^

Helse

Medisinske manipulasjoner

Trakealekstubasjon

Anestesiologer bruker ofte begreper som intubasjon og ekstubasjon. Det første begrepet - intubasjon - betyr faktisk innføring av et spesielt rør inne i luftrøret, som er nødvendig for å sikre pasientens luftvei.

Vask ører fra svovelpropper

Behovet for en prosedyre som å vaske ørene oppstår når overskuddet av et beskyttende voksstoff - cerument (ørevoks) - ikke skilles ut naturlig, men akkumuleres i øregangen.

Presakral blokk

Den medisinske anestesiprosedyren som brukes i proktologi og kirurgi er presakral blokk. Tenk på indikasjonene for implementering, teknikk, komplikasjoner.

Kamille douching: hvordan å gjøre det riktig?

Kamille - en plante med uttalt medisinske egenskaper og et bredt spekter av applikasjoner. Tenk på indikasjonene på å tømme gress og dets terapeutiske effekt.

Vask øynene til barn

Barn er mer utsatt for traumatisering og øyeirritasjon. Vaskeprosedyren er den enkleste og samtidig effektive metoden for å eliminere problemet.

Øyevask: indikasjoner, forberedelse, regler for gjennomføring

En effektiv metode for å eliminere tretthet og øyeirritasjon er vasking. Tenk på populære oftalmiske løsninger og regler for bruk.

Prostata massasje: teknikk, typer

Menn, hvis helse ikke bare avhenger av deres velvære, men også på familien, er veldig sjalu av deres seksuelle ansvar. Tross alt blir problemer i sengen gradvis til alvorlige konflikter utenfor, og noen ganger til og med fordi tidligere kjærlige mennesker ikke lenger vil være sammen.

Punksjon i pleurhulen

Pleural punktering forstås som en prosedyre der en lacerasjon av pleurhulen utføres for å diagnostisere eller utføre en terapeutisk manipulasjon som kan redde en persons liv.

Lumbalpunksjon

Hennes data utfyller det kliniske bildet og bekrefter diagnosen for polyneuropatier, multippel sklerose og neiroleukemi.

Novocain blokkering: lumbal ryggrad, ledd, nerve, øre

For å bli kvitt akutte og kroniske smerter i klinisk medisin, brukes lokalt målrettede injeksjoner av novokain (en aminoester for lokalbedøvelse) - novokain blokkade -.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.