^

Helse

Ultralyddiagnose (ultralyd)

Transabdominal ultralyd av bekkenorganene

Ultralyd er en diagnostisk metode som gjør det mulig å bruke reflektert ultralyd av visse frekvenser for å visualisere indre organer lokalisert, inkludert i bekkenhulen: blæren og endetarmen, livmoren med vedheng og eggstokker

Transvaginal ultralyd: forberedelse, som gjør

Ultralydundersøkelse anses å være en av de mest informative og trygge metodene for å studere en persons indre organer.

Transvaginal cervicitometry av livmorhalsen: hvordan det utføres og hvor ofte gjør det

Cervicometry betyr en prosedyre utformet for å bestemme lengden på livmorhalsen. Til dette formål brukes en spesiell ultralydsenhet.

Hyperechoisk formasjon: med anechogen inneslutninger, akustisk skygge, inhomogen, avaskulær

Ethvert område av vev med økt tetthet for ultralydbølger er en hyperechoisk formasjon. Vurder årsakene til dette fenomenet, typer, metoder for diagnose og behandling.

Ultralyd av skrot og testikler

Ultralydet i skrotorganene starter i pasientens stilling på baksiden med en ultralydssensor med en frekvens på minst 7 MHz. Hvis det er nødvendig å visualisere de utvidede venene til lobar plexus, utføres studien også i pasientens stående stilling.

Ultralyd av livmorhalsen

Livmorhals ultralyd - en metode som er en av de mest informative metoder som gjør det mulig å identifisere de underliggende årsakene til sykdom, ikke bare kjønnslemlestelse, men også av bekken organer.

Doppler ultralyd av fartøyene i prostata

Ultralyddopplerografi av prostatakjertens kar er et effektivt verktøy for ikke-invasiv evaluering av blodstrømmen i prostata. For å vurdere blodstrømmen i prostata kjertelen, som regel, fargegjengivelse og energi Doppler.

Transrectal ultralyd (TRUS)

Transrectal ultralyd (TRUS) er nå ansett som den viktigste metoden for å gjenkjenne prostata sykdommer.

Elastometri (fibroscanning) av leveren

Metoden for elastometri i leveren gjør det mulig å vurdere tilstedeværelsen av fibrose ved å generere vibrasjonsimpulser og dømme ved resultatene av dataanalyse for å bedømme endringene i elastiske egenskaper og hastigheter for utviklingen av fibrose.

Ultralyd i urologi

Ultralyd er en av de mest tilgjengelige diagnostiske metodene i medisin. I urologi brukes ultralyd til å oppdage strukturelle og funksjonelle endringer i urogenitale organer.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.