^

Helse

Sykdommer i endetarmen og analområdet

Klemming av oksepitalnerven

De som lider av tilbakevendende hodepine, lokalisert i oksipitalområdet, bør være oppmerksomme på at dette symptomet ofte manifesteres ved klemning av oksepitalnerven.

Årsaker til ekskreta i anus hos menn og kvinner

Utslipp fra anus er et ganske vanlig problem som plager mange mennesker. Men på grunn av problemets intimitet, skinnhet, går mange ikke til legen, men prøver å behandle problemet selv.

Sfinkterit

I denne artikkelen vil vi snakke om slemtinnitt i endetarmen, da denne sykdommen kan forårsake alvorlige konsekvenser.

Instrumental og laboratoriediagnostikk av kolorektal kreft

Nåværende medisin er tilgjengelig et stort antall metoder for klar diagnose av ondartede tarmsykdommer.

Kløe anus

Kløe i anus er den vanligste klagen når man kontakter en prokolog, årsaken er vanskelig å diagnostisere. La oss se på hovedårsakene til anal kløe, dens typer, behandlingsmetoder og metoder for forebygging.

Fistel i endetarmen

Fistel i endetarmen er en fistel (kanal, et rør på latin) - en fistel som dannes mellom vevflatene og den inflammatoriske sonen. Fistelen ser ut som et passasje, skjult av vevet i endetarmen, der det kan være purulent innhold.

Sykdommer i endetarmen

Sykdommer i endetarmen er preget av typiske symptomer, utviklet med utvikling av patologiske prosesser i den og analkanalen. I kirurgens praksis er rektale sykdommer vanlige, men sykdommen kan ikke bare forårsakes av rektal patologi, som utføres av kirurger og prokologer, men også av onkologi, urologisk og gynekologisk patologi.

Atresia av analåpningen

Atresia av anus er en uperforert anus. Ofte er det også en fistel fra rektum blind posen, som åpner på perineum eller urinrøret hos menn og vagina eller vestibyle eller sjelden blære hos jenter.

Levator ani syndrom

Et muskel syndrom som øker anusen er en episodisk smerte i rektum, forårsaket av muskelspasmer som øker anusen.

Endre organer i endetarmen

Utenlandske legemer i endetarm, noen ganger uvanlig og / eller forbundet med seksuelle spill, kan injiseres i endetarmen med vilje, men blir ofte vanskelige å fjerne. Noen fremmedlegemer trenger i endetarmsveggen, andre migrerer over analfinkteren.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.