^

Helse

Sykdommer i mage-tarmkanalen (gastroenterologi)

Aholia

En tilstand der galle ikke produseres eller føres inn i tynntarmen, er definert som acholia. I ICD-10 er dette bruddet klassifisert som en sykdom i galleblæren - med koden K82.8. 

Tenesmus: hva er det?

Tenesmus - dette konseptet kan oversettes fra gresk som "ineffektiv trang." Dette symptomet kan eller ikke kan være ledsaget av en smertefull reaksjon.

Leukoplakia i spiserøret

Hvis epitellaget i slimhinnen i øvre fordøyelseskanalen begynner å keratiniseres intenst, snakker de om utviklingen av esophageal leukoplakia. I begynnelsen av sykdommen dannes en tett plakk som egner seg til fjerning og praktisk talt ikke ledsages av tegn på en inflammatorisk prosess. 

Glidende brokk i spiserøret

Med en diafragmatisk brokk eller hiatal brokk, kan diagnosen formuleres som en glidende brokk i spiserøret. Åpenbart er et forenklet navn som er beskrivende mer forståelig for pasienter.

Behandling av kvalme i gastritt: piller, alternative midler, urter

Fra kvalme til gastritt hjelper noen anti-inflammatoriske stoffer, alle anti-emetiske stoffer, godt. Du kan prøve hilak, hilak-form, ranititdin, maalox, fosalugel, smect.

Gastritt kvalme

Under overflaten innebærer gastritis en akutt inflammatorisk prosess i det øvre, slimete lag i magen. Ofte i denne prosessen er involvert og submukosa, plassert direkte under slimhinnen. 

Halsbrann med gastritt

Mange mennesker er kjent med den ubehagelige følelsen av irritasjon, brenner langs spiserøret. Det handler om halsbrann. Problemet kan oppstå når du spiser krydret eller stekt mat, hurtigmat, etter overmåling, og selv etter overdreven fysisk aktivitet. 

Hvorfor er calve gul og hva skal jeg gjøre?

Det er ikke nødvendig å bekymre deg på forhånd: det er mulig at informasjonen som tilbys av oss, vil hjelpe deg å orientere deg i symptomene og bestemme tilstedeværelsen eller fraværet av patologi.

Overeating nøtter

Verdifulle næringsprodukter som forbedrer funksjonen av kardiovaskulærsystemet, bidrar til vekttap, forhindrer Alzheimers sykdom og onkologiske patologier er nøtter.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.