^

Alt om forhold

Eldre mann og familie

Ingen arter av levende vesener av den høyeste utviklingen og den komplekse organisasjonen har en forbindelse mellom "besteforeldre" og "barnebarn", spesielt "barnebarn". Kanskje er vi fortsatt bare å lære kjærlighet og relasjoner i en så kompleks struktur som en eldre person og en familie som forener opptil fire generasjoner med helt forskjellige livserfaringer.

Kjærlighet på avstand: 6 grunner til avskjed

De første månedene av romantiske forhold er skyløse, fylt av lidenskap og optimisme. Det ser ut til elskere at de har et helt liv foran dem - glad og rolig. Men hva om folk av en eller annen grunn ikke kan være fysisk sammen og må opprettholde et forhold på avstand?

Seriøst forhold til en mann: 5 hovedregler

Mange jenter klager på at de ikke klarer å ha et seriøst forhold til en mann.

Hva om jeg ble forelsket?

Veldig ofte kan gutta ikke svare på sine egne spørsmål om hva de skal gjøre hvis de blir forelsket? Kjærlighet dekker med hodet og det ser ut til at du ikke kan leve uten denne jenta, at denne kjærligheten vil forbrenne deg og drepe deg og at den vil være uendelig.

Hva er polygami?

Begrepet "polygami" kommer fra det greske uttrykket πολύς - "numerous" og γάμος - "marriage", som i oversettelse betyr "mange ekteskap"

Fem måter å holde nye forhold friske

Hvert minutt av hver dag kan du leve som en følelse av fritt fall. Her er fem grunnleggende prinsipper som elsker par kan søke for å holde det nye forholdet friskt og spennende.

11 ideer om hvordan man arrangerer en romantisk kveld

Kanskje ditt forhold ikke er så friskt som før, eller du er bare en romantisk person, og i ditt liv er det så lite romantikk. Å organisere en romantisk kveld for deg og din partner er en fin måte å forbedre dine kjærlighetsforhold på. Men hvordan gjør du det riktig?

Hvordan eksperimentere med en bikini

Sexy undertøy, for eksempel en bikini, er veldig viktig for å elske. Du kan eksperimentere med bikinier på forskjellige måter å se på brann og sexy i sengen. Hva kan være seksuell underholdning med en bikini?

Kjærlighetsspill

Kjærlighetsspill på sexologens språk kalles første fase av seksuell kontakt - et forspill.

Hvorfor forekommer seksuell inkompatibilitet?

Seksuell inkompatibilitet er den nest vanligste årsaken til oppløsning. I utgangspunktet - full følelsesmessig inkompatibilitet. Hvorfor er det seksuell misforståelse og hva skal jeg gjøre med det?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.