^

Kosmetiske produkter

Ved behandling av pasienter med kosmetikkprofil bør en spesialist huske på at endringer i huden er mer eller mindre forbundet med en rekke forandringer som skjer i kroppen som helhet. Spesielt gjelder dette for ulike hudsykdommer, samt for tidlig aldring. I noen tilfeller kan behandling av mange dermatoser, hudreaksjon ved aldring av huden og andre estetiske problemer bør ikke være begrenset til kosmetiske operasjoner, men det er nødvendig å bestemme om valg som ekstern (lokal) terapi, og betyr den samlede effekt.

Ansikts kremer etter 30 år: billig, apotek, profesjonelt

Regelmessig hudpleie er et viktig øyeblikk i hver kvinnes liv som søker å se bra ut, både nå og i noen år. For å gjøre dette utviklet mange kosmetikk beregnet for alle kategorier av aldre.

Whitening cremer for pigment flekker og fregner

Hudfargene til en person bestemmes av pigmentcellene - melanocytter. De er inneholdt i de epidermale lagene, og i tillegg til skygge beskytter kroppen mot overdreven soleksponering. Dette er normalt.

Krem-geler for ansiktet: fuktighetsgivende, matte, tonic

Problem hud, tilstedeværelse av akne og betennelser, tørr, visne, fet glans, seboré - alt dette er og ikke bare en stor grunn til anskaffelse av en mild, enkel tilberedning med en geleaktig konsistens.

Krem-serum for ansikt: fuktighetsgivende, foryngende

Kosmetiske seromer er et relativt nytt produkt, noe forskjellig fra tradisjonelle kremer. De inneholder mer aktive stoffer, og i større konsentrasjon.

Profesjonelt ansikts kremer

I motsetning til billige masseprodukter er profesjonelle linjer mye dyrere; Disse kremer er ikke produsert av alle merker og kan ikke kjøpes i vanlige butikker.

Ansiktskrem med vitamin C

Askorbinsyre er en av de nyttige komponentene som huden trenger. Balansert ernæring er en av måtene å levere til kroppen. Med sin mangel, økt skjørhet av karene og vaskulære stjerner på ansiktet, blåser rundt øynene.

Dagkrem til oljeaktig, tørr, kombinasjon og sensitiv hud

I mange kvinner, er det en rekke ulike virkemidler krem, som de sier, "for alle anledninger": Cream Night Recovery krem fra været, for å lyse mørke områder, matter, beroligende, forfriskende og så videre.

Effektive ansikts kremer for rynker for menn og kvinner

En av de evige spørsmålene om bekymring for den bedre halvdel av menneskeheten er om ungdom kan bli forlenget og skjønnhet bevart til eldre alderen.

Masker for ansiktsløftning og fasthet i huden

Ungdom er preget av ansiktets friskhet, tetthet og elastisitet i huden - dette er den viktigste sjarmen til den unge mannen. Men med alderen, den naturlige kollagen og elastin går tapt, reduserer produksjonen av hormoner som påvirker deres syntese, og sammen med dem elastisiteten og tettheten av huden.

Cream maske for ansikt: foryngende, bleking, stramming

I kosmetisk ordforråd er det uttrykk "krem" og "kremmaske" for ansiktet. Er disse konseptene lyd, og hvis de er forskjellige, så hvordan? Og trenger hver kvinne kosmetikk av denne typen?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.