^

Helse

Hematologiske undersøkelser

Analyse av blod og urin på nivået med vitamin D: normen, hvorfor gir de opp

Vitamin D er et vitamin som tilhører en gruppe biologisk aktive stoffer, hvis syntese utføres i huden under påvirkning av ultrafiolette stråler.

atypisk mononuklearы

Tenk på egenskapene til atypiske celler, årsakene til deres utseende, diagnostiske metoder og analyser for mononukleære celler.

Økt hemoglobinnivå i blodet

Forhøyede nivåer av hemoglobin i blodet finnes i hver tredje person. La oss se på årsakene til økt hemoglobin, metodene for normalisering og mulige konsekvenser for kroppen.

Blodprøve

En blodprøve er den vanligste metoden for forskning, uten hvilken moderne diagnostikk ikke er mulig. Ulike typer og metoder for analytisk blodforskning hjelper moderne medisin til raskt og nøyaktig å identifisere hundretusener av plager.

Forhøyede hvite blodlegemer

Forhøyede hvite blodceller - et klart signal om invasjonen av menneskekroppen av fremmede elementer, fordi disse cellene er hovedforsvar av organer og systemer av alle typer sykdommer, og reagere raskt for å angripe virus og bakterier.

Leukocytter: normal

Leukocytter norm er en indikator på helsen til alle menneskelige systemer og organer. Deres hovedoppgave er å gi en beskyttende funksjon, for å motstå infeksjoner, virus og andre skadelige stoffer.

Leukocytter i blodet

Leukocytter i blodet er en av de viktigste elementene i blodet, hvitt, som de kalles, blodceller er faktisk fargeløse. De er svært varierte i struktur og har mange arter og underarter.

Når senkes leukocytter?

"Leukocytter er senket" - dette uttrykket forårsaker absolutt alarm. Enhver unormalitet i analysen av blodsammensetningen kan signalere en sykdom, kronisk eller akutt.

Immunofenotyping av hemoblastoser

Betydelig fremgang i hematologiske studier forbundet i de senere år med bruk av moderne immunologiske metoder og verktøy for automatisert analyse og sortering celler i perifert blod og benmarg - væskestrømsfotometere.

Folsyre i blodet

Folsyre refererer til de vannløselige vitaminene i gruppe B og er et derivat av pteridin. Menneskekroppen er forsynt med folsyre på grunn av sin endogene syntese av tarmmikrofloraen og forbruket med mat.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.