^

Healing Diet

Lavkarbo diett for type 1 og type 2 diabetes

Mange diabetikere opplever at mat med lav glykemisk indeks har en positiv effekt og forbedrer tilstanden deres betydelig.

Middelhavskost

Middelhavsdietten ble først definert av Ancel Keys som en diett med lite mettet fett og mye vegetabilsk olje observert i Hellas og Sør -Italia på 1960 -tallet.

Kosthold i 1 dag

Et 1-dagers diett kan være en god start for andre, lengre og mer effektive vekttapstrategier.

Detox-diett: meny, oppskrifter

Takket være reklame har et kortsiktig detox- eller detox-kosthold blitt populært, hvor forskjellige versjoner, som supporterne lover, hjelper til med å rense kroppen for akkumulerte skadelige stoffer - giftstoffer.

Kli på diett for vekttap

Til spørsmålet: "Er det mulig å klite på diett?" - det er umulig å svare entydig. Det kommer an på hva slags kosthold. Hvis det er medisinsk, må handlingene avtales med legen.

Kosthold med astrocytom

Moderne studier har vist at noen funksjoner i pasientens ernæring kan forbedre det positive resultatet av behandlingen. Et balansert kosthold, hvor fett skal være 4 ganger mer enn karbohydrater, bidrar til å redusere veksten av svulsten.

Gastrittbrød: svart, rug, fullkorn, kli

Ved akutt eller kronisk betennelse i mageslimhinden - gastritt - er det nødvendig å strømlinjeforme dietten og følge en bestemt diett. Og pasientene spør ofte om det er mulig å spise brød med gastritt, og i så fall hvilken som helst.

Gastrissuppeoppskrifter

Koking første kurs krever ikke spesielle kulinariske ferdigheter og evner. Det viktigste er å lage mat med kjærlighet og prøve å gjøre suppen så sunn og velsmakende som mulig. Da blir parabolen spist ikke bare av de som har visse mageproblemer, men også av resten - friske familiemedlemmer.

Gastrissupper

Fordelene med supper med gastritt har lenge vært kjent. For noen få århundrer siden begynte våre forfedre å lage kjøttkraft på de første tegn på sykdom i familien: det bidro til å gjenopprette raskere, ga styrke og energi til å bekjempe sykdommen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.