^

Helse

Operasjoner

Perikardektomi

For å forhindre utvikling av livstruende tilstander foreskrives perikardektomi - et kirurgisk inngrep der perikardiet fjernes - delvis eller helt.

Snorkeoperasjon

Kirurgisk behandling av ronkopati, det vil si kirurgi for snorking, kan løse noen problemer med å redusere åpenheten til de øvre luftveiene - redusere deres lumen på grunn av de eksisterende anatomiske strukturene i nasopharynx, orofarynx og laryngopharynx.

Kirurgi for hoftebrudd hos eldre

Geriatrikere sier at enhver eldre person med hoftebrudd bør opereres.

Penisprotese

Endophalloprosthetics, eller penisproteser, er et kirurgisk inngrep for å korrigere erektil dysfunksjon. Under operasjonen erstattes de kavernøse kroppene i penis med implantater.

Knusing av nyrestein: grunnleggende metoder

Når nyrestein har dannet seg, noe som svekker urinsystemets funksjon, og alle forsøk på å bli kvitt dem ved hjelp av legemiddelbehandling har mislyktes, gjenstår en måte - knusing av nyrestein eller litotripsi.

Kirurgi for å fjerne dråpe i testikkelen

Det er kontrovers om behandlingen av primær hydrocele. Aspirasjon og skleroterapi er beskrevet; Imidlertid er hydrocelektomi eller hydrocelektomi fortsatt den foretrukne behandlingen for hydrocele.

Artrotomi

Eksponering av leddet og åpningen av hulrommet utføres kirurgisk, og denne manipulasjonen i ortopedisk og traumekirurgi er definert som artrotomi, som kan utføres med forskjellige kirurgiske tilnærminger.

Stapedectomy

En stapedektomi er en mikrokirurgi i mellomøret. Operasjonen utføres med det formål å gjenopprette den fysiologiske mekanismen for lydoverføring ved helt eller delvis å fjerne stiftene.

Lymfadenektomi

Lymfadenektomi er begrenset eller fullstendig, avhengig av omfanget av operasjonen. Sannsynligheten for å utvikle komplikasjoner etter en slik prosedyre er ganske høy. Imidlertid lar intervensjonen deg ofte stoppe videre spredning av kreftstrukturer, og derved redde pasientens liv.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.