^

Helse

Endoskopi (endoskopi)

Sigmoskopi

Sigmoidoskopi, sigmoidoskopi eller rektosigmoskopi er en instrumentell metode for å undersøke endedelen av hoveddelen av tykktarmen, sigmoid kolon (kolon sigmoideum), som går direkte inn i endetarmen.

Faryngoskopi

Standardprosedyren for å undersøke svelget - faryngoskopi - utføres av en otolaryngolog for å bestemme tilstanden og diagnostisere sykdommer.

Drift av laparoskopi av egglederørene

Uterusrør er et viktig element i det kvinnelige reproduktive systemet, uten hvilket en barnefunksjon ville være umulig.

Gastroskopi i magen uten å svelge sonden

Mange pasienter som har fordøyelsessykdommer, skynder seg ikke å konsultere en lege bare på grunn av "forventning" av ubehag fra en slik diagnostisk metode som gastroskopi.

Gastroskopi i magen: Fornemmelser som viser resultater

Ved gastroskopi menes en prosedyre hvor skallet og hulrommet i spiserøret og magen undersøkes. Duodenumets område er også berørt. I noen tilfeller kan gastroskopi du visualisere bildet og vise det på skjermen.

Gastroskopi: enten farlig, skadelig, alternativ

Gastroskopi er en vanlig diagnostisk prosedyre som brukes i gastroenterologi for å diagnostisere sykdommer i den øvre fordøyelseskanalen.

Hva kan og kan ikke gjøres før en gastroskopi?

Gastroskopi er foreskrevet i tilfeller der pasienten føler seg ubehag i magen. Klager kan være smerte, oppkast, kvalme, ubehag i epigastriske regionen, oppblåsthet, flatulens.

Gastroskopi i mage og koloskopi under anestesi

Gastroskopi er en av metodene for å undersøke organene i mage-tarmkanalen, som består av endoskopisk undersøkelse av mage, spiserør eller tolvfingertarm.

Forberedelse for magesmagroskopi: Hva kan og kan ikke bli spist, diett

Gastroskopi er en av varianter av endoskopisk forskning, hvor mageslimhinnen og tarmene studeres ved hjelp av spesialutstyr. Hovedinstrumentet for gastroskopi er fibrogastroskop.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.