^

Helse

Oversikt over medisiner

Høy temperatur medisinering

Hvis det var mulig å senke temperaturen før ankomst av legen eller ambulansens ankomst, er det nødvendig å tydelig fortelle legene når temperaturen dukket opp, i hvilken grad den steg og hvor lenge den ble holdt i en slik tilstand.

Hvilke medisiner hjelper med streptoderma?

Medisiner for behandling av streptoderma er kun foreskrevet av en medisinsk spesialist. Det kan være narkotika og lokal og systemisk eksponering, som bestemmes av alvorlighetsgraden av streptoderma og noen av sykdommens trekk.

Nitroxolin for blærebetennelse hos kvinner og menn

Nitroxolin er det internasjonale, ikke-proprietære navnet på stoffet. Det vil si, det er en ren aktiv substans som kan brukes av ulike produsenter, og er en del av mange stoffer.

Antibiotika for streptoderma hos barn

Antibiotika er det viktigste terapeutiske middel for streptoderma hos både barn og voksne. Et karakteristisk trekk ved bruk av antibiotika for streptoderma hos barn er at de skal gis så tidlig som mulig når de første tegn på sykdommen opptrer.

Metronidazol for trøst?

Nitroimidazol antibiotika Metronidazol har en skadelig effekt på peptostreptokokki, clostridia, fuzobakterii, porfyromonader, en stor gruppe bakterier og, som det viste seg, selv på helikobakterier.

Vorte plaster

Midlene for å kvitte seg med denne plassen, vet vi mye. Blant de vanligste er salver, kaustisk og cauterizing løsninger, kremer. Imidlertid er det mest behagelige i bruk av mange å vurdere en spesiell vortepatch.

Natriumtiosulfat for å rense kroppen: Hvordan ta?

Natriumtiosulfat er et kombinert farmasøytisk middel som tilhører en gruppe antidotiske legemidler (spesifikke antidoter, anti-toksiske stoffer). Thiosulfat hjelper til med å fjerne kroppen av skadelige og giftige forbindelser.

Analoger til monural med blærebetennelse

Det farmasøytiske markedet er representert av en rekke stoffer, både antibakteriell og antimikrobiell profil, som ikke er dårligere i deres effektivitet til monural. Vurder de populære analogene av monural cystitis.

Farmasøytiske midler for svetting av armhulene

Nylig har problemet med svette og ubehagelig lukt av armhulene blitt bestemt ved hjelp av spesielle kosmetikk i form av antiperspirant deodoranter. Men disse rettsmidler for svette underarms er langt fra så trygt som vi ønsker.

Øre dråper og andre rettsmidler for ørebelastning

Poenget er at ofte legger øret mot farlige sykdommer - det kan ikke bare blitt en av ørevoks toppelse, eller en rennende nese, men også mellomørebetennelse, svulster, byller, kardiovaskulær sykdom og så videre.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.