Vitenskap og teknologi

Hvordan påvirker et lavt kolesteroltal kosthold?

Kolesterol produseres først og fremst i leveren og kommer inn i kroppen med mat. Vi snakker om et fettlignende stoff som en person trenger i tilstrekkelige mengder, siden det spiller rollen som et byggemateriale for cellemembraner.

17 March 2020, 12:45

Sport redde fra onkologi

Unngå fysisk inaktivitet og vær fysisk aktiv - slike anbefalinger kan høres fra nesten alle leger. Faktisk kan mange sykdommer forebygges og til og med kureres bare ved regelmessig trening. 

05 March 2020, 09:25

Livet kan være fem ganger lenger

Levealder for forskjellige organismer kan også være forskjellig, og dette avhenger av mange faktorer. I flere tiår har forskere prøvd å gjøre fremskritt med å utvide levetiden og forhindre aldring. 

03 March 2020, 11:06

Høye lyder svekker hørselen: hvordan unngå dette?

Som forskere forklarer, spesifikke hårete ørestrukturer som befinner seg inne i hørselsorganet, fanger lydvibrasjoner og produserer i dette øyeblikk glutamat - et kjemisk stoff som hjelper med å overføre lydimpulser til hjernen.

26 February 2020, 09:12

Sårløs sårheling er mulig

Forskere som representerer Helmholtz München-senteret begynner å utvikle en ny metode for arrløs sårheling.

24 February 2020, 09:33

Kollagenproduksjon avhenger av biorytmer

Prosessene for kollagenproduksjon og kombinasjon av kollagenfibre i kroppen er ustabile og varierer avhengig av tid på døgnet.

11 February 2020, 17:27

For å normalisere trykket, kan du bruke den blå bakgrunnsbelysningen.

Som forskere fant ut, er blått lys i stand til å stabilisere høyt blodtrykk: det er ikke nødvendig å ta medisiner. Risikoen for bivirkninger ved denne typen behandling er praktisk talt null.

11 February 2020, 17:18

Etter 30 år kan menneskeheten bli ødelagt

Regelmessige målinger av termiske indikatorer på jorden viser at planeten fortsetter å akkumulere varme i seg selv: den globale oppvarmingen fortsetter og til og med akselererer, og tempoet lar oss ikke tenke på positive trender.

27 September 2019, 09:00

Nyhet: hjerteinfarktplaster

Forskere har funnet opp en spesiell hjerteoppdatering, som er et fungerende muskelelement laget på basis av levende menneskelige stamceller.

 

25 September 2019, 09:00

Immunocytter kan aktivere tumorvekst

 Forskere som representerer School of Medicine ved Washington University of St. Louis, bemerket: immunocytter, designet for å beskytte kroppen mot sykdom, i noen situasjoner kan de selv hjelpe kreftceller. 

23 September 2019, 09:00

ILive-portalen gir ikke medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.
Informasjonen som er publisert på portalen, er kun til referanse og bør ikke brukes uten å konsultere en spesialist.
Les omhyggelig regler og retningslinjer av nettstedet. Du kan også kontakte oss!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alle rettigheter reservert.