^

Helse

Skader og forgiftninger

Hoftebrudd hos eldre

Særlig fare er brudd i lårhalsen hos eldre. Dette er en skade som alle pasienter over 45-50 år bør informeres om.

Sprekk i beinet

Ikke alltid, med en skade, knekker beinet helt: delvis skade er også mulig, som er diagnostisert som en sprekk i beinet. 

Krydderforgiftning

Spice er en røykeblanding av urteingredienser impregnert med syntetiske tilsetningsstoffer med en narko-psykotrop effekt. 

Fibrøs osteodysplasi

Bendysplasi, Liechtenstein-Braytsev sykdom, fibrøs osteodysplasi er alle navn på den samme medfødte ikke-arvelige patologien, der benvev erstattes av fibrøst vev. 

Kontusjon og brudd i strupehodet

Selv om strupehodet hovedsakelig består av hyaline brusk som er festet til hverandre og omkringliggende strukturer av muskel- eller fibrøst vev, som et resultat av direkte traumer i nakkeområdet, et blåmerke og brudd i strupehodet, mer presist, et brudd i brusken av strupehodet, kan resultere.

Restitusjon etter hoftebrudd

Brudd på lårhalsen er en vanlig skade som oppstår hos eldre, fordi de blir sviktet av dårlig syn, begrenset bevegelighet i bevegelser og noen ganger nedsatt koordinasjon.

Dissekere osteokondritt

Blant de mange forskjellige sykdommene i muskel- og skjelettsystemet er osteochondritis dissecans relativt sjelden, en sykdom som er en begrenset form for aseptisk nekrose av den subkondrale benplaten. 

Forgiftning med oljer: smør, grønnsaker, essensielt

Patogenesen ved oljeforgiftning er delt inn i mikrobiell (toksikoinfeksjon, toksikose, blandet etiologi) og ikke-mikrobiell. I det første tilfellet utskiller patogene mikroorganismer, som formerer seg, giftstoffer, hvis opphopning i kroppen fører til et generelt toksisk syndrom

Tomatforgiftning

Tomatforgiftning forekommer ikke alltid, men bare av visse grunner. Generelt er tomater trygge å spise hvis de er ordentlig dyrket, hermetisert, lagret under normale forhold osv.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.