^

Helse

Kreft (onkologi)

Osteoblastoklastom

Tilfellene av kreft i verden øker stadig. Blant lesjonene i skjelettsystemet er frekvenslederen osteoblastoklastom - en godartet svulstprosess, utsatt for malignitet, i stand til å skade en rekke skjelettbein.

Pineocytom i pinealkjertelen

En tydelig lokalisert hjernesvulst - pineocytom i pinealkjertelen eller pinealkjertelen (corpus pineale) - forekommer hovedsakelig hos voksne. 

Ameloblastoma i kjeven

En tumor odontogen prosess - ameloblastoma - er av epitelisk karakter og har en tendens til aggressiv vekst. Svulsten er ikke ondartet, men den kan forårsake beinødeleggelse og i sjeldne tilfeller metastasere.

Behandling av miltcyste: hva skal jeg gjøre, hvordan fjerner jeg det?

I de fleste tilfeller fjernes cysten ved å bruke en minimalt invasiv laparoskopisk metode. Gjenoppretting etter en slik operasjon er raskere og mer behagelig for pasienten.

Miltcyste hos et barn og en voksen

En miltcyste er et begrep som kombinerer en rekke patologier, som er preget av et vanlig symptom - tilstedeværelsen av en hulldannelse i parenkymet til et organ.

Pineoblastom i hjernen

En blastoma, en sjelden type kreft neuroectodermal tumor, i pineal eller pineal endokrin kjertel i hjernen er definert som hjerne pineoblastoma.

Serosocele

Serosocele er en ganske vanlig patologi som kan forekomme i nesten alle aldre. Imidlertid er problemet ofte diagnostisert hos kvinner 30-45 år.

Pineal cyste i hjernen hos voksne og barn

En pineal cyste er et vesikulært hulrom fylt med væske, nemlig en kjertelsekresjon. Et slikt hulrom er ikke av svulstkarakter og er som regel ikke utsatt for utvidelse og progresjon. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.