^

Helse

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

MR diagnostikk

MR i hjernen med kontrast

Magnetisk resonansavbildning av hjernen ved bruk av et kontrastmiddel har et bredt spekter av applikasjoner. Men mange pasienter er forsiktige med intravenøs / oral kontrast på grunn av risikoen for komplikasjoner.

MRI sakrum og coccyx: hvordan er prosedyren?

MR-en bruker ikke lysstråler, det er basert på hydrogenatomerens egenskaper for å reagere på et magnetfelt, og etter at feltets effekt opphører, går alt tilbake til normalt.

MR i hjernen, hode og nakkekar med og uten kontrast

Magnetisk resonansavbildning av cerebral fartøy er studien av vaskulære strukturer ved bruk av atommagnetisk resonans. Lar deg vurdere blodbanen i hjernen og identifisere dens patologi, skade.

MR i den cervicale ryggraden med eller uten kontrast: indikasjoner, teknikk

Nåværende diagnostiske tester basert på registrering av den elektromagnetiske responsen av kjernene i atomene som utgjør strukturen i de indre organer i menneskekroppen (magnetic resonance imaging), er i mange tilfeller de mest informative ikke-invasiv avbildning utførelser usynlig når sett fra utsiden patologier

MR i thoracal ryggraden

Fra standpunktet til bevisbasert medisin har resultatene av denne høyteknologiske kliniske studien et av de høyeste nivåene av pålitelighet av resultatene.

MR i det små bekkenet med og uten kontrast: forberedelse, hva som viser

En av de informative metodene som alltid vil bidra til å etablere en nøyaktig diagnose, er bekkenbunnen, mye brukt til diagnostiske formål i en rekke sykdommer.

MRI av foten

Ved hjelp av verktøyet i diagnostisering av MRI av foten som gjør det mulig å ortopedi og traumatologi med størst mulig nøyaktighet for å påvise en hvilken som helst sykdom, og for å detektere traumatiske skader, degenerative endringer eller medfødt abnormitet i knokler, ledd og mykt vev i foten seksjonene.

MR i leddleddet

Håndleddet har mange funksjoner: til tross for sin lille størrelse blir denne artikulasjonen utsatt for konstant og betydelig belastning.

MR i leddene i hendene

Magnetisk resonansavbildning av ekstremiteter gjør det mulig å nøye diagnostisere tilstanden til bein og bløtvev, ledd. MR gir et tredimensjonalt bilde.

MR i lumbale ryggraden

Ryggsmerter, nedsatt bevegelighet og følsomhet av kroppen i korsryggen, vanskeligheter med endringer i holdning, fleksjon og ekstensjon av kroppen - alle symptomer som bryter den vanlige flyten av livet, skape problemer hjemme og på jobb, noe som begrenser menneskelig aktivitet.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.