^

Helse

Sykdommer i immunsystemet (immunologi)

Akklimatisering: hva du skal gjøre og hvordan du unngår?

Forskere har bevist at bevegelse i en rekkevidde på ti grader i breddegrad eller lengdegrad gjør at folk alle tegn på akklimatisering.

Attributter av akklimatisering: hva skal man ha oppmerksomhet på?

Noen mennesker, spesielt barn, forholder seg meget akutt til tilpasning til nye forhold. Et av symptomene på denne tilstanden er forhøyet kroppstemperatur.

Symptomer på agranulocytose

Med agranulocytose er en karakteristisk manifestasjon dannelsen av sår, og med høy hastighet. Nekrotiserende vev strekker seg ikke bare til berørte områder, men også til nærliggende overflater.

Hyperplasi av lymfeknuter

Lymfeknute hyperplasi (en økning i den forstand at deres størrelser) er et svar på infeksjon med sykdommer som er forårsaket av stafylokokker eller streptokokker lymfadenitt, røde hunder, vannkopper, smittsom hepatitt.

Hvordan øke immuniteten?

Hvordan øke immuniteten? Hvordan forebygge forekomsten av farlige sykdommer? Hva kan bidra til å styrke kroppen? Denne artikkelen vil bidra til å forstå disse og andre problemer.

Betennelse av lymfeknuter under armen

Inflammasjon av lymfeknuter under armhulen oppstår vanligvis mot bakgrunnen av en infeksjon i kroppen. Vanligvis kommer lymfeknuter tilbake til normal etter en stund, når infeksjonskilden er eliminert.

Lymfadenitt hos barn

Lymfadenitt hos barn er en sykdom som uttrykkes i lymfeknuter. Lymfeknuter er en del av immunsystemet, de er en av de første som reagerer på inflammatoriske prosesser i kroppen, mens de øker i størrelse.

Hovne lymfeknuter i nakken

En forstørret lymfeknute i nakken er en av konsekvensene av en kald eller en akutt virusinfeksjon som påvirker luftveiene. På grunn av dette blir lymfeknuter i nakken inflammet og øker i størrelse. La oss se på årsakene til lymfeknudeforstørrelse i nakken og metoder for behandling.

Antioksidant system i kroppen

Antioksidantsystem omfatter antioksidanter som hemmer autooksidasjonen ved et innledende trinn av lipidperoksidasjon (tokoferol, polyfenoler) eller aktive oksygenarter (superoksid dismutase - SOD) i membranene.

Primær immundefekt

Primær immundefekt - medfødte sykdommer i immunitetssystemet forbundet med genetiske defekter av en eller flere komponenter i immunitetssystemet, nemlig cellulær og humoral immunitet, fagocytose, komplement-system.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.