^

Helse

PCR (Polymerase Chain Reaction, PCR Diagnostics)

Analyser for humant papillomavirus: Hvordan overgi, dechiffrere

Den humane papillomavirus er en alvorlig fare. Diagnose er nødvendig for å bestemme infeksjonsstammen og risikoen for dens onkogenitet. Slike opplysninger gjør det mulig å lage den mest hensiktsmessige og effektive behandlingsplanen.

Klamydia: påvisning av Chlamydia trachomatis

Diagnose av klamydia med PCR er den mest sensitive og spesifikke metoden for alle som brukes i laboratorier for tiden. Sensitiviteten til metoden er 95-97%, og spesifisiteten er 95-98%.

Mykoplasma-infeksjon: påvisning av mykoplasmer

Mykoplasmer klassifiseres som betinget patogene mikroorganismer. De vedvarer og parasitterer på membraner av epitelceller og kan lokaliseres både ekstra- og intracellulært.

Gonoré: detektering av gonoré

PCR tillater å bestemme nærværet av DNA fra gonokokker direkte og kvantitativt uttrykke konsentrasjonen i testmaterialet. Det undersøkte materialet kan være sputum, lavvæske, urin, punktata fra forskjellige organer og cyster, etc.

Helicobacter infeksjon: Helicobacter pylori deteksjon

Den diagnostiske følsomheten til PCR for å detektere Helicobacter pylori i biopsiprøver av mageslimhinnen er 88-95,4%, spesifisitet er 100%; i koprofiltrater - henholdsvis 61,4-93,7% og 100%.

Tuberkulose: Påvisning av mycobacterium tuberkulose

I motsetning til serologisk diagnostiske metoder tuberkuloseinfeksjon som påvise antistoffer mot Mycobacterium tuberculosis, kan PCR detektere Mycobacterium tuberculosis DNA direkte og kvantitativt uttrykk for deres konsentrasjon i materialet.

Humant papillomavirusinfeksjon: påvisning av humant papillomavirus

Humane papillomavirus (HPV) -virus er små DNA-holdige onkogene virus som infiserer epitelceller og induserer proliferative lesjoner.

Herpes: Deteksjon av herpes simplex-virustyper 1 og 2

Nylig, for diagnose av HSV-infeksjon ved bruk av DNA identifikasjon av HSV 1 og 2 i materialet av vesiklene og sår i hud eller slimhinner (konjunktiva inkludert øyen) ved PCR (meget sensitive, spesifikke og rask diagnostisk metode).

Cytomegalovirusinfeksjon: påvisning av cytomegalovirus

Virus i blodet til en pasient som bruker PCR, brukes til å diagnostisere cytomegalovirusinfeksjon og kontrollere effekten av antiviral behandling.

HIV-infeksjon: påvisning av human immunodefektvirus (PCR vich)

Direkte kvantifisering av HIV-RNA ved hjelp av PCR muliggjør mer nøyaktig prediksjon av sykdomsutviklingsgraden hos mennesker infisert med HIV, mer nøyaktig enn CD4 + celletall, og derfor mer nøyaktig vurdere deres overlevelse. Det høye innholdet av viruspartikler korrelerer vanligvis med en uttalt nedsatt immunstatus og et lavt innhold av CD4 + -celler.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.