^

Helse

Behandling av trost hos menn med medisiner: salver, kremer, tabletter

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 17.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Trøst i menn - et ubehagelig fenomen, likevel, det kan effektivt bekjempes. For å gjøre dette, er det mange medisiner.

Trenger jeg en mann å behandle trøst?

Truselen må absolutt behandles, da den oppstår som et resultat av utviklingen av en infeksjon. Svampen av slekten Candida utvikler seg, noe som er farlig i seg selv. Han kan svært raskt utvikle seg, spre seg gjennom hele kroppen, danne nye fokus for infeksjon i andre organer og systemer. Det er også nødvendig å behandle trøst på grunn av at det kan føre til utvikling av reproduktive lidelser, årsaken til redusert libido og styrke.

trusted-source[1], [2]

Kompleks behandling av trøst hos menn

Den komplekse behandlingen inkluderer tradisjonell medisinering, som kan inkludere forskjellige stoffer, inkludert antiinflammatoriske, immunostimulerende midler. Kan kreve midler for å normalisere mikrofloraen. Symptomatisk terapi er ganske effektiv, inkludert: antiallergisk, antiinflammatorisk, analgetika. Etiologiske Terapi er mye brukt (som en ordinær behandling), som tar sikte på å eliminere årsakene til sykdommen (eliminering av soppen Candida, normalisering av mikroflora fra urinveiene). Som en etiologisk terapi er antibiotikabehandling og bruk av antifungal

Fysioterapi brukes også. Du kan trenge plante, homøopatiske, folkemidlene, preparater av animalsk opprinnelse. Det er viktig å holde seg til riktig ernæring under behandling av candidiasis

trusted-source[3], [4], [5], [6]

Effektivt stoff fra trøst for menn

Legemidler kan kun tas etter en foreløpig konsultasjon med en lege (urolog). Dermed bør urologen kun utnevne eller nominere behandling etter at den nøyaktige grunnen til en patologi er definert. Dette er svært viktig, da utfallet av behandlingen avhenger av riktigheten til det valgte stoffet. For eksempel, hvis årsaken til trøstutvikling er en soppinfeksjon, er det behov for antifungal behandling. Hvis den patogene bakterielle flora er årsaken til patologisk utvikling, er det nødvendig med antibiotika. Hvis du foreskriver antibiotika unødvendig, kan situasjonen bare forverres, ettersom dysbakterier utvikler seg, samt en rekke andre komplikasjoner og bivirkninger. Også sammenhengende sykdommer kan oppstå hvis behandlingsregimet ikke overholdes.

Når det vises på bakgrunn av trøst, irritasjon, rødhet i det urogenitale området, foreskrives antiallergiske stoffer. For eksempel, den vanlige suprastin, som tradisjonelt er foreskrevet for allergier og økt sensibilisering av kroppen. Med ineffektiviteten av suprastin anbefales det å ta loratodin. Det tas 1 tablett om dagen, da det er et produkt av langvarig handling som virker i løpet av dagen.

I parallell bruk lokale salver, kremer, balsam. For eksempel anbefales det å vaske kremet på basis av nystatitt, flukonazol. Det kan brukes miromistin og klorhexidin i form av lotioner eller vanningsprayer. Furatsillin brukes til bad og bading. Lokalt kan levimycetin, sink salve, levomecol gel, salve basert på humle, sabelnik eller livlig anbefales. Lokale legemidler påføres et tynt lag på huden og slimhinnene, grundig gni til helt absorbert.

Ved antibiotikabehandling anbefales det å ta bredspektret antibiotika. For eksempel, ciprofloxacin, amoxiclav, penicillin, erytromycin, streptocid, Biseptol raskt å bli kvitt bakteriell infeksjon og redusere eller helt å fjerne den bakterieinfeksjon, så vel som symptomer på trøske. Disse stoffene anbefales vanligvis å ta 1 tablett (500 mg) en gang i tre dager. Det er viktig å ta et fullt kurs, fordi bakterier ikke kan drepes helt. Dette er farlig fordi i fremtiden vil de bli stabile, og den patologiske prosessen vil bare øke.

Ofte mot bakgrunnen av bakteriell og soppinfeksjon, utvikler forgiftning av organismen. For å eliminere symptomene på rusmidler anbefales det å ta enterosgel: en spiseskje av stoffet er oppløst i et glass vann og full i en eller to doser. Hjelper med å rense kroppen, avgifte og normalisere stoffskiftet i kroppen.

trusted-source[7], [8], [9], [10]

Furacilin med trøst hos menn

Dette middelet, som lenge har vært brukt til å behandle ulike smittsomme sykdommer. Brukes til å behandle og forhindre bakterielle og soppinfeksjoner, eliminere betennelse.

Hovedvirksomheten er nitrofural. Produsert i form av tabletter. Natriumklorid virker som et hjelpemiddel. Furacilin tilhører antiinflammatoriske legemidler, det viser en høy aktivitet mot gram-positive og gram-negative mikroorganismer.

Først av alt virker det mot E. Coli, Trichomonads, Salmonella og tyfus. Det er et pålitelig middel for forebygging og behandling av soppinfeksjon, spesielt mikroorganismer av slekten Candida. En særegen egenskap som fordelaktig vektlegger fordelene ved dette middel er dens evne til å undertrykke aktivitet og hemme veksten av de mikroorganismer som utviser en høy grad av motstand. Praktisk sett utviser ikke kryssreaktivitetsreaksjoner.

Det brukes til akutte og kroniske sykdommer, mikrobiokenoseforstyrrelser, forstyrrelse av den normale mikrofloraen i urogenitalt kanalen. Det anbefales å eliminere inflammatoriske og smittsomme sykdommer, forhindrer utvikling og progresjon av bakterielle og soppformer av infeksjons-inflammatorisk prosess. Forhindrer utvikling av purulent-septiske prosesser. Fremmer normalisering av slimhinner, hud.

Kontraindikasjoner er ubetydelige. Den kan brukes i nesten alle situasjoner, bortsett fra tilfeller av overfølsomhet og individuell intoleranse av stoffet og dets individuelle komponenter. Det anbefales ikke å brukes i tilfeller av nedsatt funksjonsnedsettelse av nyrene, urinveiene, allergisk dermatitt og følsomhet overfor allergiske reaksjoner av umiddelbar type.

Påfør anbefalt som en løsning. For å smøre de berørte områdene anbefales det å forberede løsningen. For å gjøre dette løses en tablett som inneholder 20 mg aktiv ingrediens i et glass varmt vann. Anvendes til vask, behandling med bomullspinne, smøring, vanning. Du kan påføre en gauze bandasje etter vanning.

Bivirkninger er ekstremt sjeldne. Vanligvis er stoffet godt tolerert, lett fordøyelig. I sjeldne tilfeller kan dermatitt, eksem og liten erosjon oppstå. I dette tilfellet er det nødvendig å avbryte stoffet, eller midlertidig stoppe bruk.

Miramistin med spenning hos menn

Miramistin er et effektivt legemiddel som har antibakteriell aktivitet. Det er effektivt ikke bare mot soppinfeksjon, men forhindrer også utviklingen av bakteriell infeksjon. Har en effekt mot gram-positiv og gram-negativ mikroflora, normaliserer normal mikrobiocenose. Miramistin brukes også til å beskytte mot visse seksuelt overførbare infeksjoner. Du kan anbefale partnere for å forebygge trussel.

Miramistin er ganske praktisk i form av en spray som brukes til vanning av slimhinner og andre berørte områder. En spray inneholder den optimale mengden av aktiv substans, noe som eliminerer muligheten for overdosering. I denne forbindelse kan du søke selv, opptil 2-4 ganger om dagen. Effektivt eliminerer symptomene på trøst allerede i den første dagen. Hjelper i kampen mot slike manifestasjoner som irritasjon, kløe, brennende.

Klorhexidin med spenning hos menn

Tilgjengelig i form av en 5% løsning av den aktive ingrediensen. Produsert i hetteglass med forskjellige størrelser. Det er en løsning for ekstern bruk. Brukes til å behandle slimhinner, hud, sårflater. Den kan brukes til behandling av overflater, med unntak av øyeslimhinnen, meninges. Også kontakt med hørselsnerven bør unngås.

Effektiv mot bakterier (Gram-positiv, Gram-negativ), gjær, sopp. Behandlingen varer fra 10 til 30 dager, avhengig av sykdommens alvor, omfanget av infeksjon, forekomsten av den patologiske prosessen og aktiviteten til den etiologiske faktoren. Det er ikke tilrådelig å beskrive behandlingsmetoden, da individuelle behandlingsregimer brukes i behandlingen. Hun er utvalgt av en lege på grunnlag av resultatene av undersøkelsen, bakteriologiske studier.

Det er praktisk talt ingen bivirkninger. Kontraindikasjoner er heller ikke kjent. Et unntak er den individuelle intoleransen av stoffet, eller dets individuelle komponenter. Som en bivirkning kan det være en allergisk reaksjon, som hovedsakelig manifesteres som utslett, irritasjon, kløe, rødhet. Passer ganske raskt når stoffet trekkes tilbake.

trusted-source[11], [12], [13], [14], [15], [16], [17]

Trichopolum med spenning hos menn

Det er et antiprotozoal middel som er rettet mot å behandle en bakteriell, soppinfeksjon. Har en effekt selv på bakterielle sporer. Det påvirker hovedsakelig sopp og anaerobe infeksjoner. Det aktive stoffet er metronidazol. Konsentrasjonen per kapsel er 250 mg. Det brukes til ulike soppsykdommer, inkludert candidiasis, trøst. Det anbefales å ta pillen to ganger om dagen, det vil si den daglige dosen er 500 mg per dag.

Kontraindisert hos barn under tre år, samt pasienter som lider av nyre- og leversykdommer, gastrointestinale sykdommer. Legemidlet absorberes ganske raskt fra fordøyelseskanalen, utskilles opptil 60% i leveren og fra 50 til 80% av nyrene. Derfor bør man ta forsiktighet med personer som lider av nyre- og leverpatologier.

Det er verdt å merke seg at toppaktiviteten blir observert selv etter 1-1, 5 timer etter inntak (maksimal konsentrasjon av den aktive substansen i blodet oppdages - opptil 90%). Hovedvirkningen kommer etter 2-3 dagers behandling. Penetrerer gjennom placenta, hemato-encefalisk og transdermal barriere. Virkemekanismen for stoffet er at den bryter den grunnleggende biokjemiske syklusen til bakteriecellen, som et resultat av hvilken cellen dør. Det binder seg til blodplasma proteiner. Det utskilles etter ca 8 timer med nyrene, og etter 5-10 timer - med leveren.

Pimafukort fra trøst hos menn

Det er en salve som er beregnet for ekstern bruk. Også de siste årene har det blitt produsert i form av en krem. Refererer til lokale antibakterielle midler som brukes i dermatologi. Sammensetningen inkluderer antibakterielle stoffer natamycin, neomycin, antiinflammatorisk legemiddel - hydrokortison. På grunn av denne sammensetningen blir den inflammatoriske prosessen raskt fjernet, infeksjonen elimineres.

Den brukes til forskjellige mykoser, inkludert, og med candidiasis av forskjellig lokalisering. Kan påføres slimhinnene. Påfør et tynt lag til 2-3 ganger om dagen. Det bør brukes på ren, forvasket hud. Behandlingsforløpet er i gjennomsnitt 5 til 30 dager. Kontakt lege før bruk, da det kan være bivirkninger.

Det bør tas hensyn til at preparatet inneholder glukokortikoidstoffer som har en kraftig antiinflammatorisk effekt, men betraktes som steroidpreparater relatert til hormonelle midler. Derfor er det nødvendig å overholde sikkerhetsteknikker, påfør huden på et tynt lag. De kan forårsake en rekke bivirkninger. Kjent ototoxisk effekt av stoffet, det vil si, de kan påvirke hørselen negativt, føre til at den avtar.

Triderm for trøst hos menn

Det er et kombinert antibiotika, som inkluderer gentamicin, betametason, clotrimazol. Til komplekset har disse stoffene en kraftig og nesten allsidig antibiotisk effekt. Så, gentamicin er et kraftig antibakterielt middel som viser aktivitet mot gram-positiv og gram-negativ mikroflora. Det er også aktivt mot spore mikroorganismer.

Når det gjelder betametason, er det et antisvampemiddel som påvirker ulike sopp, inkludert Candida (trusspatogen). Clotrimazol har også antibakteriell virkning. Effektiv hovedsakelig med hensyn til anaerob mikroflora.

Produsert i form av en salve, som påføres på huden eller slimhinner med et tynt lag. Det bør tas hensyn til at stoffet kan påføres på eventuelle slimhinner, med unntak av øyeslimhinnen.

Bivirkninger er mange, så legemidlet bør kun brukes etter en foreløpig konsultasjon med en lege som riktig kan utvikle en ordning, velg optimal behandling, dosering. Bivirkninger observeres av ulike organer og systemer. Tilstanden for normal mikroflora, inkludert i kjønnsområdet, urogenitalt område, kan forstyrres. Det bør bemerkes at tridermen kan forårsake ototoxisk effekt (komplikasjoner på ørene). Derfor må det tas med forsiktighet uten å overskride doseringen. Legemidlet påføres huden to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden.

Levomekol med spenning hos menn

Det er en antibakteriell salve som påvirker bakteriell mikroflora og bidrar til å normalisere mikrofloraen, både i slimhinnene og i huden. Påfør et tynt lag på huden. Levomekol er effektiv mot Gram-positiv, Gram-negativ flora, og er også i stand til å forsinke veksten av soppmikroflora.

Acriderm med trøst hos menn

Det er en antibakteriell salve som påvirker gram-positive eller gram-negative bakterier. Den viktigste aktive substansen er bemamethason, den har en utbredt antiinflammatorisk, anti-eksudativ effekt. Produsert i form av en salve, som påføres et tynt lag på slimhinnen eller huden. Bivirkninger er sjeldne, i unntakstilfeller kan det oppstå hudreaksjoner, for eksempel brennende, kløe, irritasjon. Det kan være kløe, en allergisk reaksjon.

En spesiell egenskap ved akryderm er at den også utøver en anti-tidevirkning, fjerner irritasjon. Med spenning er effektiv fordi den ikke bare har en antibakteriell effekt, men også gjenoppretter den normale tilstanden til slimhinnen, reduserer mengden histamin i blodet. Kontraindisert ved individuell intoleranse.

Kandidat for trøst hos menn

Det er et effektivt verktøy for å redusere bakteriell forurensning. Gjør både mot bakteriell mikroflora og mot soppinfeksjon, gjær.

Den aktive substansen Candide er clotrimazol, som er et bredspektret antimykotisk middel. Det er effektivt mot gjærlignende sopp, inkludert sopp av slekten Candida. Det er en veldig sterk substans, derfor anbefales det å ta det med forsiktighet til personer som lider av hjerte-og karsykdommer, med nyre- og leverpatologier.

Det er verdt å merke seg at det er praktisk talt ingen sterke bivirkninger. I noen tilfeller oppdages en allergisk reaksjon, som ledsages av kløe, irritasjon, brennende, rødhet.

Produsert i små hetteglass med en dropper dispenser. Påføres direkte på huden eller slimhinnet på skadestedet.

trusted-source[18], [19], [20], [21], [22], [23], [24]

Fukortsin med spenning hos menn

Det er et antibakterielt middel, som inkluderer fenol, resorcin, borsyre, fuchsin, aceton. Det er et kombinert preparat som brukes eksternt. Hovedvirkningen er antimykotisk og antibakteriell. Den brukes til ulike skader på huden fra slimhinnene, inkludert, og med trøst. Gir pålitelig forebygging av pustulære lesjoner, sår, erosjoner, eliminerer både overfladiske og dypere lesjoner og mukosale defekter.

Fukortsin er tilgjengelig som en løsning for ekstern bruk. Påfør på overflaten av huden og slimhinnen, hyppigheten av påføring - minst 2-4 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er minst 14 dager. Etter tørking og soaking kan et annet lag påføres. Bivirkninger er sjeldne, men i eksepsjonelle tilfeller kan kløe, brennende, allergisk reaksjon oppstå. I dette tilfellet er bivirkninger vanligvis kortvarige, passerer ganske raskt når stoffet trekkes tilbake. Som kontraindikasjoner vurderes økt følsomhet for stoffet eller dets individuelle komponenter. Noen forholdsregler bør følges når du bruker stoffet, spesielt før du søker på slimhinnen, først en liten test: gjelder for et lite område, vent noen minutter. Hvis det ikke er noen bivirkning, kan den brukes til behandling.

Som bivirkninger kan det være svakt svimmelhet, svakhet, puste kan forstyrres, hjertebanken kan øke. Den mest alvorlige komplikasjonen er sammenbruddet, der det er et sterkt fall i blodtrykket.

Natriumtetraborat

Det er et effektivt verktøy som brukes til å bekjempe trussel. Ved kjemiske egenskaper er det en borax oppløst i glyserin. Den har antiseptiske og bakteriostatiske egenskaper. Det er et derivat av borsyre. Det brukes til å fjerne sopp fra slimhinner, forhindrer reproduksjon. Det er ofte inkludert i ulike kombinasjonsmedikamenter som brukes i den terapeutiske prosessen. Eliminerer de inflammatoriske prosessene av enhver lokalisering, forhindrer utviklingen av en smittsom og purulent-inflammatorisk prosess, forhindrer utviklingen av en allergisk reaksjon.

Det er bemerkelsesverdig at behandlingen bare er effektiv hvis den påføres skadede områder. Påfør slimhinner og hud. Det absorberes aktivt gjennom slimhinnene. Det utskilles nesten uendret gjennom mage-tarmkanalen og nyrene. Lang nok til å holde seg i kroppen: Det er avledet av det i minst en uke. I dette tilfellet utskilles hoveddelen gjennom mage-tarmkanalen og gjennom nyrene. Derfor bør det tas med forsiktighet til personer som lider av strukturell eller funksjonsnedsettelse av nyrene, leveren og mage-tarmkanalen.

Det skal bemerkes at påføringen av løsningen utføres bare på rene slimhinner og hud. Derfor, før påføring, skal de berørte områdene skylles grundig. Tørk av med en håndkle. Ikke gni, forsiktig nok til å bli våt. Å vaske det trenger ikke å bruke såpe og annen lignende såpe. Det er nødvendig å bruke enten rent vann eller forskjellige vegetabilske avkok.

Legemidlet brukes ganske effektivt for å eliminere slike ubehagelige symptomer som kløe, brennende. I ikke-essensielle manifestasjoner av symptomer gjelder en gang om dagen. Med uttalt symptomer kan du søke opptil tre ganger om dagen. Bivirkninger er nesten ikke observert, med unntak av mild forbrenning, kløe.

Farlige tilfeller av overdose: kan gi smerter i magen, hodepine, svimmelhet. Ofte er det en kraftig nedgang i appetitten, nedsatt aktivitet i mage-tarmkanalen, spesielt: diaré, oppkast, svakhet. Det kan også være slike farlige symptomer som forvirring, bevissthetsklarhet, taleforstyrrelser. For å eliminere symptomene på overdosering, er det nødvendig å gi førstehjelp så snart som mulig. I utgangspunktet blir fordøyelseskanalen rengjort: vasking, fjerning av løsningen fra kroppen, nøytralisering av det. Deretter er komplisert sykehusbehandling nødvendig.

Legemidlet er kontraindisert med signifikante lesjoner i slimhinnen, som er ledsaget av en erosiv prosess. Det er heller ikke anbefalt for gravide og ammende mødre. Kontraindikasjon kan være og økt sensitivitet for individuelle komponenter i legemidlet. Det har en høy grad av toksisitet, derfor anbefales det ikke til bruk hos barn. Trush hos menn behandles effektivt med en kombinasjon av natriumtetraboratbehandling med antiinflammatoriske kremer eller salver.

Tabletter fra trøst for menn

De mest effektive tabletter er antibiotika eller antifungale legemidler, avhengig av hvilken mikroorganisme som virker som sykdomsfremkallende middel. Dermed har antibiotika som amoxiklav, ciprofloxacin, antibiotika i penicillin-serien vist seg å være svært nyttige. Fra antifungal gjelder nystatin, flukonazol. Også velprøvde lokale antiseptika: klorhexidin, miromistin, furatsillin.

Suppositorier for spenning for menn

Med spenning er lysene svært effektive, noe som gjør at du kan kvitte deg med infeksjonen så raskt og effektivt som mulig. Suppositoriet flukonazol anbefales godt, som brukes til alvorlig kløe, brenning, irritasjon og også med rikelig utslipp. Vanligvis er det nok av et kurs på tre lys. Legg dem anbefalt for natten før du går til sengs.

Rektalt suppositorium fra trøst for menn

Suppositoriene av pimafucin har vist seg vellykkede. Dette verktøyet er relativt trygt, det anbefales å søke om natten i tre dager. Vanligvis er dette nok til å fullstendig kvitte seg med patologiens symptomer. Hvis ett kurs ikke er nok, kan det gjentas i intervaller på 2-3 dager. Totalt kan du ta 3 kurs. Hvis du etterfølgende ikke kan oppnå positiv dynamikk, er det verdt å prøve et annet verktøy. Vanligvis er et stearinlys nok, men dette betyr ikke at behandlingen er nødvendig for å stoppe minimumskurset er 3 dager. Ellers vil sykdommen komme raskt tilbake, tilbakefall vil bli enda mer alvorlig.

Pimafucin plasseres rektalt, om natten før sengetid. Dermed er det nødvendig å være i en horisontal stilling. Sammensetningen av suppositorier tillater dem å smelte og danne et skum som dekker hele grøntområdet, og derved gir en kurativ effekt.

Kapsler fra trøst for menn

Pimafucin kan være tilgjengelig i form av kapsler. Det finnes andre kapsler, men den mest effektive gjenkjenningen er pimafucin. Ta en tablett om dagen, i tre dager. Dermed er behandlingsforløpet tre dager. Denne tiden er nok til å kvitte seg med de viktigste symptomene på patologi. De har en antifungal effekt. Virkningen av stoffet er relativt mild, og ingen bivirkninger blir observert.

Hvis pimafucin ikke har den nødvendige effekten, anbefales det å ta flukonazol. Det reduserer også raskt mengden sopp som virker som et patogen. Følgelig kommer utvinningen ganske raskt.

Sprayer for trøst for menn

Snarere godt bevist av forskjellige sprøyter, som sprøytes direkte på det berørte området av slimhinnen. De fleste sprøytene har antifungale og antiinflammatoriske effekter. Den mest effektive er miromistin, klorhexidin.

Bad med spenning hos menn

God hjelp til å kjempe med trussmelk. Det anbefales å bruke vegetabilske avkok som grunnlag. Påfør følgende vegetabilske avkok:

  1. Althaea officinalis. Påfør rhizomes. Decoctions eliminerer infeksjonen og reduserer den inflammatoriske prosessen, normaliserer slimhinnene.
  2. Aronia barbær er brukt til å behandle smittsomme, allergiske, inflammatoriske prosesser, redusere forgiftning. Det er et effektivt forebyggende middel. Først og fremst brukes frukt. De har en stimulerende effekt på kroppen, øker immunitet, motstand og utholdenhet i kroppen.
  3. Badan kirsebær og Led Flywood brukes i et kompleks, da de kan styrke hverandres handlinger. Hovedaksjonen er antiinflammatorisk. De fjerner kløe, brennende, irritasjon.

Påfør rhizomes, røtter, blader, spesielt gammel og svart. De inneholder mye mer aktive stoffer. Blader har også en antitoksisk effekt. Avkok har også en restorativ effekt. Drikk i form av avkok, mens doseringen er ubegrenset.

trusted-source[25]

Hvordan helbrede man raskt trøst hos menn?

Melkmannen er lettest å kurere, og bruker kompleks behandling. Først av alt er det nødvendig å bruke antifungale midler, siden spenningen skyldes utviklingen av soppinfeksjon (sopp av slekten Candida). Mest brukte er antisvampemidler, som flukonazol, metronidazol, chloksidin, furatsillin og andre. Noen er brukt lokalt, noen er inne. Fysioterapi, er også vitaminer brukt. Godt bevist alternativ og homøopatiske midler. For eksempel brukes salver og decoctions til å utføre lotioner, bad, komprimerer, gni og skure. Samtidig viste det seg at vegetabilske avkok var veldig nyttige.

Når det er rikelig sekret, kløe og utvikling av den inflammatoriske prosessen, anbefales det å drikke urter som har en anti-inflammatorisk effekt. Det mest kjente og effektive antiinflammatoriske middelet er salvie. Også for fjerning av inflammatoriske prosesser bruk kamille, calendula, streng, hagtorn, fugl fjellklatring.

Vi må prøve å inkludere i behandlingen av gress, som vil ha en antiviral, antibakteriell, antifungal effekt og øke immuniteten. Dette skyldes at spenningen er en sykdom forårsaket av et brudd på mikrofloraen, som alltid oppstår mot bakgrunn av redusert immunitet. Det er viktig å velge en urt som vil stimulere immunitet, fremme aktivering av naturlige forsvar. Virkningen av urter og homøopatiske midler bør være rettet mot å utvikle kroppens egne antistoffer.

Det er nødvendig å stimulere prosesser som tar sikte på å eliminere infeksjonen, normalisere tilstanden til kroppen som helhet, øke effektiviteten, motstanden og utholdenheten. Det er viktig at kroppen mobiliserer interne reserver og leder dem til å bekjempe soppen, gjenopprette naturlige prosesser i kroppen. Det er bedre å ikke velge midler uavhengig, men ved å besøke en legeimmunolog.

Plukk opp medisin for immunforsvaret - er en ganske alvorlig sak, som den minste feil kan føre til alvorlige konsekvenser og komplikasjoner, før utviklingen av immunsvikt eller autoimmune prosesser, der kroppen produserer antistoffer mot kroppens eget, og sende styrker for å bekjempe infeksjonen, og aggresjon mot vev av sin egen organisme. Dermed oppstår selvdestruksjon av kroppen. Alt dette fører oss til den konklusjonen at selvmedisinering i dette tilfellet kan være farlig, og den rimeligste avgjørelsen er å besøke en immunolog.

Symptomatisk terapi utføres også. Det er nødvendig å ta hensyn til de viktigste symptomene som følger med trøst, og hente riktig gress. For eksempel, hvis spenningen utvikler seg og ledsages av en økning i temperatur, er det tilrådelig å velge en urt som har antipyretiske egenskaper. Det kan være bringebær, lind, currant, kirsebær og andre urter.

Hvis treskelen er ledsaget av alvorlig kløe, smerte, brennende og irritasjon, anbefales gress som har en svakt smertestillende og beroligende effekt. For eksempel ayr, oregano, kløver, valerian, kamille. Tilsvarende har handlingen mynte, og det er ofte feilaktig foreskrevet for menn, glemmer at mynte kan brukes bare for kvinner, fordi den inneholder et kompleks av kvinnelige hormoner. Disse hormonene normaliserer kvinners følelsesmessige og hormonelle bakgrunn, men påvirker hormonets bakgrunn, helse og styrke negativt. Når man tar mynte, vil menn utvikle hormonell ubalanse: først og fremst er det lidelser i seksuell sfære, nevrologiske problemer, hodepine. Ofte fører inntaket av mynte av menn til en svekkelse av libido, seksuell svakhet og infertilitet.

Vitaminer

Grunnlaget for trøstutvikling er et brudd på vitamin- og mineralmetabolismen i kroppen. Det kan være, som et uavhengig fenomen, og en konsekvens av en avitaminose, en generell forstyrrelse av metabolske prosesser, en biokjemisk syklus. I alle fall er det nødvendig å ta vitaminkomplekser. Det kan være som forskjellige komplekse vitaminer, for eksempel vitrum, optikk, multivitaminer.

Også mange leger anbefaler å ta visse vitaminer, som er en uavhengig komponent. For eksempel må en mann ta vitaminer. Dette skyldes det faktum at det meste av vitaminet er direkte eller indirekte forbundet med metabolske prosesser, innbygget i metabolisme og i stand til å normalisere metabolismen.

Det er kjent at hovedårsaken til trøstutvikling er et brudd på normal mikrobiocenose, så vel som uttalt dysbiose. Dette skyldes en reduksjon i mengden av normal mikroflora og en økning i patogen mikroflora. Også noen ganger er det en økning i soppmikroflora. Det er en kraftig reduksjon i sekretorisk immunoglobulin A, som syntetiseres av slimhinnene, og gir antiviral og anti-infeksiv beskyttelse av kroppen.

Det er kjent at brudd på mikroflora og brudd på syntesen av immunoglobulin - en patologi, som hovedsakelig er assosiert med mangel på vitaminer A, E, PP. Derfor anbefales det å ta vitaminer i følgende daglige konsentrasjoner:

  • Vitamin PP - 60 mg
  • Vitamin A - 240 mg
  • Vitamin E - 45 mg

Vitamin C krever dobbelt så mye, fordi det har antioksidantegenskaper, normaliserer metabolske prosesser, reduserer forgiftningsnivået, forhindrer betennelsesprosesser i kroppen. Vitamin C er det viktigste stoffet som forhindrer utviklingen av den inflammatoriske og smittsomme prosessen. I denne forbindelse anbefales vitamin C i mengden 1000 mg.

Fysioterapeutisk behandling

Elektroforese fungerer veldig bra på kroppen. Fordelen med denne metoden er at de injiserte legemidlene trenger direkte inn i fokuset på betennelse. Som et resultat kan det ønskede resultatet oppnås mye raskere, og tillater også å redusere den daglige dosen av legemidlet. Også, kan tresko hos menn bli kurert ved hjelp av slike fysioterapi metoder som sjokkbølge terapi, ultralyd terapi, eksponering for infrarødt lys, og andre.

Hvor lang tid å behandle trøst hos menn?

Med normal immunitetstropp hos menn går det fra 1 til 7 dager. Med redusert immunitet kan denne prosessen vare opptil tre uker eller mer.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.