^

Vakuumvals kroppsmassasjemaskiner

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Spesiell oppmerksomhet bør velges ved valg av apparat for vakuumvalsemassasje. Det er verdt å ta en interesse i modellen på utstyret som brukes i salongen eller klinikken på forhånd, fordi ulike enheter kan ha forskjellig konfigurasjon og funksjoner. Hvis du vil kjøpe enheten til personlig bruk, må du være oppmerksom på bærbare enheter som er lette i vekt og størrelse, men samtidig oppfylle alle betingelsene som er nødvendige for en massasje av høy kvalitet.

Vi starter vår gjennomgang med slike enheter, og fortsett deretter med utstyret som brukes i salonger og klinikker.

Vakuumvalsemassasje NOVA NV-600 

En av de mest effektive modellene i det ukrainske markedet.

Dette er en praktisk bærbar enhet som måler 28x35 cm og veier litt over 4 kg med en trykkmåler og en vakuumregulator. Instrumentpakken inneholder 21 dyser og silikonrør, gjennom hvilke dysene er forbundet med kompressoren til apparatet.

Dyser er delt inn i 3 grupper:

 • 12 glass små krukker designet for å massere ansikt, nakke og kropp,
 • 6 store plastbokser for arbeid med bryst, skinker, rygg, hofter, ben,
 • 3 anti-cellulitt tips med kroppsruller.

Enheten kan fungere som en vakuumanordning og utføre en vakuumrulle-massasje. Han arbeider i flere programmer: 2 hver for ansikt og kropp, et program for å forbedre brystets tone og forbedre form, et behandlingsprogram.

Enheten er multifunksjonell. Den utfører følgende handlinger:

 • utfører vakuum-ruller anti-cellulitt massasje av kroppen og individuelle problemområder,
 • utfører løft av ansikt, nakke og kropp, slik at konturene blir mer attraktive,
 • forbedrer formen på bryst og skinker på grunn av den ekstra funksjonen av vibrasjonseksponering av store banker,
 • bidrar til en rask reduksjon i kroppsvekt med fedme og fylde, men huden forblir tonet og elastisk,
 • gir lymfatisk drenering, bidrar til å redusere ødem, renser kroppen av skadelige stoffer, forbedrer metabolske prosesser,
 • øker tonen og elastisiteten i muskler og hud, slik at personen ser yngre ut,
 • effektivt bekjemper rynker i ansiktet og hevelse under øynene, danner et vakkert ovalt ansikt,
 • stimulerer produksjonen og utskillelsen av hypofysehormoner som bidrar til å opprettholde en sunn kroppstone og har antimikrobielle egenskaper.

Apparatet med vakuumvalsemassasje B 306 

En lett å bruke bærbar enhet som veier kun 6 kg, og prisen er 2 ganger lavere enn den for NOVA NV-600. En slik enhet kan brukes både i skjønnhetssalonger og hjemme.

I tillegg til apparatet beskrevet ovenfor, er B 306 utstyrt med et manometer, en strømreguleringsknapp og knapper for innstilling av eksponeringstiden. Enheten har 2 utskiftbare filtre og en oljeseparator som gir et dobbeltfiltreringssystem, noe som er svært viktig dersom enheten drives på en naken kropp med massasjeoljer.

Instrumentsettet inneholder 3 håndtak av forskjellige størrelser. Den største er designet for kroppsmassasje, gjennomsnittet er massert for lemmer, og det minste er ansikt og nakke. En ekstra enhet for peeling og en kanyle for å rengjøre ansiktet med et vakuum kan i tillegg kjøpes med enheten.

Enheten gir mulighet for vakuumvalsemassasje i ansiktet og kroppen, og om ønsket også rensing og peeling av huden.

Vakuumvalsemassasje på enheten V 02 fra det tsjekkiske selskapet Alvi-Praha kan også utføres hjemme. Denne bærbare enheten veier ca 8 kg og en effekt på 60 W kan utføre en vakuumrulle massasje av ansikt, bryst og kropp, samt en vibrasjonseffekt på problemområder.

Enheten har spesielle dyser for arbeid i brystkirtlen (3 sett med parede dyser), 3 par glassdyser til kroppen og 3 par for brystet, ansikt og nakke, 3 rulledyser i forskjellige størrelser. Den har en trykkmåler, justering av intensiteten av eksponering og kan fungere på 6 programmer designet for forskjellige deler av kroppen.

Hva kan gjøres med denne avskjedningen:

 • ta vare på brystkjertlene (enheten lar deg lage brystløft og korreksjon, gjenoppretter elastisiteten),
 • utfør en omfattende ansiktsbehandling (bekjempe hevelse og mørke sirkler rundt øynene, fjerne en annen hake, behandle akne),
 • gi full kroppspleie (øke elastisiteten og elastisiteten i huden)
 • behandling av problemområder og overflødig vekt (kampen mot cellulitt, stramming av huden i magen og baken, vekttap),
 • Generelle helbredelsesprosedyrer for å forbedre metabolisme, fjerning av toksiner, gjenoppretting av lymfatisk strømning, forbedring av blodsirkulasjonen, stimulering av immunsystemet.

Anordning av vakuum og rullemassasje Slanking D-528 

Det er vanskelig å ringe en bærbar enhet, fordi vekten er ca 36 kg, dens høyde er 1,2 m, og bredden og lengden er ca. 45 cm. Men dette er allerede en kompleks enhet med høy justerbar kraft (maks 800 W), som i tillegg til vakuum- og vakuumrulle massasje utfører fortsatt kromo- og termoterapeutisk påvirkning. Dette er salongversjonen av apparatet for en vakuumvalsemassasje.

Den kromoterapeutiske effekten inkluderer 6 lysbehandlingstrener med dreneringslipolytisk natur, og den termoterapeutiske effekten innebærer det samme antall varmebehandlingsprogrammer. Det antas at lys- og varmeterapi (oppvarming av vev med infrarøde stråler) forsterker effekten av vakuumvalsemassasje.

Instrumentsettet inneholder 3 dyser - håndtak av forskjellige størrelser, som er utstyrt med tilleggsfunksjoner: bestråling og oppvarming. Begge disse funksjonene kan slås av og på som ønsket. Enheten er også utstyrt med en trykkmåler og gjør at du kan justere trykket jevnt og gradvis øke intensiteten i massasjen, noe som forhindrer skade på små kapillærer under en vakuumvalsemassasje (slankemodus).

Enheten gir muligheten til å jobbe i 2 moduser: kontinuerlig og pulserende. Parametrene for pulseffekten settes manuelt av deg selv, slik at prosedyren er behagelig for klienten.

En positiv funksjon av enheten er tilstedeværelsen av en veldig stille kompressor, som ikke irriterer øret.

Enheten Slanking D-528 brukes i følgende tilfeller: med cellulitt, for å bekjempe lokale fettavsetninger, i strid med blodsirkulasjon og lymfatisk drenering, hevelse, redusert muskelton og nedsatt hudelastisitet, trette ben, og også for å forbedre metabolisme i kroppsvev.

Vakuumrulle massasje enheten IB-M8 henviser heller ikke til antall bærbare enheter. Høyden er 1,44 m, og vekten er 32 kg. I likhet med den forrige enheten har IB-M8-enheten en kompleks effekt på problemområder, fordi den kombinerer vakuum- og rulle- (LPG) massasje, kavitasjon, radiobølgeeksponering (RF-løfting av kroppen) og oppvarming av vev gjennom infrarød stråling.

Den siste 8 generasjonsanordningen for bekjempelse av cellulitter har 12 programmer der effektene beskrevet ovenfor er kombinert, men differensiert når det gjelder eksponeringstid og intensitet. Valget av programmet er avhengig av cellulittstadiet og ønsket resultat, dvs. Det kan være hudløfting, bekjempelse av lokal cellulittfoci, generell kroppsforming, vekttap, etc.

Kraften til IB-M8 er merkbart dårligere enn Slimming D-528 (250 W i stedet for 800), men det er nok for en effektiv massasje. La oss bare si at den populære bærbare NOVA NV-600, som kan kjøpes til hjemmebruk, har en kapasitet på bare 50 W, noe som ikke forringer egenskapene, men påvirker kun varigheten av prosedyrene.

Enheten kan brukes til fedme og ulike stadier av cellulitt, hud-neoplasmer som arr og strekkmerker, samtidig som det reduserer hud turgor og hevelse.

trusted-source[1]

Vakuumvalsemassasjeapparat SHAPE V8-C1

En mer effektiv enhet beregnet til bruk i forhold til et kosmetikkkontor. De store dimensjonene til enheten (en høyde på litt over 1 meter og en vekt på 58 kg), samt den ganske høye prisen (en av de dyreste enhetene) er usannsynlig å tilfredsstille kravene til den enkle kjøperen. Men for klinikker og salonger som gir dyre, høyt profesjonelle tjenester, vil en slik enhet være en godsend, fordi den bruker innovative patenterte teknologier av populære amerikanske og israelske selskaper (ALUMA og VELASHAPE teknikker).

Den høye effektiviteten til enheten skyldes metodene som brukes i den:

 • vakuumvalsemassasje,
 • bipolar radiobølgeenergi
 • oppvarming vev ved hjelp av en diode laser av lav intensitet,
 • ultralydkavitasjon.

Dannelsen av brettet oppstår på grunn av vakuumvirkningen, og ultralydkavitasjonen gir et pulserende anfall av brettet uten negativ innvirkning på de indre organene. Overflaten oppvarming av huden utføres ved eksponering for infrarøde stråler, og radiobølgestråling oppvarmer dypere vev. En slik multifaktorisk effekt forbedrer gjentatte virkninger av en enkel massasje, og resultatene er allerede synlige etter de første prosedyrene. Denne teknikken anses som den mest effektive av alle.

Enheten er utstyrt med 4 manipulatorer, som hver kombinerer visse effekter. Den første manipulatoren gir en kompleks effekt av vakuum- og ultralydkavitasjon, den andre - en kombinasjon av RF-effekt, vakuumrulle-massasje og infrarød stråling, den tredje er identisk med den andre, men utelukker mekanisk påvirkning av ruller, den fjerde - et kompleks av RF-løfting og vakuummassasje.

Bruken av 1 manipulering er vist på store områder av kroppen, og tillater lipolytisk og dreneringseffekt, forbedrer blodsirkulasjonen og lymfutstrømningen. Manipula 2 fremmer nedbrytning av fettceller, utvider blodårene i problemområdet og forbedrer blodsirkulasjonen i den, hjelper til med å stramme huden på magen, lårene, baken. Håndstykket 3, som har en mindre arbeidsflate i forhold til den andre og den første, brukes hovedsakelig til behandling av små områder, så vel som sonene til nedre og øvre ekstremiteter.

Manipula 4 har 3 små dyser av forskjellige størrelser, som i tillegg til de beskrevne effektene bidrar til produksjon av kollagen og dens komprimering. Forbedre utseendet og strukturen i huden, gi løfteeffekt. Dyser brukes til hals og ansikt, nakke og ømområde nær øynene.

Med hjelp av enheten er det mulig å utføre begge kosmetologiske prosedyrer, som gjør det mulig å danne en vakker figur og forbedre tilstanden til huden, samt terapeutiske manipulasjoner som har som mål å redusere smerte i muskler og ledd i visse sykdommer.

Enheten er utstyrt med en klar berøringsmeny med grafiske instruksjoner, nesten lydløs kompressor, høy effekt og høy effektivitet, noe som gjør det mulig å tilbakebetale kostnadene ved oppkjøpet på kort tid. Menyparametrene har fabrikkinnstillinger, men kosmetologen har evnen til å endre dem i henhold til kundens behov.

Vakuumvalsemassasje på sulteanlegget er også tilgjengelig bare i skjønnhetssalonger og klinikker. Enheten Starvac SP original laget i Frankrike er veldig populær på grunn av den høye effektiviteten til massasje utført med den (vakuumrull, hermetikk, refleksologi), det er ikke for ingenting at han vant Grand Prix i nominasjonen "Den beste enheten for behandling av cellulitt."

Dette er ganske voluminøs og kostbar enhet som veier like under 50 kg, brukt i salonger for vakuumbehandling, lymfatiske dreneringsprosedyrer og anti-cellulitt vakuumrullmassasje. Det unike håndstykket til enheten inneholder 2 ruller, som ved hjelp av vakuumutfelling danner og aktivt knytter hudfolden, ødelegger fettceller. Forbedret glide er gitt av 2 ytre ruller, og manipulatorens padler forbedrer effekten av lymfatisk drenering og fremmer fjerningen av de ødelagte fettvevceller fra kroppen.

Selv i fravær av aktivt trykk på huden, gir enheten tilstrekkelig effektivitet av anti-cellulittmassasje, hvor resultatene er tydelig synlige etter 2-3 prosedyrer.

I tillegg til å manipulere for en vakuumvalsemassasje, inkluderer instrumentet:

 • 4 doble sugekopper er utformet for effektiv eksponering i problemområder. Virkningen av koppene er konstruert på en slik måte at den forhindrer at huden strekker seg under påvirkning av vakuum og ikke skader vevet. Massasjeprosedyren gir ikke smerte og går ikke forbi blåmerker. Koppene kan brukes samtidig, og dermed redusere tiden brukt på en massasje.
 • 4 store gjennomsiktige boller for vakuummassasje med en diameter på 40 mm til 10 cm, designet for å forbedre muskeltonen, lymfatisk drenering og refleksologi.
 • 3 små boller for vakuummassasje i ansiktet. De brukes også til korrigering av cicatricial formasjoner og arbeid i vanskelig tilgjengelige steder.

Enheten er enkel å bruke, har en optimal plassering av tilbehør på de ralige shelternes hyller, kan fungere i en konstant og pulserende modus. Det brukes til å massere et hvilket som helst område, inkludert hodebunnen.

Vakuumvalsemassasje b flexy

Effektiv salongprosedyre på enheter produsert i Hviterussland B-Flexy CelluStop. Ulike modeller av enheten kan ha en annen konfigurasjon. De første modellene har trykknappskontroll og er utstyrt med kun 1 håndtak for å utføre en vakuumrullmassasje. Modeller av den gjennomsnittlige konfigurasjonen har allerede en berøringsskjerm, arbeider i 18-20 programmer, og håndstykket i settet er mer avansert. Modeller av maksimal konfigurasjon med berøringsskjerm og bakgrunnsbelysning, i tillegg til standard håndstykket, har en mini-dyse designet for massasje av nakken, føttene, vanskelig tilgjengelige steder og akupunktur. Legemidlet er utstyrt med en termografisk analysator av graden av cellulitt.

Alt B-Flexy-utstyr er stille og effektivt. Når det gjelder vakuumkraft, overskrider disse enhetene sine motstykker fra forskjellige produsenter samtidig som energiforbruket opprettholdes, selv om denne indikatoren er justerbar i alle enheter.

I prinsippet er dette en standardkvalitets enhet som kombinerer i sin arbeidsrulle LPG-massasje og vakuumeffekt. Blant programmene fastsatt av produsenten er:

 • 35-minutters lipomassasje for android og genoid morphotype (i første omgang har de effekt på mage, armer og rygg i den andre - på lårene, bukser og skinker), lipomassasje med jevn fylde, LPG-massasje for sløv og svekket hud,
 • Den 25-minutters lette dreneringsprosedyren, lipomassasje for menn, som bidrar til å stramme underlivet, styrke torso, etc.

Dessverre, en slik enhet er ikke egnet for ansiktsmassasje, nye modeller brukes bare for å øke tonen i nakkestoffet. I tillegg er B-Flexy-enhetene preget av en ganske høy kostnad som ikke hver salong har råd til. Selv om det er tegn på at populariteten til disse enhetene ikke er mindre enn for Starvak-instrumenter.

Vakuumrulle Massasje med Vortex 

Det anses også som en utmerket erstatning for en dyr og mindre effektiv rullemassasje. Den store størrelsen og den høye prisen på enheten tillater det å bli brukt bare under forholdene til skjønnhetssalonger og klinikker.

Dette er en medium-power-enhet med mulighet for programmering og en manipulasjon designet for kroppsmassasje, som produseres av et russisk selskap under veiledning av tyske spesialister på eget utstyr. Faktisk er dette en tysk kvalitetsenhet som oppfyller kravene til den innenlandske forbrukeren: vektreduksjon, reduksjon av kroppsvolum og bekjempelse av cellulitter.

Vakuumvalsemassasje, som gir en vibro-mekanisk vakuumpåvirkning på kroppen, kan også utføres på enheter produsert i Frankrike av Le Skin V6, Dermopulse, Skintonik, den russiske sjarmmodellen og andre italienske, kinesiske og japanske enheter. Alle er utstyrt med håndtak av forskjellige størrelser, noe som gjør det mulig å massere ansikt og kropp.

I forskjellige apparater kan vakuumrulle massasje kombineres med RF-løft, infrarød oppvarming av huden, kavitasjon. Ytterligere funksjoner bidrar til å gjøre prosedyren mer effektiv, det er klart at resultatet i dette tilfellet vil vises raskere enn i tilfelle av en kombinasjon av bare en rullemassasje og vakuumeksponering. Faktum er at overfladisk og dyp oppvarming av vev bidrar til aktivering av blodsirkulasjon, noe som igjen forbedrer ernæring og respirasjon, gjenoppretter normal metabolisme.

Enheter som kombinerer kavitasjon og vakuumvalsemassasje, kan ødelegge fettceller mer intensivt, dette forenkles av en ultralydsjokkbølge, som kan ødelegge like faste gjenstander som nyrestein. Det er sant at kraften i denne bølgen i massasjeapparater er slik at den bidrar til ødeleggelsen av bare fettpartikler. Det er klart at kavitasjon kan forbedre oppvarming av vev, og derfor fra enheter som kombinerer alle disse effektene (kavitasjon, radiobølge og infrarøde effekter, vakuum og rullemassasje), kan du få store fordeler med færre prosedyrer.

Det er klart at kostnaden for prosedyrer for vakuumrullmassasje på forskjellige enheter vil være forskjellig, men det er mest fordelaktig å kjøpe en bærbar versjon av enheten, som, selv om den ikke vil ha tilleggsfunksjoner som forbedrer effekten av en klassisk massasje, men det vil være tryggere fra et hygienisk synspunkt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.