^

Intim helse

Seksuell modning av gutter

I aldersgruppen 11 til 13 år starter den unge mannlige representanten mekanismene for å produsere et spesifikt hormon gonadoliberin i hjernens hypotalamus.

Forbedring av sædkvaliteten

Negative effekter på sæd har en økologi, samt tilstedeværelsen av inflammatoriske prosesser i det genitourinære systemet for menn.

Seksuell modning av jenter

Start av puberteten utføres ved hjelp av signaler sendt av hjernen til seksuelle kjertler av jenter - eggstokkene.

Hvordan øke potensiteten?

Med en liten reduksjon i seksuell lyst kan det være avkjøling og infusjon av medisinske urter. For eksempel en avkok av frø av kløver eng.

Urter som øker styrken

Urter som øker potens er naturlige, urte rettsmidler som bidrar til å takle problemene med mannlig seksualitet og evnen til samleie. La oss se på hvilke typer urter som er, hvordan de skal brygges ordentlig og hvor effektiv behandling av potensproblemer er ved hjelp av urter.

Hvordan øke nivået av testosteron?

Før du lærer hvordan du øker testosteronnivåene ...

Kvinne helse og intim muskel trening

Sammen med komfort og komfort, som konstante turer med bil, en datastyrt arbeidsplass, har teknisk fremgang brakt - en stillesittende livsstil, underernæring og dårligere søvn.

Hva er en kvinnelig kondom og hvordan du bruker den?

Den kvinnelige kondomet er et av de nyeste antikonceptiva, selv om det ikke er et veldig billig alternativ. Det kalles Themis eller kondom. Hvis en mann ikke engang vil snakke om midler til beskyttelse, og selve tanken på en mannlig kondom gjør ham hysterisk, kan du ta vare på deg selv og kjøpe en kvinnelig kondom.

Hymen: Hva må menn vite?

Mange menn vet om hymen bare hva det er. Men denne lille kroppen av den kvinnelige kroppen er full av mysterier og hemmeligheter som kan avsløres. Hvis du bare leser nøye om de anatomiske egenskapene til hymen.

Hvordan unngå smerte under defloration?

Deflowers er redd for jenter, og mange unge menn, fordi det er allment antatt at det er ledsaget av smerte. Faktisk er smerten i deflorering ikke overhodet, og ikke alltid - det avhenger av de anatomiske egenskapene til jenta og måten den seksuelle handlingen ble utført på. Hvordan unngå smerte under defloration? Dette kan gjøres hvis du vet hvordan du skal gjennomføre den første intime kontakten.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.