^

Hudpleie

Kremer for hudirritasjon

Overflaten av huden er irritert som følge av innbrudd av fremmede giftige elementer. Inflammet hud kan ikke skjønne sin beskyttende funksjon, de er en åpen port for infeksjon.

Kremer fra cellulitt - aktive hjelpere i den vanskelige kampen med "appelsinskallet"

Til alle tider har kvinner betalt mye oppmerksomhet til deres utseende. Og selv om det i ulike tidsperioder var standarder for kvinnelig skjønnhet, var spørsmålet om overholdelse av disse standardene alltid relevant.

Mummi fra strekkmerker

Stretching på kroppen er et irriterende problem som oppstår av ulike grunner, både for kvinner og for menn. De er dannet på magen, hoftene, baken, i skulderzonen i hendene - som følge av graviditet, plutselige vektendringer, hormonelle forstyrrelser, mangel på kollagen i huden.

Nourishing Foot Creams

Det er generelt akseptert at alle vanskeligheter ligger på våre skuldre. Faktisk er det føttene, i bokstavelig forstand, bærer, i tillegg til kroppsvekten, alle fysiske belastninger og byrder, lårkors og ubehagelige sko, kulde og varme.

Irritasjon på puben etter barbering

Er det måter å kvitte seg med virkningene av hudirritasjon? Hvordan hindre du dette i fremtiden?

Fuktighetsgivende kremer mot tørrhet og flammende hud

Krem av tørr hud hjelper med utseendet av peeling, forstrengende følelser, konstant irritasjon.

Mamma i tabletter fra strekkmerker

Mask fra strekkmerker med mumier i tabletter er laget på grunnlag av klassisk barnekrem.

Vakuummassasje på brystet

I denne prosedyren brukes et spesielt apparat som er en dobbeltvirkende pumpe og en kompressor. Det er også spesielle dyser av forskjellige størrelser.

Massasje av det kvinnelige brystet: typer og teknikker

For å opprettholde skjønnhet, bør du ikke være lat til regelmessig å utføre prosedyrer med en massasje av det kvinnelige brystet.

Krem fra strekkmerker: Hvilken er mer effektiv?

Før du legger merke til den unike karakteren av kremer fra strekkmerker, bør det huskes at strekkmerker på ulike deler av kroppen representerer en stripet atrophodermia - striae.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.