^

Helse

Sykdommer i genitourinary systemet

Hva er Fordyce-granulat?

Synlige talgkjertler i huden - i form av små knuter (papuler) av ulik lokalisering - ble først beskrevet i 1861 av den sveitsiske anatomen Albert Kelliker, men de fikk navnet Fordyce-granulat ved navn av en annen lege, den amerikanske hudlegen John Fordyce, som rapporterte dem 45 år senere...

Svie, kramper og hvit utflod hos menn

Vurder de vanligste sykdommene hos menn, som er preget av svie, kramper og hvit utflod.

Hvit utflod fra urinrøret hos menn

En av de mulige årsakene til hvitaktig utflod fra urinrøret hos menn er uretritt. 

Hvit utflod i urin hos menn

Hvis hvit utflod vises i urinen, er dette et av tegnene på en patologisk prosess. Hvitaktige inneslutninger kan være slimete eller ligne flak. 

Hvit utflod fra urinrøret hos menn

Utskillelsen av en hvit hemmelighet oppstår på grunn av virkningen av ulike faktorer og årsaker. Vurder hovedtypene for urogenital utflod hos menn, metoder for deres behandling.

Behandling av hvit utflod fra urinrøret hos menn

Før du fortsetter å eliminere årsaken til utseendet av hvit utflod hos menn, er det nødvendig å gjennomgå en omfattende diagnose. Etter at legen har identifisert nosologien og fastslår typen patogen, utarbeides en terapiplan.

Angiomyolipom i venstre og høyre nyre

Blant godartede svulster er det en så spesifikk neoplasma som angiomyolipoma, som ved et uhell kan oppdages under avbildning av bukorganene.

Sprekker i forhuden hos menn og barn

Sprekker i forhuden vises på innsiden av hudarket. De er begge små, iøynefallende, forårsaker ikke smertefulle opplevelser og store, som ikke kan overses.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.