^

Helse

Sykdommer i huden og subkutan vev (dermatologi)

Sår etter vortefjerning

Etter hvilken tidsperiode skal såret gro etter fjerning? Hvordan beskytte deg mot mulige ubehagelige konsekvenser?

Viral vorte: årsaker, behandling

Godartede neoplasmer i form av små avrundede utvekster med flat overflate, knuter på bena eller med en skarp spiss, kjøttfarget, som vises på huden eller slimhinnen, kalles annerledes, avhengig av utseende, vorter, papillomer, kondylomer.

Kløende hodebunn og flass: årsaker, behandling

Når leger snakker om kløe og diffus avskalling av huden i hodebunnen, betyr dette at pasienten har kløe og flass. Og disse ikke-smittsomme, men ekstremt ubehagelige symptomene observeres veldig ofte og vises av flere grunner.

Kviser etter rengjøring av ansiktet

Når vi går til kosmetisk ansiktsrens, forventer vi å bli kvitt unødvendige elementer og formasjoner, inkludert ulike typer utslett. Som regel rettferdiggjør resultatet våre forventninger. Men det skjer også omvendt: akne etter rensing av ansiktet dannes i større antall enn før du besøkte salongen. Hvorfor skjer dette og hvordan unngå en ubehagelig skjebne?

Hvordan og hva kan du fjerne vorter hjemme?

Utseendet på overflaten av huden av foci av vekst av epiteliale keratinocytter i form av vorter er et svært vanlig dermatologisk problem. Og mange er interessert i hvordan man raskt kan fjerne en vorte, og med hvilke tilgjengelige midler og metoder dette kan gjøres.

Smertefull callus

Smertefull hard hud er oftest våt (våt) - med dannelse av en blemme i området med overdreven trykk eller friksjon i huden, men tørr hard hud, først og fremst kjernehård hud, kan også forårsake smerte når man går.

Intern callus

Tørr callus - på grunn av tilstedeværelsen av en intradermal stav dannet av en opphopning av døde hud-keratinocytter, er det noen ganger definert som en intern callus.

Vannkall hos barn og voksne

En smertefull vannkall er et begrenset område på huden i form av en væskeboble som dannes i et område med gjentatt trykk eller friksjon.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.