^

Raske dietter

Rask kosthold er den mest praktiske og viktigst, nesten lynrask mulighet til å gå ned i vekt på svært kort tid. For eksempel, i løpet av dagen å miste 2-3 kg. Og innen en uke blir det slankere med så mye som 5-6 kilo. Dette er et utvilsomt pluss. .

Men kanskje raske dietter har sine ulemper? Hva er de? Hvilke dietter anses raskt, og hvilke som ikke gjelder for dem? Er det noen kontraindikasjoner for raske dietter og for hvem er de ment? Hva er oppskrifter for raske dietter? Disse og andre spørsmål vil bli besvart av delen av nettstedet vårt "Fast Diet".

Effektive ukentlige dieter for vekttap og i sykdommer

Uten mat er de grunnleggende livsfunksjonene til en person utænkelig. Mat er kilden til energi, uten hvilke interne prosesser, motor og mental aktivitet kan ikke forekomme.

90-dagers diett

I jakten på skjønnhet og harmoni prøver mange av oss flere og flere nye dietter. Veldig populært er kortsiktige kostholdsordninger - for eksempel en 3-dagers eller fem-dagers diett.

12-dagers diett

Noen som mister vekt, lytter til dietrikernes råd og går ned i vekt sakte, i flere måneder. Og andre trenger å bli kvitt kjedelige kilo raskt - for eksempel, gå ned i vekt for ferien eller de første dagene av ferien.

10-dagers diett

Hver kvinne drømmer om en ideell figur som vil tiltrekke seg de beundringsfulle blikkene til menn. Derfor prøver det rettferdige kjønet å finne et passende kosthold som vil bidra til å takle denne vanskelige oppgaven.

14 dagers diett

Fordelen med denne dietten i et relativt kort tidsintervall, kombinert med en tilstrekkelig høy effektivitet av resultatet.

7 dagers diett - aktivering av metabolisme eller test?

Ernæringseksperter, som tilbyr ulike korte dietter for vekttap, begrunner prinsippet om deres handling i det langsiktige diettinntaket senker metabolismen, det vil si stoffskiftet i kroppen.

5 dagers diett

Hvis du oppriktig tror at i løpet av få dager - som lovet av 5-dagers diett for vekttap - kan du bli lettere med fem (i andre versjoner - med ni) kilo, så les videre.

Ulemper: vekttap i en kort stund

Et populært faktum er at minusene av saltdieter skader helse.

Seks av de beste dietter for raskt voksende tynn

Og her er den etterlengtede listen over seks av de beste kostholdene for raskt vekttap.

Kosthold for uken: tidsplan

Kosthold i en uke er en fin måte å miste vekt på for de som ønsker å gå ned i vekt raskt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.