^

Helse

Fysioterapi

Hydrogensulfidbad: indikasjoner, fordeler og skader

Hydrogensulfidbad kalles også sulfidbad: i sammensetningen av medisinsk vann er det en grunnleggende helbredende komponent, som er et gassformet stoff hydrogensulfid.

Sanatorier med hydrogensulfidbad

Ikke alle land i verden kan behandles med hydrogensulfid. Heldigvis er det i det post-sovjetiske rommet ganske mange medisinske institusjoner som spesialiserer seg på balneoterapi.

Kompleks av øvelser, treningsbehandling for kronisk og obstruktiv bronkitt

Øvelser for bronkitt er en hjelpemetode for behandling, de er utformet for å akselerere behandling, lade livskraft, gjenopprette kroppen etter sykdommen. Er luftpusten virkelig medvirkende til dette, og hvordan?

Banker på baksiden for behandling av bronkitt voksne og barn

Folk i den eldre generasjonen i medisinske kittene hadde banker som ved hosting ble lungebetennelse plassert på ryggen. De er virkelig like i form til banker, men har en avrundet bunn. Deres kapasitet er 30-70 ml.

Hvordan massere med bronkitt: drenering, vibrerende, kan, flekk

Dette er mulig på grunn av de grunnleggende prinsippene for terapeutisk massasje: bedre blodsirkulasjon, sirkulasjon av lymfatisk væske, metabolisme og trofisk vev.

Fysioterapi øvelser for sykdommer i mage -tarmkanalen hos barn

Fysiske øvelser påvirker fordøyelsen gjennom sentralnervesystemet gjennom motorisk-viscerale reflekser. Spesielle fysiske øvelser forbedrer blodsirkulasjonen i bukhulenes organer, og bidrar til å redusere stagnasjon og gjenopprette normal motorfunksjon.

Fysioterapi for tarmsykdommer hos barn

Fysioterapi for tarmsykdommer hos barn er foreskrevet avhengig av type lidelser. I irritabel tarmsyndrom med forstoppelse, med funksjonell forstoppelse, ble følgende anbefalinger utviklet.

Electropuncture

Elektropunktur - effekten på biologisk aktive punkter ved visse lavfrekvensstrømmer, som har uttalt hemmende, smertestillende, hyposensitiserende, antianginal effekter.

Søvnmangelsterapi

I de siste årene blir muligheten for å bruke deprivasjon (søvnmangel) for behandling av depressive tilstander i økende grad diskutert. De fleste forskere anbefaler å bruke denne metoden både i begynnelsen av et endogent depressivt angrep, og i tilfeller av terapeutisk resistent depresjon.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.