^

Helse

Graviditet, fødsel og puerperium

Spikes etter keisersnitt: tegn og forebygging

Graviditet og fødsel av et barn er den vakreste og lykkelige perioden i en kvinnes liv. Men ikke alt er skyøst. Noen kan ha problemer med fosterets bærende ...

Rikelig periode med koagulasjoner etter levering

Restaurering av den månedlige syklusen etter fødselen tyder på at kvinnens kropp kommer tilbake til normal etter lang levetid, fødsel og fôring av barnet. Denne gjenopprettingsprosessen går imidlertid ikke alltid jevnt og forutsigbart.

Lactostasis

For å forstå årsakene til laktostase er det nødvendig å forstå hvordan brystet er ordnet, hva er hovedfunksjonene i laktogenese.

Ikke-utviklende graviditet: Årsaker og tegn

Tilstanden, som følge av hvilken føtale vekst stopper og dens intrauterin død setter inn, kalles en frossen eller ubebyggd graviditet.

Økt hemoglobin i svangerskapet: Hvorfor gjør noe?

Dette problemet er ikke så hyppig som lavt hemoglobin, men det er ikke mindre viktig og krever også en lege oppmerksomhet. Utviklingen av symptomer kan være latent, så du må vite de første tegnene og symptomene på denne patologien.

Galactocele

Sammen med hypogalakti, mastitt og stagnasjon av melk, er galactocele et av de ledende stedene i kvinners forekomst i laktasjonsperioden.

Postpartum psykose

Postnatal psykose er en tilstand hvor en kvinne plages av et manisk syndrom til å gjøre noe med seg selv eller med et barn. Det er forårsaket av komplikasjoner som oppstår etter fødsel.

Graviditet i eggstokkene

Den patologi som vurderes i denne artikkelen refererer til en av de typer ektopisk befruktning av oocytten.

Uterus atoni

Den økte svakheten i livmorhalsens muskelstyrke, som i de fleste tilfeller er årsaken til langvarig blødning som følger med en kvinne etter fødsel, har sin egen medisinske terminologi av livmoren.

Postpartum Depresjon

Barnets etterlengtede fødsel blir overskygget av utseendet av slike tilsynelatende uforenlige med denne gledelige staten, fenomen som postpartum depresjon

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.