^

Helse

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Behandling av sykdommer

Nåværende og nye behandlinger for COVID-19 pasienter

Den pandemiske spredningen av COVID-19-infeksjonen har sterkt påvirket aktivitetene til det globale helsevesenet. Mange eksperter ble tvunget til å avbryte litt pågående forskning til fordel for å utvikle og teste nye medisiner for behandling av koronaviruspasienter.

Behandling av stafylokokker uten antibiotika

Vi må umiddelbart si at det ikke handler om alle kjente antibiotika, men om legemidler. Det er umulig å behandle en bakteriell infeksjon uten antimikrobielle midler.

Hva skal jeg gjøre i tilfelle akutt blærebetennelse?

En av de effektive metoder for behandling av akutt blærebetennelse er etiotropisk terapi. Det er en antimikrobiell og antibakteriell behandling med spesielle legemidler som eliminerer årsaken til betennelse - bakterier. I kombinasjon med andre metoder fremmer etiotropium en rask gjenoppretting.

Hva skal du gjøre og hvordan du behandler multifollikulære eggstokker?

Syndromet behandles av en gynekolog-endokrinolog og en rekke spesialister. Legenes oppgave er å eliminere hormonell ubalanse og forhindre forstyrrelser i fremtiden, samt å gjenopprette pasientens reproduktive evner.

Behandling av hypermobilitet

For å oppnå et positivt og bærekraftig resultat anbefales det å utføre komplisert behandling. Oftest er det representert av ulike medisiner, samt fysioterapi prosedyrer.

Spikes i lungene: hva skal jeg gjøre, hvordan å behandle?

Oksygenbehandling brukes til å lindre åndenød og andre tegn på åndedrettssvikt. Ved flere shvarts-prosedyrer av plasmaferese og hemosorpsjon er vist.

Behandling av iskemisk nevropati

Iskemisk nevropati er en spesiell type patologi i nervesystemet, når alt bestemmer tid. Brudd på blodsirkulasjonen treffer svært raskt nervecellene, som praktisk talt ikke gjenopprettes.

Effektiv behandling av erysipelas

Erysipelas, eller erysipelas - en anthroponotic infeksjon forårsaket av hemolytiske streptokokker gruppe A. Denne sykdommen kan kureres hardt nok, blir ofte kronisk - spesielt i tilfeller der pasienten ikke går til legen umiddelbart etter de første symptomene.

Behandling av kapsulitt med medisiner og alternativer

Metoden for behandling av betennelse i synovialposen og ledkapselet avhenger av sykdomsstadiet. Dette tar hensyn til at patologien er tilbøyelig til selvoppløsning. Behandlingen foregår i ambulant innstilling.

Syndrom av derealisering av personen: hva du skal gjøre, hvordan å kurere pillene

Tilstanden som utvikler seg som et uavhengig syndrom på bakgrunn av akutt eller langvarig stress, oppstår plutselig og kaster en person i det minste til forvirring. Hva skal jeg gjøre med derealisering?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.