^

Helse

Undersøkelse av kroppen

Biopsi av lymfeknuten

For å forstå årsakene til forstørrede lymfeknuter, er det nødvendig å gjennomføre en rekke diagnostiske studier. Den mest informative og vanlige diagnostiske metoden regnes for tiden som en biopsi av lymfeknuten.

Benmarg trepanobiopsy

Trepanobiopsy er hovedsakelig foreskrevet for studier av benmargstrukturer og brystkjertelen. Om nødvendig, under manipulasjonen, er det mulig å eliminere cystiske neoplasmer.

Olfaktometri

Olfaktometri er nødvendig for å bestemme olfaktoriske lidelser - spesielt anosmi, hyposmi, parosmi. Fremgangsmåten utføres ved hjelp av en serie sylindere fylt med spesielle løsninger, samt en enhet for kvantitativ tilførsel av disse løsningene.

Øreoskopi: hva er det?

I otorhinolaryngology utføres en spesiell diagnostisk prosedyre, otoskopi, for å undersøke den ytre øregangen og undersøke trommehinnen.

Smøre på flora: indikasjoner, trening, teknikk

Et smet på floraen er en av de viktige diagnostiske metodene som tillater oppnåelse av et biomateriale for mikroskopisk laboratorietesting fra overflaten av huden og slimhinnene. Dette begrepet refererer oftest til å ta materiale fra overflaten av vaginal slimhinnen.

Hele kroppen plethysmografi

For å implementere metoden for plethysmografi, brukes spesielle enheter - plethysmografer, med ulike modifikasjoner - elektrisk, vann, fotografisk, mekanisk.

Testikulær biopsi: punktering, åpen

Diagnostisk prosedyre - testikulær biopsi - er relativt sjelden, men det anses å være veldig informativ for å fastslå årsakene til nedsatt fertilitet hos menn, samt andre sykdommer forbundet med det mannlige reproduktive systemet.

Blodtrykksmåling: algoritme, norm

Arterialtrykk er trykket som blod utøver på karossens vegger. Dette trykket er noe mindre i perifere, mindre fartøy. Det svinger på grunn av hjertets kontraktile funksjon.

Studier av arterier

Perifere arterielle sirkulasjonsforstyrrelser er vanligvis alvorligere hos eldre på grunn av forverring av sikkerhetsblodstrømmen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.