derfor er det noen ganger behov for å bruke alternative midler og urtemidler. En av disse formene er borax i glyserin for trussel.

Indikasjoner Borax i glyserin

De viktigste indikasjonene på bruk av borax i glyserin er trøst, og noen symptomer ligner på det. Dette er kløe, brennende, utslipp, sår på slimhinnene, rødhet. Brukes i behandlingen av oral truss, reproduktive organer, urinveiene. Effektiv i behandlingen av hudsykdommer, bleputslett og trykksår, brukt som et desinfeksjonsmiddel for skader og brudd på integriteten til slimhinner og hud. Også kjente tilfeller av bruk av dette verktøyet som et middel for å bekjempe parasittisk infeksjon, for å desinfisere bittestedet for insekter, kakerlakker, lopper og til og med hunder.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Borax i glycerin fra spiker sopp

Brukes eksternt. Det er nødvendig å fukte bomull bandasje eller i løsning, for å feste ca 15-20 minutter til de berørte spiker. Du kan sette et bandasje på toppen, etter den anbefalte tiden å fjerne. Det er viktig å ta forholdsregler. Fra spiker sopp er brukt som en løsning i glycerin. Boren er beregnet utelukkende til ekstern bruk. Innsiden gjelder det ikke. Det er nødvendig å nøye følge reglene om doseringen, fordi selv en mindre avvik fra normen i en eller annen retning, kan ha negative konsekvenser. Således kan reduksjon i dosen resulterer i at stoffet vil være ineffektiv, dessuten kan det utvikle seg en motstand. Dette bidrar til å sikre at den inflammatoriske prosess-infeksiøs vil fremgang, og bakterier og sopp, noe som forårsaket det å mutere og skaffe nye egenskaper som vil bli den nye infeksjonsfokus (dannet såkalt sekundær foci av infeksjon). Overdosering kan føre til overdosering, komplikasjoner, forbrenning, forverring.

trusted-source[6]

Borax i glycerin for stomatitt

Når stomatitt boraks benyttes som en løsning i glycerol for skylling og smøring av halsen og munnhulen. Avhengig av dosen som brukes, kan den ha både fungicidale og fungistatiske effekter. I det første tilfellet er soppinfeksjonen fullstendig ødelagt, det vil si at soppen dør helt. I andre tilfelle er svampaktiviteten ganske enkelt redusert, og dets evne til å reprodusere er inhibert. I ulike situasjoner kan det være nødvendig med en eller annen effekt, og bare en lege kan bestemme doseringen. Ved første øyekast kan det virke som det mest logiske alternativet er å ødelegge soppen helt. Det virker ulogisk er ikke fullstendig ødeleggelse. Men det viser seg at noen ganger er det behov for å suspendere reproduksjon av sopp som bakterier gjengroing kan utvikles ved total ødeleggelse, noe som vil føre til enda mer uønskede effekter, og kan føre til ytterligere betennelse eller bakteriell infeksjon. Direkte toksiske effekter på kroppen trenger ikke å virke direkte på mikrofloraen, så vel som ikke-spesifikk motstand system.

trusted-source[7], [8]

Utgivelsesskjema

Tilgjengelig i form av en oppløsning av hovedaktiv ingrediens (natriumtetraborat) i glyserin. Frigivelsesform - væsken pakket i glassflasker fra mørkt glass.

  • Løsningen av borax i glyserin

Prosedyrene er ikke brukt som et middel for hjemmebruk, det brukes utelukkende i sykehusinnstilling, prosedyren skal utføres av en spesialist. Dette minimerer risikoen og bivirkningene. En annen grunn til at behandlingen utføres på et sykehus er at stoffet bare skal utføres etter en foreløpig diagnostisk studie, og i behandlingsprosessen er det nødvendig å systematisk overvåke effektiviteten og observere sykdomsforløpet over tid. Det er viktig å gi omfattende diagnostikk og en helhetlig tilnærming til å behandle problemet. Ved identifisering av samtidige patologier er det nødvendig å begynne med eliminering av disse patologiene, ellers er effektiviteten av behandlingen signifikant redusert. For å sikre effektiviteten av tilnærmingen er det nødvendig å eliminere den faktor som provoserer utviklingen av patologi (utløsermekanisme), ellers vil tilbakevendinger stadig utvikle seg. Det er nødvendig å sikre riktig ernæring, minimere stress, øke immuniteten, eliminere tretthet og dysbiose. Det er også viktig å ikke lede en umoralsk livsstil, å avstå fra tilfeldige forhold, ofte ikke for å forandre seksuelle partnere, for å følge hygienreglene nøye. Tillatelse til bruk av stoffet for douching og ekstern bruk. Smøring er imidlertid mer effektiv og sikrere. Oppløsningen av borax i glyserin påføres en bomullspinne eller bomullspinne. Du kan også pakke bomullsull på pekefingeren, dyppe inn i væsken og smøre.

trusted-source[9], [10]

Farmakodynamikk

Farmakodynamikk viser at farmakologiske egenskapene til løsningen er et verktøy med antiseptiske egenskaper. Det har en effekt på soppinfeksjonen, det vil si det virker direkte på grunn av trøst. Følgelig brukes den i løpet av etiologisk behandling. Dette forklarer boraks høye effektivitet, siden eliminering av årsaken til patologien går sykdommen mye raskere. Det er imidlertid risiko for dysbakterier, siden stoffet ikke er selektivt, og det påvirker ikke bare soppinfeksjonen, men påvirker hele mikrofloraen, inkludert representanter for normal mikroflora. Ved å redusere antall normale mikroflora er det en mulighet for at patogen mikroflora vil utvikle seg i stedet. Det er verdt å merke seg at borax ikke alltid brukes som et selvstendig middel, det er ofte inkludert i andre legemidler, og er en del av den kombinerte behandlingen. Det reduserer betennelse, har antimikrobielle og regenererende effekter. I tillegg virker det på luftveiene, mage-tarmkanalen, reproduktive organer, brukes i otolaryngology, til behandling av hudsykdommer. Dette fjerner ikke bare inflammatorisk prosess, men stimulerer også kroppens beskyttende egenskaper.

trusted-source[11], [12], [13], [14], [15], [16]

Farmakokinetikk

Når man studerte egenskapene ved farmakodynamikken, ble det funnet at stoffet ble absorbert gjennom slimhinner og hud. Maksimal konsentrasjon i blodet oppdages etter 1-2 timer, sirkulerer i blodet i 1-2 uker, hvoretter det utskilles i urinen. Dermed er de viktigste organene for eliminering nyrene. Dette skaper en ekstra byrde på nyrene, så det bør brukes med forsiktighet hos personer som lider av nyre- og urinveis sykdommer. En del av utgangen gjennom tarmene, med avføring.

trusted-source[17], [18], [19], [20], [21]

Dosering og administrasjon

Søknaden er ganske enkel: stoffet påføres med et tynt lag til det berørte området, ca 2-3 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er en uke, med mangel på effektivitet, kan løpet forlenges til 10 dager. Lengre behandling anbefales ikke. Det eksakte skjemaet, metode for påføring og dose bestemmes av legen. Også stoffet er brukt til å behandle tonsillitt (hals smurt med en bomullspinne, ca 5-6 ganger om dagen). Kan brukes til skylling av halsen, antall skyll opp til 10 ganger per dag. En spesiell løsning bør tilberedes for skylling: et glass varmt vann er tatt, en spiseskje med normalt bordsalt er oppløst i den, og deretter løses en fjerdedel av en teskje borax helt i enden.

Glycerin borax for menn

Ganske effektivt verktøy som brukes til ekstern smøring eller underminering. For både menn og kvinner brukes borax i glycerol strengt i henhold til legenes forskrift og under hans kontroll. Prosedyren utføres av en lege i et behandlingsrom. En karakteristisk egenskap er at boraks eliminerer ikke bare soppinfeksjonen (somatiske celler i soppen), men ødelegger også mykelen og hyphaen av soppen, som forhindrer relapses og gjør det umulig å bevare soppen i en inaktiv form. Det bidrar også til restaurering av slimhinnens normale cellulære struktur, forbedrer egenskapene deres, beskyttende egenskaper. Derfor er sannsynligheten for et tilbakefall nesten alltid utelukket.

trusted-source[28], [29], [30], [31]

Glyserin for trøst hos kvinner

For spenning utføres en fullstendig behandling med glycerol med brunt på kvinner. Samtidig bestemmes hyppigheten og varigheten av behandlingen ut fra hvor effektiv behandlingen er, hvor effektiv behandlingen er (kontroll over tid). Spesiell oppmerksomhet til kvantitet og kvalitet av utslipp, kløe og smerte.

Når dusj bør nøye overholde forholdsregler og bruksregler. Så blir borren påført i formen, fortynnet og utelukkende varm. Du må dusje lenge - fra 10 til 20 minutter uten pause. Helbred ikke mer enn 5 dager. Misbruk bør ikke være, fordi det kan utvikle vaginal dysbiose. Mot den kan sekundær infeksjon (bakteriell, sopp) utvikles. Det er også nødvendig å ta hensyn til at løsningen skal strømme jevnt og sakte inn i skjeden under prosessen med å dusje, bør ikke være under press. Ellers kan inflammatoriske prosesser i vagina utvikle eksterne kjønnsorganer. Det er viktig å kontrollere komforten av opplevelser. I intet tilfelle bør det være smerte. Med utseendet på selv minimal smerte, må du sette på pause. Da bør du prøve å slappe av så mye som mulig, og gjenta prosedyren. Tilbakevendelsen av smerte, og enda mer, deres intensivering, er grunnlaget for opphør av douching. Det er verdt å prøve en annen måte å bruke stoffet på. Etter at prosedyren er avsluttet, bør en bomullspinne settes inn i vagina fuktet i natriumtetraborat i ca. 20 minutter.

På slutten av prosedyren desinfiseres alle enheter. Kurset kan utføres til symptomene stopper helt.

trusted-source[32], [33], [34]

Glyserin for trøst i et barn

Hovedårsaken til trøst er utviklingen av sopp. Thrush kalles også candidiasis, med det generiske navnet på soppen som forårsaker denne tilstanden. Thrush utvikler seg på bakgrunn av dysbacteriosis, når antall representanter for normal mikroflora reduseres, og antall patogener, inkludert sopp, øker. Det er mot denne bakgrunnen at den infeksjons-inflammatoriske prosessen utvikler seg. De karakteristiske tegnene på trøst er kløe, brennende, hvit, osteaktig utslipp. For å lindre symptomer og eliminere den inflammatoriske prosessen, vil det hjelpe borax, som er en løsning av natriumtetraborat. Det brukes i mange områder av medisin. Det er praktisk talt ikke noe område der det ikke er bruk: det er gynekologi, tannlegen, kirurgi og dermatologi, og til og med barn og neonatologi. Men vær oppmerksom på at glycerin og borax, brukt til trøst i et barn - er en konsentrert, kraftig agent som under ingen omstendigheter ikke skal brukes til selvbehandling.

trusted-source[35], [36],

Glyserin for spenning hos nyfødte

Det er en viss risiko for bivirkninger for nyfødte. Glycerin brukes imidlertid til trussel. Når prosedyren utføres av en lege, under vilkårene til en medisinsk institusjon, hvis behandlingsregimet blir observert, vil det ikke være noen bivirkninger. Det er vanskelig å nekte at stoffet er veldig effektivt i behandlingen av soppsykdommer. Det fjerner ikke bare den inflammatoriske prosessen og forhindrer utviklingen av infeksjon, men er også et utmerket profylaktisk middel, forhindrer risikoen for tilbakefall og komplikasjoner. Ved overholdelse av dosen oppstår ikke bivirkninger.

trusted-source[37], [38], [39]

Bruk Borax i glyserin under graviditet

Kontraindikasjoner i seg selv er ikke angitt i instruksjonene. Imidlertid er det ikke noe utvetydig svar blant spesialister om hvor sikker bruk av borax med glyserol er i behandlingen av trøst hos gravide kvinner. Den kan brukes både til terapeutisk og profylaktisk bruk. Det er flere meninger. Noen mener at borax nesten alltid skal foreskrives ved behandling av trussel. De anbefaler å bruke den til både behandling og forebygging. Brukes med hudsykdommer, med slimhinnens nederlag. Det skal bemerkes at det er like ofte foreskrevet både som et selvstendig middel og som en del av kompleks terapi. Andre eksperter hevder at det ikke er nødvendig for enhver anledning å ty til bruk av dette verktøyet, men det er nødvendig å foreskrive det bare som en siste utvei, og da bare som en del av kompleks terapi. Det er en tredje oppfatning, der leger mener at dette verktøyet kun kan brukes til behandling av voksne, og kan ikke brukes til barn. Det er bare et lite antall leger som unngår bruken av dette verktøyet, av ukjente grunner.

Kontra

Legemidlet er ikke anbefalt til bruk i tilfelle individuell intoleranse, overfølsomhet overfor stoffet, med en tendens til allergiske reaksjoner, spesielt hvis det er en umiddelbar type reaksjon eller hudreaksjoner. Anbefales ikke for kløe, hudirritasjon, rødhet. Det er også kontraindisert for bruk under graviditet, amming, med åpne skader, hudpres, mikrotraumas. Anbefales ikke for akutte betennelsesprosesser i det urogenitale systemet, for noen gynekologiske sykdommer (uretritt, vulvitt, vulvovaginitt), for erosjoner og brannskader av slimhinner. Også stoffet er forbudt å ta oralt. I tillegg, når det brukes innen gynekologi, er stoffet kontraindisert ved behandling av jomfruer.

trusted-source[22], [23]

Bivirkninger Borax i glyserin

Borax er en effektiv og sikker måte. Men bivirkninger er også observert. Ofte observeres de i tilfelle av overfølsomhet, kroppssensibilisering, mot bakgrunnen av individuell intoleranse og en tendens til allergiske reaksjoner. I dette tilfellet kan effekten ikke forekomme, eller til og med vil staten forverres.

Bivirkninger manifesteres hovedsakelig i form av rødhet, hevelse, økt lokal kroppstemperatur, økt smerte, økt kløe. Effektiviteten av behandlingen er nært knyttet til alvorlighetsgrad av den patologiske prosessen, grad. Jo tidligere behandling er startet, jo mer effektiv blir det. Effektiviteten bestemmes også av behandlingsmetoden. For ikke bare å bli kvitt sykdommen, men også for å hindre tilbakefall, bør man gjennomgå et fullt behandlingsforløp, ikke avbryte det, ikke hoppe over prosedyren, overholde ordningen og følge alle anbefalingene fra legen. Skal være en omfattende tilnærming til behandling og diagnose.

trusted-source[24], [25], [26], [27]

Overdose

Saker av overdose er sjelden observert, men de kan være ledsaget av kjemiske forbrenninger, rødhet, irritasjon og brennende. Kvalme, svimmelhet, hodepine, kramper, oppkast, hjertebank og puls.

trusted-source[40], [41], [42], [43]

Interaksjoner med andre legemidler

Tilfeller av interaksjon med andre legemidler er ikke registrert. Legemidlet går ikke inn i noen reaksjoner. Imidlertid anbefales det å observere intervallet mellom bruk av andre legemidler i minst 2 timer.

trusted-source[44]

Lagringsforhold

Legemidlet skal oppbevares i originalemballasjen ved en temperatur ikke høyere enn 15 grader. Oppbevaring i kjøleskapet er tillatt. Det anbefales å holde seg unna varmekilder (åpen ild, varmeapparat, batteri).

trusted-source[45], [46], [47], [48], [49], [50]

Holdbarhet

Holdbarheten til legemidlet avhenger av om pakken er åpnet eller ikke. Hvis stoffet allerede er brukt, kan det oppbevares i ikke mer enn 30 dager. Pakket medisiner lagret i 2-3 år.

trusted-source[51]

Analoger

Det finnes ingen direkte analoger, som helt tilsvarer boraksoppløsningen, i farmasøytisk industri. Relativt lignende i egenskaper kan være Miramistin- løsninger. Også cauterization av den brune kan erstattes av prosedyren for cauterization med flytende nitrogen.

trusted-source[52], [53], [54], [55], [56], [57], [58], [59], [60]

Anmeldelser

Det er verdt å merke seg at vurderinger om verktøyet er mest positive. Borax i glyserin for trøst  kan oppnå gode resultater på kort tid, lindrer smerte, betennelse, etter 2-3 applikasjoner. Men for fullstendig eliminering av den inflammatoriske infeksjonsprosessen er det nødvendig å gjennomgå et fullt behandlingsløp, minst 7-10 dager.

trusted-source[61], [62], [63]

Oppmerksomhet!

For å forenkle oppfatningen av informasjon, blir denne instruksjonen for bruk av stoffet "Behandling av candidiasis brun i glyserin" oversatt og presentert i en spesiell form på grunnlag av de offisielle instruksjonene for medisinsk bruk av stoffet. Før bruk les annotasjonen som kom direkte til medisinen.

Beskrivelse gitt for informasjonsformål og er ikke en veiledning for selvhelbredelse. Behovet for dette legemidlet, formålet med behandlingsregimet, metoder og dose av legemidlet bestemmes utelukkende av den behandlende lege. Selvmedisin er farlig for helsen din.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.