^
A
A
A

Rask utløsning

 
, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 17.10.2021
 
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Raskt utløsning er en sykdom som rammer mange menn. La oss se på hovedårsakene til tidlig utløsning, behandlingsmetoder og metoder for forebygging.

Ifølge vitenskapelig statistikk, lider en tredjedel av alle menn på planeten i dag av rask utløsning. Men statistikk er betinget, så mange menn gjemmer denne patologien. For tidlig utløsning er et reelt problem for helt friske menn, da det har en negativ innvirkning på samleie og relasjoner generelt.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Årsaker til rask utløsning

Årsakene til rask utløsning er delt inn i to grupper - psykologisk og fysiologisk, det vil si de som er forbundet med problemer med helse, funksjon og struktur av organer. For å finne ut om problemer med tidlig utløsning, må du kontakte en spesialist, det kan være en psykolog, urolog eller sexterapeut. Legen vil gjennomføre en undersøkelse og diagnose av kroppen for å bestemme årsaken til sykdommen. La oss se på de grunnleggende fysiologiske og psykologiske årsakene til rask utløsning.

Fysiologiske årsaker til tidlig utløsning:

 1. Den økte følsomheten til glanspenis er den vanligste årsaken som oppstår hos menn i alle aldre. Denne patologien kan kjøpes (phimosis, balanoposthitis) eller medfødt. Egenskaper ved rask utløsning med økt følsomhet i glanspenis:

Når du har sex med en kondom, er lengden på utløsning større. Varigheten økes også ved bruk av et kunstig smøremiddel. Derfor anbefales det å bruke spesielle kondomer med anestetika og smøremidler.

 • Utløsning skjer som regel ikke før samleie, og hvis det gjør det, er det bare på grunn av medlemmets friksjon om undertøy eller i ferd med å sette på kondom.

For å fastslå forholdet mellom rask utløsning og økt følsomhet, anbefales det å kjøpe smøremiddel med et bedøvelsesmiddel (forlengelsesmiddel) og påfør penisens hode i 10-15 minutter før kjønn. I tillegg til smøring kan du bruke Lidocaine aerosol, som selges på apotek. Hvis bruken av smøremiddel økte varigheten av samleie, selv om et par minutter, er prematur utløsning forbundet med økt følsomhet.

For å behandle rask utløsning forårsaket av følsomhet, ty til omskjæring, siden dette er den mest effektive behandlingsmetoden. Under omskjæring fjernes forhuden, noe som øker varigheten av samleie 2-3 ganger. Forresten øker omskjæringen utløsning i noen, selv uten problemer med utløsning.

Hvis overfølsomhet skyldes phimosis eller balanoposthitt, er omskjæring den eneste løsningen på problemet. I tilfelle en mann er redd for omskjæring eller nekter denne prosedyren, anbefaler leger at man bruker smøremidler med anestesi eller en aerosol med lidokain.

 1. Kronisk vesikulitt - rask utløsning forårsaket av betennelse i vesikler. De akkumulerer den sperminske spermien. Veggene i boblene blir tynnere og blir svært følsomme. Derfor fører mild seksuell opphisselse til utløsning. Kronisk vesikulitt utvikler seg samtidig samtidig med prostatitt, som er en betennelse i prostata. Behandling av dette problemet bør være omfattende. De viktigste symptomene på vesikulitt, provoserende rask utløsning: 
  • Ejakulasjon er bølgete, noen ganger er seksuell handling forlenget, men i noen tilfeller oppstår ejakulasjon veldig raskt. Sykdommen utviklet seg gradvis, før mannen hadde ingen problemer med utløsning.
  • Utløsning skjer selv før samleie fra spenning. Samtidig går det første samleie raskt, og de etterfølgende tar lengre tid.
  • Å ta alkohol før sex forbedrer ikke situasjonen, men tvert imot forverrer prosessen. Bruken av kondomer, smøremidler med anestetika, påvirker ikke utløsning.
  • Seksuell samleie gir ikke glede, forårsaker smertefulle opplevelser, og følelsen av orgasme er smurt ut.
 1. Lesjoner av indre organer og forstyrrelse av arbeidet - denne årsaken kan kun diagnostiseres etter en rekke undersøkelser og levering av test. Brudd på de kortikale og subkortiske strukturer (kjøpt og medfødt) påvirker reproduktive systemet og seksuelle funksjoner negativt. Skader på lumbosakral ryggmargen, bein traumer, betennelsessykdommer i urologisk natur og beinets indre organer, forårsaker også rask utløsning.
 2. Krenkelser av hormonell natur - forårsaker hormonell ubalanse som fremkaller rask utløsning. Patologi stammer fra mangel på testosteron, økt produksjon av prolaktin og endokrine sykdommer.
 3. Forgiftning - kronisk forgiftning med alkohol, nikotin og andre toksiner fører til dårligere samleie og det faktum at mannen raskt cums. Noen ganger skjer rask utløsning etter bruk av antibiotika og medisiner.

Psykologiske årsaker til rask utløsning:

 1. Fears - dårlig første seksuelle erfaring, frykter ikke å gi nytelse til partneren, latterliggjøring, avvisning og andre frykter føre til psykiske problemer som påvirker den seksuelle livet og varigheten av samleie. Bare en psykolog kan kurere en slik lidelse.
 2. Vanlige stressende situasjoner. Menn som er helt dedikert til arbeid, lider av søvnmangel, konstant stressende situasjoner og depresjon - har seksuelle problemer som er forbundet med tidlig utløsning.
 3. Overexcitation er den vanligste årsaken til rask utløsning. Dette er iboende av unge gutta som nettopp begynte å ha sex. Men noen ganger for tidlig utløsning skjer også hos voksne erfarne menn. På grunn av overeksponering i en av hjernebarkens avdelinger øker spenningen, noe som fører til utløsning og orgasme.
 4. Fravær av konfidensielle forhold til partnere. Denne psykogene faktoren forårsaker tidlig utløsning på grunn av misnøye med livet sammen, frykt for romantiske forhold og svik. Problemer med utløsning kan skje hos de mennene som forfølger bare formålet med å ha sex.
 5. Ekstern stimuli - rask utløsning kan oppstå på grunn av kjønn i et ugunstig miljø. I dette tilfellet ønsker mannen ubevisst å fullføre seksuell handling raskt og akselerere utløsning. Ofte skjer dette hos unge gutter, og i dette tilfellet er det vanskelig å fastslå den sanne årsaken til rask utløsning.

De viktigste symptomene på rask utløsning forårsaket av psykologiske årsaker:

 • Uregelmessig sexliv eller første seksuell opplevelse.
 • På grunn av tidlig utløsning, er det problemer med ereksjon, så det er ikke alltid mulig å utføre en annen seksuell handling.
 • Tanker om abstrakte emner fører ofte til at en ereksjon forsvinner. Bruken av alkohol påvirker også ereksjonen og evnen til å ejakulere.

Psykologiske problemer som forårsaker rask utløsning passerer med en manns alder eller erfaring med sex. Men hvis de blir verre, trenger de behandling. Ved behandling av denne typen problemer vil det hjelpe en psykolog eller sexterapeut. Når det gjelder de fysiologiske årsakene til tidlig utløsning, kan de løses etter å ha bestått diagnosen og undersøkelsene. Kjøreproblemer med rask utløsning kan ikke, fordi det påvirker ødeleggende selvtillit hos en mann, forholdet til en partner og kan føre til katastrofale konsekvenser.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11]

Hvorfor er utløsning rask?

Hvorfor forekommer utløsning raskt og hvordan kan man takle dette problemet? For å bestemme årsaken til tidlig utløsning, er det nødvendig å gjennomgå diagnostikk. Bestem den sanne årsaken til rask utløsning er svært vanskelig. For å gjøre dette må legen avgjøre kvalitetsindeksen for kjønn, siden problemer med tidlig utløsning er ofte maskert for andrologiske sykdommer (sykdommer hos kjønnsorganer i kjønnsorganene, som har patologisk innvirkning på reproduksjonssystemet).

Diagnose består av ekstern undersøkelse, ultralyd undersøkelse av kjønnsorganer og rektal undersøkelse. I noen tilfeller må en mann passere en rekke tester for å bestemme hormoner og smittsomme og inflammatoriske sykdommer. Det er obligatorisk å vurdere blodtilførselen til penis (ekskludering av erektil dysfunksjon) og andre diagnostiske teknikker.

La oss se på diagnosetabellen, som vil bidra til å bestemme symptomatologien ved tidlig utløsning (Tidlig utløsningssymtom score PESS).

 

Det er ikke vanskelig

Litt vanskelig

Ganske vanskelig

Veldig vanskelig

Ekstremt vanskelig

Hvor vanskelig er det for deg å forsinke utløsning?

0

1

2

3

4

 

Nesten aldri

Mindre enn 25% av tilfellene

I omtrent halvparten av tilfellene

I mer enn 75% av tilfellene

Nesten alltid

Har du utløsning før du vil ha det?

0

1

2

3

4

Har du noen gang utløsning, selv etter minimal stimulering?

0

1

2

3

4

 

Ikke egentlig

Litt

Sterk

Veldig

Ekstremt

Føler du frustrasjon på grunn av at utløsning oppstår før du vil ha det?

0

1

2

3

4

Hvordan tror du, hvor misfornøyd er partneren din på grunn av ditt seksuelle problem?

0

1

2

3

4

Hvor mange seksuelle handlinger på 10 endte med tidlig utløsning?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Mer enn 5 minutter

2-5 minutter

Mindre enn 2 minutter

Mindre enn et minutt

Før introduksjonen

Hvor lenge varer samleie din?

0

1

2

3

4

 

Godt

Normalt

Ikke egentlig

Dårlig

Veldig dårlig

Hvordan ville du reagere hvis du måtte leve med dette problemet hele livet ditt?

0

1

2

3

4

Når du bestiller testen, må du evaluere resultatene, for å oppsummere svarene.

 • <10 poeng - for tidlig utløsning er fraværende;
 • 10-18 poeng - mild grad av tidlig utløsning;
 • 18-25 poeng - den gjennomsnittlige graden av rask utløsning;
 • > 25 poeng - alvorlig grad av for tidlig utløsning.

Først etter diagnose, gjennomføring av en serie tester og undersøkelser hos en lege, kan du finne ut hvorfor utløsning skjer raskt og helbrede det.

Raskt utløsning i samleie

Raskt utløsning i samleie kan oppstå på grunn av forekomst av sykdommer eller av psykologiske årsaker. I alle fall påvirker dette problemet negativt forholdet mellom partnere, ettersom kvinnen forblir misfornøyd på grunn av et så raskt samleie, og for en mann er det et slag mot selvtillit. Men tidlig utløsning under sex kan ikke alltid betraktes som patologisk. Alt avhenger av frekvensen og omfanget av problemet.

Tidligere ble det antatt at samleie, som varer mindre enn 20 sekunder, er patologisk grunnet rask utløsning. Men denne utsagnet er helt ødelagt, siden seksjonens varighet påvirkes av mange faktorer. Problematisk og krever legehjelp regnes som utløsning, noe som skyldes en liten stimulering. I dette tilfellet oppstår utløsning før samleie.

Ved første øyekast er utløsning relativt primitiv, men faktisk en svært komplisert prosess. I denne prosessen deltar sentralnervesystemet, så vel som følelsesmessige og refleksmekanismer. Ofte er årsaken til forstyrrelser psykologiske faktorer. Det er ingen mønster mellom en manns alder og for tidlig utløsning. Dette problemet kan konfronteres med både 20 år gamle gutter og eldre menn. Så hvis problemet oppstår i en tidlig alder, skyldes det vanligvis overeksponering og oppfatning av samleie. Men hos voksne voksne kan raskt samleie og utløsning forårsake av prostatitt eller annen sykdom. I alle fall krever dette problemet medisinsk behandling.

Rask utløsning i løpet av onani

Raskt utløsning i løpet av onanering oppstår som regel på grunn av økt følsomhet av glanspenis. Men onani kan forårsake tidlig utløsning. Selvfølgelig påvirker selve faktumet av onani ikke varigheten av samleie, men teknikken er av stor betydning. Onani, det vil si selvtillit eller onani er sex med seg selv. Som regel begynner menn å masturbere fra en alder av 12-17 år.

Oftest oppstår spenning og påfølgende onani som følge av å se porno eller annet materiale med erotisk innhold. I dette tilfellet fører stimuleringen av penis til ereksjon. Men i noen tilfeller går fyren på toalettet og prøver å raskt takle spenningen, noe som også fører til utløsning. Hvis dette skjer veldig ofte, er det på underbevisst nivå utviklet en vane at stimuleringen og kort stimulering av penis er en utløsning.

Ejakulasjon er en refleks eller respons på et mentalt, mekanisk eller visuelt stimulus. For eksempel, hvis en ung mann begynner å onanere på 13 og gjør det 3 ganger i uken, så for et år slutter han 150-170 ganger. Og hvis orgasmen skjer veldig fort, blir kroppen og penis vant til det og en refleks dannes, på grunn av hvilken utløsning i løpet av samleie skjer veldig raskt. Det vil si under onanering, ejakulasjon bør ikke forekomme tidligere enn i 10-30 minutter.

Fraværet av onani anses å være patologisk, det vil si at en mann i alle fall burde engasjere seg i selvgratifikasjon. Dette skyldes det faktum at så snart det er samleie med partneren, vil kroppen prøve å kvitte seg med sæd så snart som mulig. Det vil si at fraværet av onani, som det overskytende, fører til rask utløsning. I noen tilfeller kaster en mann opp før han setter penis inn i vagina, fordi kroppen reagerte og raskt ble kvitt sperma.

Hvem skal kontakte?

Hva skal jeg gjøre med en rask utløsning?

Hva å gjøre med rask utløsning og om det er mulig å kurere denne patologien, er det hyppigste spørsmålet for menn som ikke har opplevd problemet med tidlig utløsning for første gang. For å kurere problemet, er det nødvendig å finne årsaken, det vil si å gjennomgå diagnostikk og en rekke undersøkelser. Årsakene til rask utløsning kan være fysiologisk og psykologisk. La oss se på noen anbefalinger som kan hjelpe med rask utløsning.

 • Bruk kondomer med spesiell smøring, noe som forlenge varigheten av samleie.
 • Lær å fornye og forsinke vannlating. Lignende øvelser med en sfinkterapparat i blæren, vil bidra til å forhindre rask utløsning.
 • Like før sex kan du onanere. Ifølge statistikken vil den andre seksuelle handlingen bli forlenget.
 • Lag omskjæring - denne prosedyren vil øke varigheten av samleie 2-3 ganger eller mer.

De ovennevnte anbefalinger kan bidra til å løse problemet med tidlig utløsning. Men noen av innhold er strengt forbudt å bruke den til å gjenopprette full seksuell funksjon. Ikke hold hendene på urinrøret, som på grunn av dette, sperm tilbake til sædblærene og blæren. Som et resultat, begynner lunger i prostata som vil føre til kronisk prostatitt, forstyrre funksjonen av lukkeapparatet i prostata og forårsake retrograd ejakulasjon (ejakulasjon brudd ved hvilken sædvæske emitteres i motsatt retning). Hvis ingen av løsningene ovenfor ikke kan hjelpe, må du søke medisinsk hjelp fra en urolog eller sexolog.

Behandling av rask utløsning

Behandlingen av rask utløsning begynner med diagnosen av sykdommen. Diagnose utføres for å bestemme årsaken til patologien. Hvis en mann som lider av tidlig utløsning har en konstant seksuell partner, så deltar han også i undersøkelsen og diagnosen. Avhengig av den etablerte årsaken til tidlig utløsning, velger legen et behandlingsalternativ. Det kan være:

 • Narkotika terapi.
 • Mikrokirurgisk korreksjon av utløsning.
 • Fysioterapi behandling.

Sekundær rask utløsning blir behandlet med en konservativ metode. Med hensyn til sekundær symptomatisk tidlig utløsning, elimineres den i behandlingen av den sanne årsaken til sykdommen. Hvis problemer med samleie er forårsaket av uretitt eller prostatitt, så øker varigheten av kjønn under behandlingen. Men behandlingsforløpet kan kun utnevnes etter undersøkelse av en spesialist som er engasjert i diagnose og behandling av seksuelle dysfunksjoner hos menn. De viktigste behandlingsmetodene:

 1. Gjennomføring av psykologisk, atferdsmessig og seksuell terapi for å danne en klar anerkjennelse av utbruddet av orgasme og kontrollere varigheten av utløsning.
 2. Behandling av inflammatoriske og smittsomme sykdommer som forårsaket tidlig utløsning.
 3. Konservative metoder for behandling av overfølsomhet ved bruk av kondomer med smøremidler og bedøvelsessalver. Narkotika blir brukt på penishodet og tønneområdet, 10-20 minutter før samleie.
 4. For psykologiske årsaker til rask utløsning, brukes farmakoterapeutiske behandlingsmetoder. For å gjøre dette, bruk antidepressiva, anxiolytika og andre midler for å øke varigheten av samleie.
 5. Anvendelse av akupunktur, fysioterapi og refleksologi.
 6. Bruk av kirurgiske behandlingsmetoder. Pasienten er omskåret forhuden, plastfrenulum og denervering av penisens hode ved mikrokirurgi.
 7. Kirurgisk behandling med et delvis skjæringspunkt av nerver, som sikrer følsomheten til penis. Operasjonen skal utføres av en kvalifisert spesialist, siden det er stor risiko for permanent tap av følsomhet i penis og svekkelse av orgasme.

Alternativ rettsmidler for rask utløsning

Alternative midler for rask utløsning kan kurere problemet med tidlig utløsning. Egenheten ved alternativ medisin er at de kan brukes hjemme. La oss se på noen alternative oppskrifter som vil hjelpe til i behandlingen av et raskt samleie.

 • Forbered et medisinsk avkok av frukten av dogrose, roten til den medisinske engelen, liljen av de tobladede og krybben av rapsen. Ta urter i like deler, hell kokende vann og insister 15-30 minutter. Ta 1/4 kopp to ganger om dagen i 1-2 måneder med en ukentlig pause.
 • Bland de vanlige grapefruktkryddene, moderkornet, yarrow og peppermynte i like store mengder. Hell urter med kokende vann og insister i 10-20 minutter. Det anbefales å ta en buljong 1/2 kopp før måltider. Behandlingsforløpet tar fra 2 til 4 måneder.
 • Ta i like deler frukt av en dogrose, gressmørkebrød, kalendula og blader av en trebladet klokke. For enkel bruk kan gresset males og brygges i spesielle poser eller sil. Kjøttkraft skal være full i 1/4 kopp i 3-4 måneder.

Hvis rask utløsning skyldes psykiske lidelser, anbefales det å ta et forebyggende kurs med en sexterapeut eller psykolog for behandling. Det er ikke overflødig å ha økt daglig daglig opplæring, noe som må gjøres om morgenen og om kvelden, og konsentrere seg om sykdomsproblemet. Som regel er problemer med rask utløsning av psykologiske grunner ledsaget av søvnforstyrrelser, irritabilitet. For å behandle tidlig utløsning, brukes planter med beroligende egenskaper. La oss se på noen få alternative rettsmidler for rask utløsning.

 • Hell kokende vann en spiseskje hoppekegler og en spiseskje morwort. Insister på urter i seks timer, og deretter belastning. Drikk kjøttkraft anbefalt tre ganger om dagen for 1/2 kopp i løpet av måneden.
 • Spred en spiseskje vinca med kaldt vann og hold på dampbadet i 30-40 minutter. Etter det, bør buljongen filtreres og tas 10 dråper om morgenen og kvelden, i fem dager. Da må du ta en tre-dagers pause og gjenta behandlingsforløpet.
 • 25 g rotmagasin hell kokende vann og kok i 30 minutter. Så snart kjøttbøten kjøler seg ned, press det og ta 1/3 kopp tre ganger om dagen.
 • 10 g hovrot roter et glass kokende vann og hold i et vannbad i 30-40 minutter. Kjøttkraft tar en skje seks ganger i banking, før hvert måltid.

Legg merke til at alternative virkemidler for behandling av rask utløsning bør tas innen ett år, for en vedvarende terapeutisk effekt.

trusted-source[12], [13], [14], [15], [16]

Forberedelser for rask utløsning

Forberedelser for rask utløsning er brukt som medisin for tidlig utløsning. La oss vurdere de mest effektive legemidlene som er foreskrevet til pasienter for behandling av tidlig utløsning.

 • Dapoksetin

Det er en selektiv kortvirkende inhibitor. Legemidlet brukes til å behandle rask utløsning hos menn i alderen 18 år. Legemidlet forlenger samleie 3-5 ganger. Virkningen av stoffet er basert på blokkering av hjernens reseptorer og absorpsjon av serotonin. Legemidlet begynner å virke 15-30 minutter etter administrering, og varigheten av effekten på kroppen fra 2 til 3 timer. Den optimale effekten av bruk av stoffet skjer innen 30 minutter til 2 timer.

De viktigste indikasjonene på bruk av stoffet er behandling av rask utløsning. Dapoksetin er kontraindisert for pasienter med allergiske reaksjoner på laktose, med leversykdommer og kardiovaskulærsystemet. Legemidlet er ikke tillatt med narkotika som brukes til å behandle depresjon og noen antibiotika. Nærmere informasjon om interaksjonen av Dapoxetine med andre legemidler kan finnes i legemidlets instruksjoner eller konsultere legen din. Når det gjelder bivirkninger, kan stoffet forårsake kvalme.

Dapoksetin er tilgjengelig i form av tabletter, det anbefales å ta legemidlet en gang daglig og bare etter å ha konsultert en lege. Før du tar stoffet, anbefales det å kontrollere blodtrykket. Hvis indeksene er lave, er det forbudt å ta Dapoxetine.

 • Erektil

Et stoff som brukes til å behandle erektil dysfunksjon og rask utløsning. Egenskapen til dette middelet er at den gjenoppretter kroppens evne til et lengre samleie og forbedrer ereksjonen. Legemidlet anbefales å ta 50 mg, en time før samleie. Hvis doseringen ikke følges, forårsaker erektil en rekke bivirkninger. På grunn av stoffet kan det være hodepine, svimmelhet, diaré, kvalme, smerte i muskler og ledd. For å behandle bivirkninger, må du slutte å ta stoffet og søke medisinsk hjelp.

Legemidlet er kontraindisert for personer med økt følsomhet overfor stoffene i legemidlet. Når symptomer på overdose oppstår, som ligner på bivirkninger, utføres symptomatisk terapi. Med spesiell forsiktighet er legemidlet foreskrevet for pasienter med kardiovaskulær sykdom, penis deformitet og leukemi. Ta stoffet kan bare foreskrives av en lege ved valg av individuell dose.

 • Konegra

Legemidlet for behandling av rask utløsning og erektil dysfunksjon. I følge handlingsprinsippet er dette stoffet likt det som er nevnt ovenfor. Konegra tas en time før seksuell handling, 50 mg hver. Gitt den individuelle toleransen av stoffet, kan dosen økes til 100 mg eller reduseres til 25 mg. Legemidlet gir nesten ikke uønskede reaksjoner, unntatt hodepine, svimmelhet, synshemming og nesestopp.

Legemidlet er kontraindisert for pasienter med individuell intoleranse mot de aktive ingrediensene i legemidlet. Konegra er forbudt for pasienter under 18 år. Ved manglende overholdelse av dosen, forårsaker stoffet for behandling av rask utløsning, symptomer på overdosering. Ved overdosering er det nødvendig å utføre symptomatisk behandling.

Cure for rask utløsning

Legemidlet for rask utløsning er et effektivt verktøy i kampen mot tidlig utløsning, det vil si et kort samleie. Ifølge statistikken, hver mann minst en gang i sitt liv, men står overfor problemet med rask utløsning. Dette problemet forårsaker ikke bare feil i seksuelt liv, men påvirker også forholdet mellom partnere og selvtillit av menn. For å hjelpe til med behandling av rask utløsning av narkotika og en rekke terapeutiske teknikker kan. La oss ta en nærmere titt på hva som er botemidler for rask utløsning.

 • Sealeks

En kur for rask utløsning på plantebasis. Sealex er et biologisk aktivt additiv. Sammensetningen av stoffet inkluderer roten til ginseng, som forbedrer libido, hvitløk ekstrakt for å styrke immunitet og grønn te ekstrakt for livskraft og toning av kroppen. Legemidlet hjelper ikke bare med å forlenge samleie, men forbedrer også ereksjonen, det vil si at den har en dobbel effekt på hannkroppen.

 • lidokain

En bedøvelse av aktuell effekt, som er effektiv med økt følsomhet av glanspenis. Prinsippet med stoffet er at det senker terskelen for følsomhet og forhindrer for tidlig utløsning. Lidokain påføres penisens hode før samleie, og dette reduserer følsomheten for berøring. Varigheten av virkningen av bedøvelsen er 40-50 minutter. For behandling av rask utløsning, frigjøres stoffet i form av en aerosol, som er beleilig sprayet på kjønnsorganet.

 • Viagra, Levitra og Cialis

Legemidler som øker potens og forlenger kjønn. Medisiner gir en mann flere seksuelle handlinger i full lengde. Til tross for at den første handlingen vil bli rask, vil de etterfølgende være lange, det vil si tidligere at utløsning blir forhindret.

Det anbefales ikke å kjøpe medisiner alene for behandling av rask utløsning. Derfor, før du kjøper, må du konsultere en lege og finne ut alle fordeler og ulemper ved stoffet. I tillegg har enkelte legemidler en skadelig effekt på menneskekroppen, forårsaker bivirkninger og utgis bare for medisinske formål.

trusted-source[17], [18], [19], [20], [21], [22], [23], [24]

Hvordan unngå rask utløsning?

Hvordan unngå rask utløsning og forleng samleie? Først av alt må du bestemme årsaken til rask utløsning, og for dette må du søke medisinsk hjelp. Legen vil gjennomføre diagnostikk og undersøkelser for å bestemme årsaken til et kort samleie og foreskrive en effektiv behandling. Men i tillegg til å ta medisiner, er forebygging av denne typen lidelse veldig viktig.

 • Leve en sunn livsstil og unngå stress - dette er den første regelen for forebygging av tidlig utløsning.
 • Spis naturlig mat og mat som er rik på sink og magnesium.
 • Tren regelmessig, trene og være ute. Dette gjør det mulig å forbedre funksjonen til alle kroppens systemer og organer, og bidrar også til å eliminere nervøs spenning, noe som er en av årsakene til rask utløsning.

Overholdelse av alle de ovenfor beskrevne forebyggende metoder gir en gunstig behandlingsprognose. Vær oppmerksom på at det er nødvendig å forhindre rask utløsning bare etter den første episoden. Siden det i noen tilfeller bidrar det psykologiske humøret før samleie (overexcitation, stress, alkoholforgiftning, frykt osv.) Til erektil dysfunksjon og rask utløsning.

For forebygging brukes bare psykologiske metoder, det vil si ingen medisiner. Forebygging utføres av en sexterapeut eller en psykolog. I noen tilfeller er metastikken på masturbasjon anbefalt for behandling av rask utløsning. Svært viktig er medisinsk interaksjon. Så, varigheten av utløsning kan påvirkes av tidligere overførte sykdommer eller medikamenter tatt.

Raskt utløsning er et problem for enhver mann i alle aldre. Tidlig utløsning anses som en sykdom behandlet av en psykolog, sexterapeut og urolog. Hittil har moderne medisin lært å behandle et raskt samleie både medisinsk og psykologisk og fysioterapeutisk. Uavhengig av årsaken til problemet, bør hurtig utløsning behandles som en sykdom i seg selv ikke blir eliminert, men heller utvikler seg og tar en patologisk form.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.