^

Intime problemer og lidelser

Seksualitet spiller en sentral rolle i en persons liv og verdenssyn. Som en kilde til videreføring av slekten er seksualitet naturlig den viktigste funksjonen til den menneskelige psyke. For hver person er seksuell identitet en fundamental komponent i selvidentifikasjon, det reflekterer over den somatiske grunnloven, kilden til vår utvikling, påvirker følelseslivet, oppfyllelsen av sosiale roller og til og med økonomisk eksistens. Vår seksuelle funksjon eller mangler kan ha en dyp innvirkning på mental velvære, personlige forbindelser og relasjoner. Manglende evne til en person til å manifestere seksuell aktivitet i form av seksuelle normer akseptert for hans sex kan føre til alvorlige følelser og mentale traumer.

Ephebophilia

Ephebophilia er en psykisk lidelse, en slags pedofili. Uttalt i seksuell tiltrekning av en voksen mann eller kvinne til unge barn. 

Frigiditet

Vurder typene av denne lidelsen, dens årsaker, metoder for diagnose, behandling og forebygging.

Anorgasmia

Denne lidelsen påvirker flertallet av den kvinnelige befolkningen. Når det gjelder menn, er dette svært sjeldent for dem.

Rask utløsning

Dette er en sykdom som rammer mange menn. La oss se på hovedårsakene til tidlig utløsning, behandlingsmetoder og metoder for forebygging.

Behandling av frigiditet

La oss se på de mest populære og effektive måtene å behandle frigiditet med alternative stoffer, medisiner og andre metoder.

Frykt for sex

Frykt for sex (genofobi eller koitofobi) er en helt urelatert tilstand, og følgelig er det smertefullt for en person, selv om det er forståelig ut fra psykologisk og medisinsk synspunkt.

Seksuelle lidelser hos kvinner

Mange kvinner initierer eller samtykker i samleie fordi de vil ha følelsesmessig nærhet eller ønsker å forbedre helsen, bekrefte sin attraktivitet eller tilfredsstille deres partner.

10 hindringer for kvinnelig orgasme

Hvis kvinner ikke når orgasme i løpet av sex, beskylder de som regel regissører av det. Men orgasme kan "gå bort" av andre grunner.

Prosessen med seksuell opphisselse og dens brudd

Modern sexologi (vitenskapen om seksuelt liv) fremhever spesielt slike presseproblemer: karakteristikkene av mannlig og kvinnelig seksualitet i aspekter og psykofysiologi

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.