^

Helse

Gynekologiske sykdommer (gynekologi)

Hematocolpos

Blant gynekologiske problemer er opphopning av menstruasjonsblod i skjeden -  hematocolpos  (på gresk haima - blod, kolpos - skjeden). Denne patologien i delen av sykdommer i det genitourinære systemet til ICD-10 har koden N89.7.

Behandling av trost før, under og etter menstruasjon

Et reelt problem for mange kvinner er trost før, under og etter menstruasjon. La oss finne ut hvordan vi skal håndtere dette, og er det alltid en trast.

Trost før, under og etter menstruasjon

I dag klager mange kvinner på at de er bekymret for trost før, under og etter menstruasjon. Er dette normalt eller patologisk? Selv erfarne spesialister har ikke et entydig svar på dette spørsmålet.

Dobbel livmor

En dobbel livmor er en svært sjelden medfødt lidelse. Vi snakker om en misdannelse i kjønnsorganet, som i løpet av utviklingen blir sammenkoblet som et resultat av embryogenetisk ikke-fusjon av Müller-kanalene.

Anovulatorisk menstruasjonssyklus hos kvinner

I fravær av en ovulatorisk fase i en kvinnes menstruasjonssyklus, er den definert som en anovulatorisk syklus. I ICD-10 har koden N97.0 infertilitet assosiert med anovulering hos kvinner.

Uterin hypoplasia

Uttrykket "livmorhypoplasi" brukes av leger i tilfeller når det gjelder utilstrekkelig utvikling av dette organet: Livmorlegemet er redusert i størrelse sammenlignet med normal alder og fysiologiske normer

Nabotiske kjertelcyster: hvordan behandles?

Med et komplisert og tilbakevendende løpet av cyster, brukes kompleks terapi. Opprinnelig utføres medisinering av nabot-cyster, legemidler foreskrives avhengig av patologiens kompleksitet.

Alternative midler mot trost

Trost er en sykdom som utvikler seg som respons på nedsatt immunitet og forstyrrelse av den normale mikrobiocenosen i urogenitalkanalen. Det er andre typer trøst, for eksempel trøst i munnhulen, trøst fra nyfødte.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.