^

Helse

Kirurgiske sykdommer

Spiserørens slim: årsaker, tegn, hvordan å behandle?

Patologier assosiert med forstyrrelse av mage-tarmkanalen er alltid en stor problemer for en person. Forstyrre et av de grunnleggende fysiologiske behovene - ernæring. 

Omphalitt i navlen: catarrhal, purulent, flegmonøs, nekrotisk

Omphalitt er en prosess med betennelse i navlestrengen og omkringliggende vev, noe som er vanlig hos nyfødte. Egenskaper av strukturen i huden og subkutant vev hos spedbarn er slik at den inflammatoriske prosessen sprer seg veldig raskt.

Akutt catarrhal blindtarmbetennelse

Ved catarrhal blindtarmbetennelse menes den første fasen av endringer i slimlaget i vedlegget. I dette tilfellet har betennelse en for det meste overfladisk karakter, noe som betyr at den ikke påvirker de dype vevene, men utvikler seg i cellene i epitelet.

Gråblindtarmbetennelse: symptomer, konsekvenser, operasjon, postoperativ periode

Begrepet "appendittitt" er kjent for alle, men få vet om en slik diagnose som "gangrenøs appendittitt".

Akutt flegmonøs blindtarmbetennelse: purulent, ulcerativ, gangrenøs

Flegmonøs blindtarmbetennelse - En akutt form for betennelse i tillegget, karakterisert ved avsetning av fibrin på overflaten, en stor konsentrasjon av pus og et tydelig merket ødem.

Appendikulær abscess: klinikk, obduksjon

Akutt blindtarmbetennelse er en svært vanlig kirurgisk patologi. En slik sykdom krever akutt kirurgisk inngrep, ellers kan alvorlige og livstruende komplikasjoner utvikle seg.

Inversjon av tarmene

Akutt kirurgisk patologi i peritoneum, som består i å vri noen del av tarmene eller dens del rundt mesenteri eller dets akse. Tarmens lumen overlappes, mesenteriske nerver og blodårer knuses, det oppstår en mekanisk hindring i fordøyelseskanalen.

Subdiaphragmatisk abscess

Når den indre smittsom betennelse i vevet, og ledsaget av ødeleggelse av deres smelte purulent klassifisert som subdiaphragmatic abscess, betyr det at den abscess (begrenset kapsel ansamling av puss) som befinner seg i mageområdet infracostal

Abshet av magehulen

Det kan danne seg i hvilken som helst del av bukhulen med dannelsen av en rekke kliniske syndromer: septisk, berusende, feber.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.