^

Grunnleggende om sunn spisning

Rødbeter for gastritt

Paradoksalt nok kan det samme produktet være både gunstig og helseskadelig, avhengig av diagnosen, måten det tilberedes på og forbruksmetoden. Et godt eksempel på denne uttalelsen er rødbeter for gastritt.

Frokost med gastritt: sunne oppskrifter

Like viktig er frokost for gastritt, en av de vanligste sykdommene i det menneskelige fordøyelsessystemet.

Sikori mot gastritt

Det meste av det vi vet om sikori er at det er et sunt alternativ til kaffe. Men denne planten legges ikke bare til drinker, men også til forskjellige retter. Er det alltid nyttig? Vil sikori for eksempel være skadelig for gastritt?

Retter for pankreatitt: hva kan og hva kan ikke?

Standard diett foreskrevet for pasienter med pankreatitt er behandlingstabell nr. 5, basert på termisk og mekanisk beskyttelse av fordøyelseskanalen. Ernæring bør være balansert, med et lavt innhold av fett og karbohydrater på bakgrunn av en høy prosentandel av proteiner.

Innmat for pankreatitt: pølse, pølser, dumplings, pate

Valget av innmat til pasienter som lider av inflammatoriske sykdommer i mage-tarmkanalen er svært begrenset. Faktum er at mange innmat i pankreatitt kan forårsake en kraftig forringelse av velvære.

Meieriprodukter for pankreatitt

Melk og forskjellige produkter fra den er elsket ikke bare for smak, men også for ernæringsmessig verdi, tilstedeværelsen i dem av protein som er nødvendig for livet, inkludert albuminer og globuliner, essensielle fettsyrer, laktose, vitaminer, mineraler, spesielt kalsium.

Frukt for pankreatitt

Å gjenopprette funksjonen til den betente bukspyttkjertelen er bare mulig ved å følge en spesiell diett. For pasienter med pankreatitt er det utviklet en kostholdstabell nr. 5p, ettersom den akutte tilstanden avtar, erstattes den av nr. 5 med mindre strenge ernæringsregler.

Urter og krydder mot pankreatitt

Det er nyttig for alle som har støtt på betennelse i bukspyttkjertelen å vite hvilke urter og krydder for pankreatitt som kan og ikke kan brukes.

Epler for pankreatitt: bakt, ferskt, tørket

Diagnosen pankreatitt gjør at du har en spesiell tilnærming til kostholdet ditt, fordi. Pasientens velvære avhenger i stor grad av dette. Samtidig kommer mange matrestriksjoner ned til utilstrekkelig inntak av nyttige stoffer som er nødvendige for dens funksjon, som er rikelig med frukt.

Sjokolade for gastritt

I noen tilfeller blir sjokolade en forbudt dessert. Sjokolade for gastritt er fra denne kategorien av produkter. Hvorfor?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.