^

Selencin for hårtap og hårvekst

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 10.08.2022
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

I vår hektiske tidsalder med den omfattende introduksjonen av innovative teknologier, kan det virkelige problemet med hårtap virke upassende den dag i dag. Ikke desto mindre overvurderer annonsering av supereffektive virkemidler for å løse dette problemet mulighetene for utvikling av kosmetologi i form av sjampo, balsam, masker, gjenoppretting av spray, etc. Mange kjøpere, av egen erfaring, innså at kosmetiske produkter ikke er i stand til å løse de fleste dermatologiske problemer, noe som betyr at det medisinske problemet må behandles med spesielle terapeutiske midler, og ikke de som bare midlertidig maskerer mangelen. I denne forbindelse tiltrekker medisinsk kosmetikk “Selencin” for hår, til tross for den ganske høye prisen, flere og flere fans blant dem hvis attraktivitet er i faresonen på grunn av det store tapet av frodig hår i fortiden.

Indikasjoner Selencine for hår

Jeg må si at i forekomst av problemer med "pels" frakken i sinnets beholder som beskytter hjernen vår mot overoppheting og hypotermi og samtidig danner et unikt og ufravikelig bilde av hver person, stort sett har vi skylden. Irrasjonell, uttømt i vitaminer og mineraler, men rikelig forsynt med kjemiske smaker, og ofte ikke regelmessig ernæring, en overflod av stressende situasjoner skapt av seg selv, eksponering for motetrender som krever bruk av aggressive hårfargingsprodukter - dette er bare en beskjeden liste over våre "synder" som ikke er på den beste måten påvirke tilstanden til håret vårt.

Det er også verdt å vurdere variasjonen på moten for å bruke hatter, som et resultat av at hårfestet ofte er hardt påvirket av sollys om sommeren og hypotermi, som ikke bidrar til helsen til hodebunnen (og alt annet), i den kalde årstiden.

Og den økologiske situasjonen står selvfølgelig ikke til side, noe som i de fleste regioner etterlater mye å være ønsket, og som ofte er direkte kritisk. Samtidig forstår vi alle at miljøet vi lever i og luften vi puster inn, er skapelsen av våre hender - et resultat av utviklingen av industri og vitenskap.

Det er vanskelig å til og med forestille seg multikomponentformelen for hva vi puster inn, og følgelig håret vårt, som med unntak av hårsekkene er i det ytre miljø. Og vi “giftet” også håret vårt regelmessig med kjemi i sammensetningen av maling og sjampo av lav kvalitet, som trenger inn i huden og påvirker hårsekkene negativt, som allerede opplever konsekvensene av en næringsmangel på grunn av ernæringspreferansen til moderne mennesker.

Basert på det foregående blir det klart at håravfall er et direkte og forutsigbart resultat av vår livsstil, betaling for utvikling av menneskelig sivilisasjon, som, ved å velge riktig retning, bruker potensielt farlige, men genererer betydelige inntektsmetoder.

Hvis tidligere problemet med hårtap bekymret hovedsakelig eldre mennesker (for det meste menn), i dag selv barn lider av det. Bortsett fra i situasjoner der den patologiske prosessen var forårsaket av hormonell ubalanse eller det var en autoimmun eller arvelig alopecia, samt tilfeller av cicatricial endring i hodebunnen etter forbrenninger og skader. Flere og flere kvinner henvender seg til hudleger og trikologer, og innser at en av de viktige aspektene ved deres attraktivitet er i en prekær tilstand eller er utsatt for selvdestruksjon.

Årsakene til hårtap kan være forskjellige, og de fleste av dem ligger i kompetansen til medisinsk kosmetikk for hår, produsert under navnet "Selenzin". Med andre ord inkluderer indikasjonene for bruk av sjampo og andre terapeutiske midler av dette merket diffuse (vanlige) håravfall forårsaket av:

 • negative effekter av eksterne faktorer, d.v.s. Miljøfaktorer
 • underernæring,
 • bruk av aggressive midler for farging og vasking av hår (ofte av tvilsom kvalitet), tang og plakk, hårspray,
 • brudd på integriteten til hårsekkene under kamming,
 • graviditet og amming,
 • påvirkning av stressfaktorer, etc.

Det er tydelig at terapeutiske og kosmetiske ytre stoffer ikke kan helbrede kroppen fra innsiden, og for å få et varig resultat, må du ofte ty til en kompleks effekt parallelt med tiltak som tar sikte på å minimere effekten av faktorer som forårsaker håravfall. For eksempel, ved skallethet provosert av stress, er det nødvendig med gjenoppretting av en normal psykoterapeutisk tilstand, og Selencin vil være et middel til å gi rehabilitering av hodebunnen og håret, det vil si deres tilbake til normal funksjon.

Hvis grunnen var dårlig ernæring og mangel på næringsstoffer som er nødvendige for hår i kroppen, må du først mette kroppen med de manglende komponentene. Disse komponentene er tilgjengelige i forskjellige former for Selencin-kosmetikk, og med riktig valg, inkludert både eksterne og interne produkter, kan hår ofte gjenopprettes uten tilleggsbehandling.

Noen ganger er det ikke en gang næring, men feil fordeling av næringsstoffer i kroppen. Dette observeres under graviditet og amming, når mors kropp først og fremst er satt opp for å gi babyen alt nødvendig, og hun kan selv forbli bare smuler som ikke er nok til å opprettholde normal organisasjon. Hud og hår anses ikke som viktige organer, så kroppen redder dem i utgangspunktet. Men "Selenzin" hjelper i denne situasjonen, og leverer de nødvendige komponentene for hårets levetid direkte til hårsekkene, slik at de ikke går til siden.

I noen tilfeller, når en person generelt er sunn, er det nok å bruke produktene til hodebunnspleie og hårbehandling av merkevaren Selenzin, i andre, for å oppnå et varig resultat, kreves det ytterligere behandling av kroppen: nervøs, hormon, fordøyelsessystem, utskillelse og andre systemer.

For eksempel kan hårtap forårsaket av hormonelle lidelser som rammer både kvinner og menn ikke stoppes selv ved å bruke hele Selencin-komplekset. "Selenzin" kan bare brukes som et hjelpestoff for å øke hårveksten på bakgrunn av effektiv hormonbehandling, bruk av ytterligere fysioterapeutiske metoder, etc. Det må sies at selv en omfattende tilnærming til behandling av skallethet provosert av hormonelle årsaker ikke alltid gir positive resultater, derfor er det ikke verdt å håpe Selenzin.

Utgivelsesskjema

Oftest hører vi referanser til en effektiv terapeutisk hårsjampo kalt Selencin, så det ser ut til at produktet har en enkelt frigjøringsform og det blir uklart hvordan det kan hjelpe med indre problemer. Men spesialistleger som behandler hud og hår har mer fullstendig informasjon om dette verktøyet.

Faktisk "Selentsin" - er ikke bare sjampo, men en hel  serie  av terapeutiske midler  for håret forent av ett navn Ofte blir denne serien omtalt som et effektivt utvinningssystem, som inkluderer:

 • kompleks med oppstrammende sjampo og balsam "Hair Therapy",
 • en hårmaske på samme linje
 • spray (det kalles også en oppstrammende lotion) for hårpleie, utsatt for tap,
 • lotion (gjenoppretting av peptidkompleks) for svekket hår (inkludert androgen alopecia)
 • piller,  eller de såkalte homeopatiske  vitaminer for  å gjenopprette helsen til hodebunnen og håret på en naturlig måte.

Til tross for samme navn, har de forskjellige produktene som er inkludert i Selencin-serien forskjellige  sammensetninger, men det er valgt på en slik måte at hele komplekset av komponenter i noen av produktene utfører en viktig funksjon - restaurering av hodebunnen.

Struktur

Systemet med hårreparasjon "Selenzin" ble utviklet av Alcoi-Farm, et ledende selskap i markedet for produsenter av helseprodukter. Kosmetologer, forskere og leger arbeidet med dets opprettelse, og prøvde å utvikle et produkt basert på naturlige komponenter som ikke vil være dårligere i effektiviteten til medisinsk "kjemi".

Sjampo  "Selenzin"  for hår  - et helbredende og gjenopprettende og rensende middel for pleie av hodebunnen og håret, som inkluderer biologisk aktive stoffer av fransk opprinnelse (anageline, som aktiverer pusten i hodebunnen og berikelsen av oksygen, og seveov, som forbedrer blodstrømmen til hårsekken og beskytter ham mot negative påvirkninger utenfra). Begge aktive ingredienser av naturlig opprinnelse, de er avledet fra planter (lupin- eller ulvebønne og Maca peruansk valmue eller Meyenbug), som har en rik tilgang på vitaminer, sporstoffer protein og andre næringsstoffer som er nødvendige for dannelse og vekst av hår. [1]

Hjelpekomponentene er plantene som er kjent i stripen vår (ekstraktene deres), for eksempel burdock, mynte og brennesle, pepperekstrakt, som lenge har blitt brukt av mennesker til å styrke og stimulere hårveksten. Sammensetningen av sjampoen inkluderer også: mentol, koffein, vitamin H (også kjent som biotin), vitamin A og E, en kollagenholdig forbindelse og andre stoffer som sikrer bevaring av produktets egenskaper og dets såpe- og vaskemiddelkvaliteter. [2]

Balsam  for hår  "Selentsin" - middel, tilsvarende sammensetning som det terapeutiske sjampo og som har de samme egenskaper, men uten skummende basen. Som ethvert hårbalsam, brukes det i tillegg til sjampo. Innholdet av panthenol hjelper til med å helbrede mikrotraumas på huden og beskytter den mot de negative effektene av miljøfaktorer mellom pleieprosedyrer.

Styrking av  hårspray  “Selencin” er en praktisk, uutslettelig form for oppstrammende lotion basert på 9% anageline med tilsetning av ekstrakter av humle og brennesle, mentol, vitamin A og H, keratin, kollagen, koffein (en kraftig stimulator av hårvekst med en antioksidant effekt). Den påføres enkelt og distribueres over hodebunnen, i motsetning til sjampo og balsam trenger den ikke skylling, noe som betyr at den har en lengre (langvarig) helbredende effekt. Det høye innholdet av anagelin hjelper i kampen mot androgenetisk alopecia. [3],  [4], [5]

Peptid  Lotion  "Selentsin" i ampuller - dette betyr ikke bare styrker håret når de er diffuse tap, men også, i henhold til reklame, fremmer behandling av androgen alopesi - hormonavhengig form av sykdommen, som er kjennetegnet ved tynning og tap av hår under påvirkning av androgener, som også er tilstede i den mannlige, og i kvinnekroppen (dog i forskjellige konsentrasjoner). Med andre ord er det et middel for å gjenopprette tettheten av håret ved å gjenopprette deres normale struktur.

Produktet inneholder det patenterte peptid (protein) -komplekset Procapil®, som helbreder Capilectine ™ SP-komplekset og den antioksidantkomponenten demetylaminoetanol, som fungerer som mesoterapi og bremser aldringen av coli-celler og hårsekkene. Produktet inneholder også ekstrakter av en amerikansk plante som heter dvergpalm og en kinesisk bosatt i den berømte kinesiske Ginkgo biloba hjerneaktivitetsstimulator. [6],  [7], [8]

Hårmaske  "Selenzin" - et verktøy fra en serie medisinske kosmetikk for å forhindre håravfall og sprøhet. I sammensetningen finner vi 2 effektive naturlige hårvekststimulerende midler: anageline og koffein, rød pepperekstrakt, burdock og brennesleekstrakter, keratin, kollagen, samt vitamin E, panthenol og allantoin (komponenter som forbedrer tilstanden til hodebunnen, forhindrer hudsykdommer som lindrer irritasjon hud og dens beskyttende egenskaper). [9]. [10]

Tabletter fra  merket Selencin, som kombinerer produkter for behandling av hodebunn og hår, er et middel til å stimulere kroppens indre krefter, som er typisk for de fleste homeopatiske medisiner. Dette er et multikomponentprodukt som inkluderer stoffer som er utviklet og dosert av homeopater på en slik måte at deres samlede virkning oppfyller de tiltenkte funksjonene - forbedrer ernæringen og respirasjonen i håret, samt reduserer inaktive sovende follikler ved å overføre dem til den aktive fasen (vekstfase).

Hvilke homeopatiske komponenter er inkludert i sammensetningen av tablettene? Disse er lycopodium, thalium aceticum, silicea, aluminium, selen, natriumklorat, kaliumfosforicum. Disse legemidlene brukes individuelt og oftere i kombinasjoner for å behandle forskjellige sykdommer, men i dette tilfellet er vektleggingen lagt på deres samlede effekt på hodebunnen og hårsekkene.

Alle produktene i Selenzin Wellness Series for Hair er beriket i tilstrekkelige mengder med  vitaminer  og mikroelementer som forbedrer tilstanden til hodebunnen og håret, og det er derfor ikke nødvendig med ytterligere inntak av perorale multivitaminkomplekser. Det hele avhenger imidlertid av årsakene til håravfall og tynning av håret, tilstanden til hodebunnen, graden av forsømmelse av prosessen og noen andre faktorer som leger tar hensyn til når de forskriver behandling.

Når du anbefaler "Selencin" utvinningssystem, er de basert på etiologien til den underliggende sykdommen, derfor kan kombinasjoner av forskjellige stoffer fra denne serien avvike, men som andre formål som en del av kompleks terapi.

Farmakodynamikk

For å forstå effekten på hodebunnen og hårsekkene, har behandlingsserien “Selenzin”, og hvert av de individuelle produktene i serien må nøye gjøre seg kjent med komponentene som utgjør deres sammensetning.

Jeg må si at det russiskproduserte helseforbedrende komplekset er basert på den unike utviklingen av de berømte kosmetologilaboratoriene i Frankrike (Silab, Naturex), og fransk medisinsk og dekorativ kosmetikk er høyt verdsatt over hele verden. Mineralkomponentene i den blir forsterket av virkningen av organiske forbindelser som forbedrer og potenserer effekten av de foreslåtte produktene for hårpleie og deres behandling.

Blant mineralbestanddelene bør spesiell oppmerksomhet rettes mot silisiumforbindelser og selen. De bidrar til deling (reproduksjon) av keranocytter i epitelet i hårsekkene og forbedrer metabolismen i hårpapillen, som er ansvarlig for tilstanden og veksten av håret, samt dannelsen av nye follikler, d.v.s. For tettheten av hår. Døden av hårpapillen fører entydig til død av håret, og for å stoppe denne prosessen, er det nødvendig å eliminere årsaken til dødelige effekter og gjenopprette mikrosirkulasjonen i hodebunnen (dette vil forbedre ernæringen og respirasjonen av hårsekkene, bremse aldring av dem og gjenopprette funksjonaliteten til hårpapillen).

Farmakodynamikken  i "Selencin" -serien vurderes i nær sammenheng med funksjonene i håraktivitet. Å studere livssyklusen til hår og faktorene som påvirker dets dannelse og utvikling har gitt forskere muligheten til å velge komponenter som kan påvirke hårveksten positivt og bidra til å styrke dem.

I sin utvikling går menneskehår gjennom tre hovedfaser: anagen, catagen, telogen. Levende, voksende, sunt hår er den delen av håret som er i anagenstadiet, som varer fra 2 til 6 år. Hos en vanlig sunn person er mer enn 80% av håret i dette stadiet, noe som sikrer tilstrekkelig hårtetthet.

Katagenstadiet er den såkalte overgangsperioden mellom vekst- og dvalefasene (varer omtrent 2-3 uker), som kjennetegnes ved gradvis død av papillacellenes hår, hvoretter håret enten faller ut på egen hånd eller lett fjernes fra den inaktive keratiniserte pæren med den minste mekaniske påvirkning. Hver dag i dette stadiet har vi mindre enn 2% av håret.

I hvile (telogen) er det vanligvis ikke mer enn 20% av håret som gjenstår. Varigheten av denne fasen er omtrent 3 måneder, hvor håret hviler og forbereder seg på det aktive stadiet.

En negativ effekt fra utsiden eller fra siden av din egen kropp kan endre ikke bare tilstanden til hodebunnen, men også hårets balanse som ligger i forskjellige utviklingsstadier (håret i anagenet blir mye mindre), forkorte vekstfasen og forlenge perioden med lav håraktivitet. Men ofte, for å gjenopprette attraktiviteten til hår, er det ikke nok bare å fjerne disse faktorene; det er nødvendig med gjenopprettende tiltak for huden som inneholder hårsekkene og er ansvarlig for deres ernæring og respirasjon på grunn av det penetrerende nettverket av små blodkar.

Det kan ikke argumenteres for at "Selenzin" påvirker alle årsaker til hårtap, men den bekjemper vellykket konsekvensene av eksponeringen deres. De terapeutiske produktene i denne serien har dermatotropiske og seboregulatoriske effekter. Dermatotropisk handling er assosiert med aktivering av regenerative prosesser i hodebunnen, restaurering av skadet epitel og dens egenskaper. Den seboregulatoriske effekten er assosiert med korreksjon av talgkjertlene, som et resultat av at betennelse, kløe og avskalling av visse deler av hodebunnen, der talgproduksjonen ble nedsatt, elimineres, normal fuktighet i hodebunnen og hårstrukturen gjenopprettes.

Terapeutisk hårkosmetikk "Selencin" har en stimulerende effekt på hårveksten, som akselererer endringen av faser i hårets livssyklus (de fleste hår skifter fra telogenfasen til anagenfasen på kortere tid). Betyr "Selenzin" forbedrer blodtilførselen til membranen i hårsekkene, slik at blodet forsyner dem med en tilstrekkelig mengde oksygen og næringsstoffer. Produktene inneholder komponenter som letter strømmen av næringsstoffer og medisinske stoffer gjennom huden. "Selencin" i tabletter hjelper også til å normalisere den psykomotoriske tilstanden, korrigerer noe den hormonelle bakgrunnen, gir normal nervøs regulering av hårutviklingen. Vi kan si at Selencin-serien gir både ytre og indre gunstige effekter på hud og hår.

Hva forklarer multikomponentstrukturen til Selenzin-serien og den positive holdningen til legene? Nesten alle komponenter av sjampo, balsam, kremer, masker, tabletter gir en helbredende og omsorgsfull effekt, og gjensidig forsterker effekten. Vurder virkningen av de mest aktive stoffene i sammensetningen av produkter.

Anageline®-komplekset er et stoff som hemmer omdannelsen av det mannlige hormonet testosteron til dihydrotetstosteron, som anses å være skyldig i å redusere hårsekkene, deres atrofi, ledsaget av tynning og håravfall. Dette er mekanismen for utvikling av androgenetisk alopecia, som påvirker ikke bare mange menn, men også noen kvinner.

Evnen til Selenzin-serien til å bekjempe manifestasjonene av androgenetisk alopecia er i stor grad avhengig av konsentrasjonen av anagelin: jo høyere den er, desto mer effektiv er middelet. Den største effekten ved androgenavhengig alopecia er vist av Selencin-lotions. Sprayen inneholder den høyeste konsentrasjonen av anagelin blant alle medikamenter, og peptidlotionen er beriket med et ekstrakt av dvergpalm, som også hjelper mot hormonavhengig alopecia.

Denne komponenten har en effekt som den som legemidlet Finasteride , brukes til behandling av prostatahyperplasi og skallethet hos sterkere kjønn. Blant annet øker Anageline® varigheten av anagen, stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen og oksygentilførsel til hårsekkene. Med andre ord kan vi si at denne komponenten forhindrer tidlig hårtap, gjør håret sterkere og mer holdbart, forbedrer den generelle tilstanden til hodebunnen og hodebunnen.

Seveov ™ -komplekset fremmer komprimering av kollagenfibre som kontrollerer tettheten og fuktigheten i hodebunnen og håret, noe som reduserer risikoen for å redusere hårets tetthet, øker den cellulære aktiviteten til folliklene, noe som sikrer intens hårvekst (på laboratoriet var dette tallet nær 93%), beskytter håret fra den negative effekten av eksterne og interne faktorer.

Peptidkompleks - en utvikling som bidrar til forbedring av metabolske prosesser i hudceller. Dette påskynder i sin tur overgangen til hårsekk fra telogen til det første stadiet av anagen og stimulerer påfølgende aktiv hårvekst i løpet av denne fasen, samtidig som den øker varigheten og hemmer aldring av follikler.

DMAE er et stoff med en antioksidant effekt, som også har en betennelsesdempende effekt ved dermatologiske problemer. Dens funksjon er å bremse aldringsprosessen i hårsekkene og hudcellene, stimulere oksygenmetabolismen og opprettholde energibalansen.

Koffein er et stoff kjent som en naturlig hårvekststimulator og en kraftig antioksidant som reduserer skadelige effekter av frie radikaler som bidrar til ødeleggelse av vitaminer og andre stoffer som er nødvendige for kroppen. Handlingen av koffein er rettet mot å øke tilførselen av gunstige stoffer til hårsekkene, øke varigheten av det aktive stadiet i hårutviklingen og forhindre tidlig tap av dem.

På grunn av kollagenhydrolysatet blir håret og de indre strukturene gjenopprettet i håret, noe som reduserer sprøheten og sannsynligheten for delaminering av håret, forbedrer elastisiteten og en sunn glans vises. Keratin (et spesifikt protein som er en del av håret), som forbedrer og potenserer effekten av kollagen, omslutter hårskaftet, trenger inn i og bidrar til restaurering av strukturer.

Handlingen deres blir supplert med allantoin - et stoff med en mykgjørende og skånsom peelingeffekt, som støtter det optimale nivået av hudfuktighet og den nødvendige konsentrasjonen av fuktighet i håret. Allantoin hjelper til med å fjerne "døde" celler i overhuden og aktiverer regenerative prosesser i huden, på grunn av hvilken peeling forsvinner, gamle keratiniserte lag erstattes av aktive unge og små sår på hodet leges.

Biotin er et vitamin som tar en aktiv del i syntesen av sitt eget keratin, stimulerer spredning (deling og reproduksjon) av celler, og er involvert i ernæring, hydrering og bevaring av hårets elastiske egenskaper. Et effektivt verktøy i kampen mot delte ender og sprøtt hår.

A-vitamin er et stoff som forbedrer tilstanden til hodebunnen, regulerer utskillelsen av talg, aktiverer vekst og gir styrke til håret, beskytter håret mot negativ påvirkning fra utsiden. Mangelen på dette vitaminet regnes som en av årsakene til håravfall, deres økte skjørhet.

E-vitamin er en av de berømte kraftige antioksidantene som forbedrer hudens tilstand og hårernæring. Det forbedrer blodtilførselen til huden på hodet og hårsekkene, fukter, mykgjør og beskytter håret mot skadelig UV-stråling og andre negative faktorer. Det antas at E-vitamin er i stand til å reparere skadet hår.

Vitamin B5 (pantotensyre, også kjent som panthenol) har en beroligende og beskyttende effekt på hodebunnen, bevarer hårets elastisitet og glans, sikrer bevaring av hårets egenskaper og struktur under påvirkning av negative miljøfaktorer.

Rødt pepper ekstrakt er en utmerket antioksidant og et populært oppvarmingsmiddel som gir blodstrøm til de berørte områdene. Denne komponenten forbedrer blodtilførselen til hårsekkene, reduserer det fete håret og fremmer penetrering av andre terapeutiske og vitaminkomponenter i hodebunnen.

Hopekstrakt - et ekstrakt fra kjeglene til en medisinplante, som sikrer normalisering av talgkjertlene, bidrar til metning av alle strukturelle komponenter i håret med vitaminer og mineraler. Samtidig forbedrer hårets utseende merkbart, reduserer sannsynligheten for håravfall på grunn av en tidlig overgang til katagen og telogen.

Menthol (peppermynteekstrakt) frisker opp og slapper av hodebunnen, forhindrer spasmer i karene som fôrer overhuden, forbedrer ernæringen av hårsekkene, gir en antipruritisk effekt.

Brennesle er en kilde til mineralsalter som er nyttige for hud og hår, jern, vitamin C og tannkjøtt (brukt i kosmetikk for å effektivt fukte og beskytte hud og hår). Planten hjelper til med å styrke og vokse hår, brukes som beskyttelse mot splittede ender og sprøhet.

Burdock-ekstrakt inneholder mange biologisk aktive ingredienser (inulin, peptider, mineralsalter, fettsyrer, flavonoider (naturlig antibiotika), tanniner, etc.). På grunn av dette hjelper det å aktivere metabolisme i hodebunnen og hårsekkene, den intensive veksten av ungt hår, opprettholde deres struktur og egenskaper ved å stimulere produksjonen av keratinprotein og dannelsen av spesielle celler - keratinocytter.

Dvergpalmekstrakt er et stoff som brukes til å behandle androgenetisk alopecia. Dihydrotestosteron dannet under virkning av enzymet 5-alfa-reduktase, invaderende hårsekkene, forårsaker atrofi deres (reduseres med tap av funksjon). Dermed forkorter det livssyklusen til håret. Følsomhet for kjønnshormoner, og spesielt for et derivat av testosteron, bestemmes genetisk, men det kan reduseres noe ved å trekke ut en dvergpalm.

Ginkgo biloba ekstrakt er et sirkulasjonsstimulerende middel som forbedrer ernæringen og respirasjonen av hårsekkene, og dermed opprettholder funksjonaliteten deres. Dette øker levetiden til håret. Forbedrer dens egenskaper (styrke og elastisitet), utseende.

Alle komponenter i hårproduktene i Selencin-serien er trygge for mennesker i forskjellige aldre, så både voksne og barn kan bruke dem.

De fleste produkter fra helsekomplekset påføres eksternt, trenger ikke inn i de dypere lagene i huden, i underhuden og blodet, og deres  farmakokinetikk  blir derfor ikke vurdert av produsenten. 

Homeopatiske tabletter "Selencin", selv om de er beregnet for oral administrasjon, inneholder minimale doser av aktive stoffer, hvis metabolisme og distribusjon i kroppen ikke er i stand til å forårsake vesentlige endringer i organer og vev i det indre miljø. På grunn av fraværet av en negativ effekt av stoffet på utskillelsesorganene og bloddannelsen, gis det heller ikke informasjon om tablettenees farmakokinetikk.

Dosering og administrasjon

Terapeutisk kosmetikk "Selenzin" er en serie med omsorgs- og velværeprodukter for håret, som hjelper til med å løse problemet med diffus skallethet og på noen måte bidrar til restaurering av hår under androgenetisk alopecia. Valg av produkter for behandling av hud og hår bør være basert på tilstanden til hodebunnen, medisinsk diagnose og anbefalinger fra spesialister.

Hvis kostnadene for produktene i denne serien ikke plager deg, kan de brukes til forebyggende formål, spesielt når det gjelder sjampo, balsam eller Selencin-maske. For å forhindre for tidlig hårtap kan disse midlene brukes separat og i kombinasjon. For behandling av diffus alopecia anbefales kombinert bruk av disse og noen andre midler fra Selenzin-serien.

Sjampo for hår brukes til å styrke håret og forhindre tap av dem på lengre sikt. Den inneholder komponenter som øker varigheten av den aktive fasen av hårutvikling, på grunn av hvilken den normale tettheten av håret opprettholdes ved regelmessige fysiologisk bestemte hårforandringer.

Sjampo bør brukes når håret blir skittent (daglig om nødvendig), påfør den nødvendige mengden på hendene, skummer og overfører såpeskum til håret. Aktive, men forsiktige masseringsbevegelser sprer sjampoen gjennom håret og lar stå i flere minutter. Etter dette kan produktet vaskes av hodet med varmt vann. Ved utilstrekkelig hårrensing gjentas prosedyren.

Handlingen til sjampo forsterkes av den påfølgende bruken av et skyll balsam med en oppstrammende og mykgjørende effekt. Balsam, som sjampo, reduserer intensiteten av hårtap, regulerer fuktigheten, forhindrer sammenfiltring og letter kamingen.

Påfør balsam etter sjamponering. Rent hår skal lett klappes med et håndkle for å fjerne overflødig fuktighet. Deretter presses en liten mengde balsam ned i hånden og fordeles gjennom håret. For å oppnå den påståtte effekten er det nok å la balsamen ligge på håret i 2-3 minutter, hvoretter den vaskes grundig med varmt vann.

Du kan bruke balsam hver gang etter bruk av Selencin-sjampo eller et annet merke hårvaskemiddel. Sjampo og Selencin balsam kan brukes minst hver dag, men en maske i samme serie skal ikke brukes mer enn 2 ganger i uken.

Hårmaske "Selencin" hjelper til med å normalisere balansen mellom vann og fett, styrker og gir næring til håret, forlenger deres aktive liv, fremmer lett hårkam. Det skal påføres vasket, fuktet (ikke vått) hår, og fordel det gjennom håret og hodebunnen. Produktet skal forbli på hodet i 10-15 minutter, hvoretter det vaskes grundig med varmt, rent vann og prøver å unngå kontakt med øynene (inneholder rød pepper og forårsaker alvorlig brennende følelse når det kommer til slimhinner).

Hvis sjampo, balsam og maske kan betraktes som terapeutiske og profylaktiske midler for diffus ikke-hormonelt mønster skallethet, blir Selencin lotions ansett som et fullverdig terapeutisk middel for symptomatisk terapi. Selvfølgelig er det lite sannsynlig at det vil være mulig å kurere androgenavhengig alopecia ved kun å bruke lotion, men regelmessig bruk av stoffet i kombinasjon med andre produkter i serien er med på å opprettholde attraktivt hår med en arvelig disposisjon for skallethet. Men hvis du nekter å bruke medisinsk kosmetikk, kommer problemet vanligvis tilbake.

Selenzin Spray Lotion anbefales for å styrke håret ved å aktivere kollagenproduksjon og introdusere det fra utsiden. Det høye innholdet av anagelin lar deg bruke den til å bekjempe manifestasjonene av androgen alopecia. Spesielt gode resultater ses med integrert bruk av lotion, sjampo og spray.

Påfør sprayen regelmessig før du legger deg. Sprayboksen ristes på forhånd og sprøytes fra 15-20 cm til hodebunnen og hårrøttene. For bedre opptak anbefales det å massere påføringsområdet nøye. Skyll av produktet er ikke nødvendig.

For å få en stabil erklært effekt, må du bruke kremer daglig i minst 2 måneder. Deretter kan frekvensen av bruk reduseres. Med den androgenavhengige varianten av allopecia, kan sprayen brukes som en del av kompleks terapi, noe som gir flere sjanser for restaurering av hårfestet.

Peptidlotionen "Selenzin" skiller seg fra den oppstrammende lotion både i design og komposisjon. Den inneholder ikke anagelin, og dens effektivitet mot androgenetisk alopecia er sikret takket være dvergpalmeekstrakten. Indikasjoner for bruk av dette verktøyet er de samme som for resten av produktene i serien, men bruken er noe annerledes.

Kremen har en uvanlig emballasje: ampuller som inneholder 5 ml av produktet. Før bruk blir de ristet og sprukket nese (det er en spesiell risiko) ved å vri lokket. Sammensetningen fjernes ved å trykke ampullene med fingrene på den myke kroppen. Bruk produktene på tørr hodebunn og hårrøtter.

Utgiften til medikamentet avhenger av størrelsen på det berørte området, men vanligvis for en behandling er halvparten av innholdet i en ampull tilstrekkelig (det er en 2,5 ml peker). Den gjenværende lotion i ampullen brukes neste gang, hermetisk lukkes ampullen med et lokk etter bruk (du kan lagre den åpne og tette ampullen i et år).

Etter å ha påført lotion på basalsonen, må den masseres forsiktig i hodebunnen og ligge på den til den er helt absorbert. Skyll lotion er ikke nødvendig.

Peptidlotion kan brukes både i et kompleks og separat fra andre produkter i Selencin-serien. Brukens varighet for å oppnå den påståtte effekten bør være minst 4 måneder. Pakken med ampuller er designet for et månedlig brukskurs, hvis du bruker produktet 1 gang per dag.

Selencin tabletter brukes i henhold til reglene for å ta homøopatiske midler. De er beregnet på behandling av alopecia hos voksne. Vanligvis blir de foreskrevet 1 tablett 3 ganger om dagen. Samtidig trenger ikke tabletter å tygges og svelges, de anbefales å holdes under tungen før de er helt oppløst.

Det anbefales å ta piller utenfor måltider (en halv time før måltider eller minst en time etter det). I gjennomsnitt er medisinen foreskrevet i et 4-ukers kurs, etterfulgt av en 7-dagers pause, og kurset gjentas. Om nødvendig, etter en måned, kan det foreskrives et annet 2-trinns behandlingsforløp med Selencin. Det hele avhenger av diagnosen, alvorlighetsgraden av prosessen, de individuelle egenskapene til pasientens kropp.

Homeopatisk medisin "Selencin" i form som tilsvarer det meste av midlene til denne planen, dvs. I form av granulater, er foreskrevet til pasienter over 2 år. Barnas dose - fra 3 til 5 granuler. Pasienter over 10 år kan ta 5-8 granuler. Den nøyaktige doseringen og frekvensen av administrering (vanligvis 3-5 ganger om dagen) bestemmes av homeopaten.

Behandlingsvarigheten med homeopatiske granuler er 1-1,5 år eller mer. Dessuten må du ta en pause i hver uke etter hver behandlingsmåned.

Oftest blir administrering av tabletter og granulater kombinert med bruk av eksterne midler i Selencin-serien for å gi en omfattende terapeutisk effekt.

Strenge doseringer av eksterne midler, med unntak av peptidlotion, er ikke indikert i instruksjonene for Selencin-produkter. Mengden sjampo, balsam, lotion, maske som brukes, avhenger av tykkelsen og lengden på håret, dets fettinnhold og forurensning.

I merknaden til peptidlotionen er de anbefalte dosene indikert, men om nødvendig kan de økes uten negative konsekvenser. Jeg må si at gitt de høye kostnadene for hårpleieprodukter av dette merket, er det lite sannsynlig at noen vil ønske å bruke det uøkonomisk, gitt at effekten av dette ikke vil bli bedre. Og tilfellene med påføring av lotions to ganger om dagen påvirket ikke effekten av behandlingen, og heller ikke helsetilstanden til personer som bruker Selenzin.

Det   har ikke blitt rapportert om en overdose av Selencin tabletter i hele deres eksistens på markedet. Innholdet av aktive stoffer i homeopatiske medisiner er ekstremt lite, derfor er forgiftning med dem heller unntaket.

"Selencin" for barn

Terapeutisk hårkosmetikk "Selenzin" er et levende eksempel på kosmetiske produkter som ikke inkluderer aldersgrenser. Den helbredende effekten i den gis takket være naturlige komponenter, og ikke medisinsk kjemi, som kan være skadelig for barn eller eldre.

Bruken av barn av  noe av Selencins eksterne kosmetikk er den samme som for voksne. Riktig nok er behovet for å bruke terapeutiske lotions og masker ekstremt sjeldent, fordi alopecia i barndommen anses som en sjelden forekomst, for ikke å nevne den androgenavhengige formen, som sjelden debuterer i 11-12 års alder. Vanligvis provoseres hårtynning hos et barn av mangel på vitaminer og mineraler, tar visse medisiner, soppinfeksjoner i hodebunnen (ringorm), stråling, brannskader, sykdommer i mage-tarmkanalen, som et resultat av at kroppen ikke får de nødvendige mikro- og makroelementer, systemiske smittsomme sykdommer.

I følge statistikk finnes diffus eller fokal skallethet i tidlig alder hos bare 3% av barna, og oftest er den midlertidig (hvis det ikke er genetikk, brannskade eller autoimmun patologi). I de fleste tilfeller er det nok å håndtere behandlingen av den underliggende sykdommen, innføre vitaminer og mineraler i kostholdet, og også behandle hodebunnen ved hjelp av Selencin-serien eller dens analoger.

Som en del av den komplekse behandlingen av skallethet hos barn, blir ofte sjampo og Selencin balsam foreskrevet, og hvis håravfall er et resultat av mentalt traume, homeopatiske korn i samme serie (en effektiv dosering er foreskrevet av barnelege eller homeopat). Bruken av de gjenværende produktene i serien er bare mulig etter anbefaling fra en lege, som må stole på den sanne årsaken til skallet til barnet og hans alder.

Bruk Selencine for hår under graviditet

Produktene i Selencin-serien for hodebunnen og håret inneholder ikke komponenter som kan skade menneskers helse. Dette gjelder mennesker i forskjellige aldre og situasjoner. De fleste produktene i serien er til utendørs bruk. Deres aktive stoffer trenger praktisk talt ikke inn i blodet, og utøver en lokal effekt, og kan derfor ikke påvirke tilstanden og trivselen til dem som bruker kosmetikk til hår.

Kosmetikk "Sedentin" er beregnet for pleie av henholdsvis hodebunnen og håret, alle produkter, unntatt tabletter, brukes strengt i hodeområdet. Den eneste irriterende faktoren kan bare være lukten, hvis følsomhet er rent individuell.

Alt tyder på at med normal toleranse for lukten av produkter (oftest sier de en svak lukt av kaffe), kan kosmetikk "Selenzin" på ingen måte påvirke helsetilstanden til den vordende moren, svangerskapsforløpet, fosterets utvikling.

Det er ingen kontraindikasjoner for bruk av kosmetikk under amming, fordi de aktive og hjelpestoffene i kosmetikk ikke trenger inn i blodet, og enda mer til morsmelk. Dette kosmetikkproduktet er ikke farligere enn kosmetikk fra noe annet merke av pleieprodukter, og er mye tryggere enn noen medisinske sjampoer (for eksempel luseprodukter).

Men med piller bør "Selenzin" være forsiktig. Det er ingen direkte kontraindikasjoner ved bruk under graviditet og amming, men selv leger foretrekker å spille det trygt, foreskriver stoffet bare i disse tilfellene, fosteret utvikler seg godt og ingenting truer graviditetsforløpet. Fortsatt er håravfall hos en fremtidig mor ikke en livstruende situasjon, bortsett fra at det kan provosere nervøse sammenbrudd hos noen følelsesmessig ustabile kvinner, noe som kan føre til spontan avslutning av graviditeten. I dette tilfellet er det fornuftig å stabilisere tilstanden til den fremtidige moren og hjelpe henne å løse problemet med skallethet ved hjelp av medisinske midler, inkludert Selencin-tabletter.

Ved amming kan alt som mor spiser gå over i morsmelk, inkludert virkestoffene i medikamenter. Med morsmelk kommer dette også inn i babyens kropp, og spørsmålet oppstår om han trenger alt som mor tar. De fleste leger mener at selv relativt trygge homeopatiske medisiner ikke bør tas uten presserende behov av de som ammer, eller de må ta stilling til muligheten for å bytte babyen til kunstig fôring.

Kontra

Selv de sikreste medisinene har minst en kontraindikasjon. Alle produktene fra Selenzin hårforbedringssystem for hår har en slik kontraindikasjon.

Dette er et fenomen som kalles individuell intoleranse eller overfølsomhet for et kosmetisk produkt, når kontakt med det forårsaker uønskede reaksjoner. Når det gjelder lukt, kan reaksjonene bare variere i styrke: fra fiendtlighet til aroma til alvorlig allergisk reaksjon (nesetetthet, rennende nese, nysing) og anafylaktiske reaksjoner (Quincke ødem). Det siste med hensyn til kosmetikk brukt eksternt er et unntak.

Overfølsomhet kan også oppstå ved direkte kontakt av kosmetikk og menneskelig hud i form av rødhet, kløe og utslett. Oftest klager forbrukere på kløe og peeling i hodebunnen (flass). Når slike symptomer vises, anbefales ikke produktet.

Jeg må si at med hensyn til multikomponentpreparater og kosmetikk, viser en økt følsomhet seg vanligvis for en, sjeldnere to eller flere komponenter, og ikke hele produktet som helhet. Hvis en person kjenner sin irriterende faktor, er det verdt å bruke bare sminke som ikke inneholder den. Hvis denne faktoren er til stede i Selencin-sjampo, men ikke er i lotion eller maske, bør du foretrekke den sistnevnte ved å bruke et annet merke sjampo eller bruke en annen terapeutisk serie med hårkosmetikk.

Et annet poeng å ta i betraktning når du forskriver homeopatiske tabletter "Selencin". De inneholder laktose i sammensetningen, derfor kan stoffet ikke brukes i tilfelle brudd på laktosemetabolismen.

Homeopatiske midler "Selenzin" må brukes i samsvar med formålet. Tabletter brukes ikke i pediatrisk praksis, og granulater er tillatt fra 2 år.

Av bivirkningene av Selenzin-kosmetikk, inkludert tabletter, er bare mulige allergiske reaksjoner og en kaffelukt, som ikke alle liker, nevnt. Det er også nevnt en følelse av å feste seg sammen og et ubesværet utseende på håret etter påføring av peptidlotion (denne følelsen er subjektiv og vises vanligvis hos de som bruker produktet ikke bare om kvelden, i henhold til instruksjonene, men også om morgenen).

Interaksjoner med andre legemidler

Den generelt aksepterte normen i farmasøytisk og kosmetisk industri er tilstedeværelsen av merknader eller informasjon om bruk og lagring av produserte produkter. Slik informasjon er også på emballasjen av produkter i Selencin-serien for hår. Den spesifiserte normen er ikke tilfeldig, fordi effekten som er oppgitt av produsenten, bare er mulig hvis rettsmidlene i behandlingsserien brukes riktig.

Siden Selencin eksterne produkter ikke regnes som fullverdige medisiner, er det ingen indikasjoner på emballasjen om deres interaksjon med andre medisiner, dvs. Medisiner og stoffer som kan forårsake negative reaksjoner. Fraværet av dette avsnittet indikerer at det ikke var noen signifikant interaksjon mellom Selencin-kosmetikk og andre kosmetiske eller medisinske produkter, noe som betyr at det ikke er noen begrensninger i kombinasjonen av forskjellige produkter.

Selv om kosmetologer fremdeles insisterer på at en større effekt kan oppnås ved bruk av hår- og hudpleieprodukter av samme merke eller serie, i stedet for å kombinere kosmetikk fra forskjellige produsenter.

Selencin tabletter og granulat regnes som homeopatiske medisiner, men slike medikamenter inngår vanligvis ikke betydelige medikamentinteraksjoner på grunn av det lave innholdet av aktive stoffer.

Lagringsforhold

Med tanke på instruksjonene for bruk av kosmetikkserien "Selenzin", må du ta hensyn til  holdbarheten til  hvert produkt som brukes. Denne informasjonen skal angis på papp og inneremballasje (kosmetikk).

Det må sies at midler til ekstern bruk, underlagt  lagringsforhold  (indikerer vanligvis en temperatur på 5 til 25 grader), ikke mister vaskeegenskapene. Men de helbredende egenskapene kan reduseres betydelig, fordi planteekstrakter og noen andre komponenter har en begrenset holdbarhet.

Eksterne midler "Selenzin" anbefales brukt innen 2 år fra utstedelsesdatoen. Når det gjelder peptidlotion, halveres holdbarheten etter å ha åpnet ampullen (opptil 1 år).

Homeopatiske preparater "Selenzin" lagres i 5 år ved en temperatur i området 15-25 grader. Etter utløpsdatoen må de kastes.

Holdbarhet

Analoger

I dag har vi ingen mangel på kosmetiske hårprodukter med den erklærte effekten av å styrke håret gjennom hele lengden og forhindre håravfall. Men i de fleste tilfeller er den helbredende effekten bare et reklameprogram.

Faktum er at tapet av 50-125 hår per dag ikke anses som en patologi. Dette er en normal fysiologisk prosess for å skifte hår. I henhold til den samme ordningen blir hudcellene våre også oppdatert, noe som ikke skaper så mye støy rundt oss.

Hvor relevant er problemet med å styrke håret med en hastighetstap? Er det verdt det å bekymre seg for? Sannsynligvis ikke. Oppstramming av sjampo, balsam, kremer og masker vil neppe påvirke mengden hår som går tapt, hvis dette er fysiologisk bestemt. Og med en patologisk tynning av hår, vil ikke konvensjonell kosmetikk med 1-2 virkelig relevante aktive ingredienser gi den forventede effekten.

Her kreves det en integrert tilnærming, som inkluderer ikke bare pleie, men også behandling av hodebunnen, der hårsekkene dannes, d.v.s. Bruk av medisinsk kosmetikk i kombinasjon med intern behandling av kroppen, enten det er en sykdom eller mangel på stoffer som er nødvendige for dens vitale aktivitet. I denne forbindelse har kosmetikk "Selenzin" for hår en fordel i forhold til konvensjonell pleiende kosmetikk.

Når du velger analoger, må du ta hensyn til den medisinske sammensetningen av produktene. Den terapeutiske effekten som er godkjent av trikologer besitter av minoxidil-baserte produkter: MinoMax-lotion og sjampo, Regein-lotions for kvinner, SPECTRAL UHP 5% og Kirkland, Revita baldness-sjampo, Revivogen Combo anti-baldness complex, Generolon spray for menn og kvinner, Mexidil-løsning og noen andre. Utviklingen av disse verktøyene ble utført i vitenskapelige og farmasøytiske laboratorier spesielt for å bekjempe alopecia, og ikke bare for hårpleie.

Men en effektiv kamp mot et slikt problem er umulig uten å påvirke det fra innsiden. Dette forenkles ved inntak av balanserte vitamin-mineralkomplekser, som er i seriene "Selencin", "MinoMax" og noen andre. Bryggergjær med tilskudd som hjelper til med å styrke håret kan også ha en viss effekt.

Leger i forbindelse med alopecia kan tilby følgende vitaminer for hår: "Perfekt", "Revalid", "Pantovigar" og deres analoger.

"Perfectil" er et vitamin-mineralkompleks utviklet av britiske forskere for behandling av dermatitt, kviser og alopecia, med en endring i hudens og hårets tilstand, og for tidlig aldring. Den inneholder 11 vitaminer, inkludert biotin, pantotensyre, vitamin E og C, gruppe B, samt 9 sporstoffer, betakaroten (en forløper for vitamin A), aminosyrer, burdock og echinaceaekstrakter. All denne formuen i strengt definerte doseringer legges i kapsler, som må tas hver dag 1 stykke etter et måltid i den perioden som legen har foreskrevet.

Men det er viktig å huske at komplekset har visse kontraindikasjoner, som i tillegg til overfølsomhet for stoffets komponenter, inkluderer: hypervitaminose forårsaket av et overskudd av en eller flere vitaminer som er inkludert i stoffet, alvorlig nyresvikt, tuberkulose, leukemi, revmatisme, multippel sklerose og noen andre patologier, som kan leses i instruksjonene for stoffet. Komplekset er ikke foreskrevet under graviditet og amming, brukes ikke i pediatri.

I tillegg til allergiske reaksjoner, kan "Perfect" forårsake problemer fra fordøyelsessystemet og nevrologiske lidelser.

"Revalid" - et multivitaminkompleks i kapsler, som inneholder aminosyrer, vitaminer B1, B5, B6, sporstoffer (sink, jern, kobber), gjær, hvetekimekstrakt. Komplekset brukes til å behandle alopecia av forskjellig art (ofte som en del av kompleks terapi), med unntak av patologien av hormonell natur, samt brudd på egenskapene og strukturen til hår, hud, negler.

Legemidlet er beregnet på behandling av pasienter over 12 år, som bør ta 3-6 kapsler per dag, avhengig av alvorlighetsgraden av alopecia. Behandlingsforløpet er 1-3 måneder med mulighet for å gjenta terapi.

Komplekset er ikke foreskrevet for gravide og ammende mødre, samt personer med overfølsomhet for stoffets komponenter. Blant bivirkningene er det også allergiske reaksjoner og milde nevrologiske lidelser.

"Pantovigar" er et kapselpreparat med en mer beskjeden sammensetning basert på medisinsk gjær, som tiamin, pantotensyre, to aminosyrer som forbedrer hudens tilstand og keratin, som basis for byggematerialet til hår, blir lagt til. Komplekset brukes til diffust hårtap av ikke-hormonell art, i strid med strukturen til hår og negler.

Legemidlet er beregnet på behandling av voksne pasienter. Du må ta den tre ganger om dagen i 1 kapsel fra 3 måneder til seks måneder.

Komplekset er ikke foreskrevet for barn og ammende mødre, samt personer med allergiske reaksjoner på stoffets komponenter. Under graviditet er administrasjonen mulig ifølge indikasjoner bare i 3. Trimester.

Det kan forårsake både allergiske reaksjoner og gastrointestinale symptomer.

Som du kan se, i tillegg til "Selenzin" er det andre måter å hjelpe til med å bekjempe alopecia, men ikke alle av dem er godkjent for bruk i barndommen, under graviditet og amming, ikke alle er like sikre med et minimum av kontraindikasjoner og bivirkninger.

Oppmerksomhet!

For å forenkle oppfatningen av informasjon, blir denne instruksjonen for bruk av stoffet "Selencin for hårtap og hårvekst" oversatt og presentert i en spesiell form på grunnlag av de offisielle instruksjonene for medisinsk bruk av stoffet. Før bruk les annotasjonen som kom direkte til medisinen.

Beskrivelse gitt for informasjonsformål og er ikke en veiledning for selvhelbredelse. Behovet for dette legemidlet, formålet med behandlingsregimet, metoder og dose av legemidlet bestemmes utelukkende av den behandlende lege. Selvmedisin er farlig for helsen din.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.