^

Helse

Sykdommer i lungene, bronkiene og pleuraen (pulmonologi)

Behandling av pleuropneumoni

Behandlingsprotokollen for krupøs betennelse innebærer samtidig bruk av to antibiotika: en intravenøst, den andre intramuskulært. Vanligvis utføres terapi med medisinene beskrevet nedenfor.

Lung hematocele

Med traumatisk skade på lungevev med bevaret integritet i den viscerale pleura, kan det oppstå lungehematocele. Denne patologien ledsages av brystsmerter, pustevansker og noen ganger hemoptyse.

Fibrothorax

Sykdommer i pleurahulen er en hyppig komplikasjon som utvikler seg etter forskjellige bronkopulmonale patologier. En av disse komplikasjonene kan være fibrothorax - vi snakker om en utslettende fibrøs prosess i pleurahulen.

Pleuropneumonia symptomer

Oftest utvikles akutt pleuropneumoni, og nesten helt fra begynnelsen av en slik betennelse eller etter to eller tre dager begynner de første tegnene på spredning av en bakteriell infeksjon fra lungebenet til pleura å dukke opp

Årsaker og patogenese av pleuropneumonia

Lobar bakteriell lungebetennelse, eller brennvidre ikke-segmental lungebetennelse, eller akutt lobarbetennelse i lungelobber som påvirker deler av sin serøse membran (pleura) kan diagnostiseres som pleuropneumoni, selv om denne definisjonen er fraværende i respiratoriske systemet ICD-10.

Spikes i venstre og høyre lunge: pleural, fibrøs

En alvorlig komplikasjon etter luftveissykdommer er en spike i lungene. Vurder patogenesen og årsakene til deres utseende, de viktigste symptomene, behandlingsmetoder og forebygging.

Syndrom av komprimering av lungvev

Et felles mål tegn på den utviklende reduksjonen i luftighet som tilsvarer stramming av lungevevvet er asymmetrien av brystet, avslørt under undersøkelse og palpasjon.

Pleural syndrom

Akkumuleringen i brysthulen fluid (hydrothorax) som kan være eksudat, transudate, puss (pyothorax, empyem), blod (hemothorax) eller blandet karakter, slitasje

Hoste ved akutt, kronisk og obstruktiv bronkitt

Bronkitt refererer til akutt eller kronisk form av sykdommen i luftveiene, utløsningsmekanismen for utvikling er brudd på mikroflora.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.