^

Helse

Føtter

Benkramper: årsaker

Benkramper oppstår når en skjelettmuskel ufrivillig trekker seg sammen og utøver sin maksimale spenning i form av en plutselig, ofte svært smertefull, men kortvarig spasme.

Benkramper om natten: hva skal jeg gjøre, hvordan å behandle?

Til tross for den høye forekomsten av nattlige kalvekramper, er det ikke helt klart hvorfor noen mennesker har kramper, og andre ikke har det.

Benkramper om natten hos kvinner, menn og barn

Benkramper om natten kan forekomme hos mennesker i forskjellige aldre, forskjellige konstitusjoner og med forskjellige klager. Anfall er ofte av kortvarig karakter, og de forsvinner etter gjenoppretting av normal blodsirkulasjon.

Hvorfor benmuskler kramper og hva de skal gjøre?

Mange mennesker er kjent med tilstanden når en ufrivillig sammentrekning av benmuskulaturen oppstår, noe som gjør det umulig å endre sin stilling, ta et skritt og også forårsaker alvorlig akutt smerte. En populær metode er også kjent for å komme seg ut av denne situasjonen - å stikke med en pinne.

Hvorfor viste føttene dine brune flekker?

Faktisk tenker noen mennesker på det faktum at slike små manifestasjoner på huden kan tjene som et signal som indikerer for oss behovet for å være oppmerksom på kroppen din.

Brune flekker på bena av menn, kvinner og barn

På bena reflekterer ofte forskjellige tilstander, slik at du kan trekke konklusjoner om kroppens helse. Normalt bør huden på beina være lys og fløyelsaktig. Hvis det er noen patologier i kroppen, kan det være forskjellige endringer. 

Røde og rosa flakete, flakete flekker på beina: årsaker, behandling

Hud - den første linjen i forsvaret av kroppen fra ugunstige ytre stimuli, reflekterer også interne problemer.

Nummen av tær: grunner, behandling

Det skjer at etter en lang tid i en ubehagelig pose med bøyde ben, begynner en person å føle ubehag i tærens lemmer og følelsesløp, og noen ganger bena som helhet kommer. Dette skyldes klemming av beinene i beinet.

Nummen av bena

Nummen av bena - en følelse av ubehag, som oppstår ved et brudd på følsomhet. Ofte er denne følelsen ledsaget av brennende, prikkende, løpende kulderystelser og også en kjølende følelse i lemmer. Dette symptomet vises i tilfelle et problem med passasje av nervepulser i hjernen, et brudd på patenen av karene i underbenet.

Nummen på høyre ben

Langsiktig tilstedeværelse av en person i en pose forårsaker noen ganger en så ubehagelig følelse som lidelse i lemmen. Husk i det minste hva som skjer når du sitter lenge i stillingen "fot til fots" uten å endre bena eller bøye ett ben under deg.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.