^

Poenget U

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Pek deg er en ode fra de erogene sonene på kroppen til en kvinne. La oss se på hvor poeng du er og hvordan du skal stimulere det riktig. Og også mye veldig nyttig informasjon om de overfølsomme sonene på kvinnens kropp - peker a og g.

Den kvinnelige kroppen er full av mange erogene soner, først og fremst er dette det velkjente punktet g, som fortsatt er omstridt til denne dagen. I tillegg til punktet g er det et punkt u og enda et punkt a. Men dette er ikke alle de følsomme områdene som er på den kvinnelige kroppen. Egenheten ved erogene soner er at en kvinne med sin rette stimulering kan få en uforglemmelig nytelse og orgasme.

Pek deg er et mykt erektilvev, som er prikket med nerveender. Punktet er plassert mellom inngangen til skjeden og urinrøret. Du kan finne en slik erogen sone alene, mens du tar et bad eller en dusj. Det handler ikke om onani, først må du finne det ettertraktede erogene området og forstå hva stimulering gir deg mer glede, enten det er forsiktig berøring eller lett strekk. Etter at du har funnet deg, kan du la partneren stimulere det følsomme området.

Legg merke til at stimuleringen av u-punktet ikke alltid slutter med samleie. Svært ofte, enkel finger kjærlighet og strøk, kan bringe en kvinne til en utrolig spenning og til og med til orgasme. Siden punktet er nær klitoris, med riktig stimulering, blir det en ny kilde til nytelse.

Gua poeng

Guapunktene er de overfølsomme erogene sonene på den kvinnelige kroppen. La oss ta en nærmere titt på hvert av punktene, deres egenskaper, regler for stimulering og plassering.

  1. G - det mest kjente erogene punktet. Sone g er for både kvinner og menn. Hos kvinner ligger den på vagina, 5-6 centimeter dyp, og hos menn i endetarm, mellom anus og prostata. Stimulere det følsomme området med fingrene, og i løpet av samleieprosessen. Det er spesielle stillinger som lar deg maksimere g under sex.
  2. U - i motsetning til den ovenfor beskrevne erogene sone, mindre kjent, men ikke mindre følsom. Selvfølgelig er poenget med å ringe deg ikke helt riktig, siden det representerer et ganske stort område. Den erogene sone ligger over urinrøret på hver side av den. Ifølge resultatene av studiene er poenget du ikke følsomt hos alle kvinner. Det er ikke, hver kvinne nyter og er begeistret av hennes stimulering. Pek deg er et erektivt vev som er strødd med nerveender. Med riktig stimulering av den erogene sone har en kvinne en sterk seksuell opphisselse og en trang til å urinere.
  3. Punkt A er en klynge av følsomme vev i fremsiden av skjeden, mellom livmorhalsen og blæren. En spesiell spenning når stimulerende punkt a, forekommer på tidspunktet for sammentrekning av vevene rundt livmoren. Stimulering av sonen a er mulig når penis penetrerer livmorhalsen, ca 3 cm. På dette tidspunktet kan partneren føle en sterk sammentrekning av kvinnens muskler og en betydelig fuktighet av organene. Hvis dette skjer, er punktet a funnet riktig.

Guapunktene er spesielle erogene soner på den kvinnelige kroppen. Riktig stimulering av disse punktene fører til excitasjon og uforglemmelig nytelse. Men hovedregelen for å finne og stimulere, sensitiv gua er tillit til partneren.

U poeng for kvinner

U-punktet i kvinner er en lite kjent erogen sone. Det erotiske og spennende potensialet av poenget ble nylig studert av kliniske studier i USA. Dets navn, poenget du mottok fra den engelske uretralplassen, det vil si punktet i urinrøret. Så, ifølge studier, er du en annen erogen sone på kroppen til en kvinne, med riktig stimulering som det er mulig å bringe en partner til en orgasme og en hyggelig spenning.

U er plassert utenfor urinrøret, det vil si over åpningen av inngangen til skjeden. Poenget er litt under urinrøret, mellom det og skjeden. Anatomisk er punktet deg definert som hudkjertelen eller i form av den svamlete kroppen av kanalen.

Hudkjertler er oppkalt etter Alexander Skin, som først oppdaget og beskrev denne erogene sone i medisinsk litteratur. Så, ifølge forskerne fra forskeren, blir punktet ditt kalt små vestibulære (parauretrale) kjertler eller med andre ord - den kvinnelige prostata. Punktet er plassert i hele kanalens svampete kropp og er lik i sin struktur, det vil si homologt til prostata hos en mann. Peker deg fanger urinrøret, klitoris og inngangen til skjeden. Alt dette antyder at en kvinne med riktig stimulering av upunktet kan få en gal fornøyelse som overgår den klassiske vaginale orgasmen.

Hvor er poenget deg?

Hvor er poenget deg og hvordan er det riktig å søke? Først av alt er det verdt å vite at punktet eller sonen du er et spesielt område med mykt erektilvev. Excitasjon skyldes det faktum at på dette nettstedet er det mange nerveender. U ligger mellom inngangen til skjeden og urinrøret.

Sensibiliteten til deg er individuell. I tillegg, for hvert av de rettferdige kjønnene, har sonen deg sin plassering. Så, i noen er punktet midt i urinrøret, andre er nærmere inngangen til skjeden. Det er fra stedet, følsomheten til poenget du avhenger.

Som regel, under samleie, blir punktet du ikke stimulert og ikke engang berørt, så for ytterligere stimulering krever det separat oppmerksomhet og stimulering. For å få uforglemmelige opplevelser kan du prøve å jobbe umiddelbart på alle erogene soner. For disse formål er den ideelle stillingen ideell når kvinnen er på toppen og litt tilbøyelig til å komme fremover. I dette tilfellet vil virkningen være på u punktet og den kvinnelige prostata kjertelen, det vil si hudkjertelen. I alle fall, når du søker etter et upunkt, vil en kvinne få mye moro.

Hvordan finne poenget du?

Hvordan finne poenget ditt, et spørsmål som interesserer mange kvinner som ønsker å få enda mer glede av seksuell intimitet. Søket etter u poenget er også interessant for menn som leter etter flere og flere måter å glede seg over deres partner. Dets navn, den erogene sone du mottok fra det engelske ordet urin, det vil si urinrøret eller urinrøret. Riktig stimulering av upunktet fremmer produksjonen av hormonet av serotoninlykke.

Finn poenget du er veldig enkelt, for dette er det nok til å stimulere områdene på begge sider av urinrøret. Stimulere din kvinne uavhengig, med lette berører og slag i fingertuppene. Punkt du kan bli påvirket og under samleie. For dette må en kvinne skyve bekkenet til mannens lår, slik at den erogene du berører penis.

Hvis du fortsatt tviler på følsomheten til upunktet, så prøv å berøre den erogene sone lett. Legg merke til at punktet du fanger klitoris og inngangen til skjeden. Det er med stimulering deg, du kan få en enorm klitorisk orgasme. Det anbefales å stimulere punktet u på flere måter. Først av alt er det onani, når en kvinne selv studerer kroppens følsomhet. Petting og foreløpige kjærtegninger av partneren er en annen måte å finne poenget du og å gi glede av.

Orgasmiske poeng gua

Orgasmiske poeng gua - en sone av den kvinnelige kroppen med økt følsomhet. Stimulering av hvert av punktene separat, og alt på samme tid - det er en flott mulighet til å diversifisere seksuelle handlinger, gjøre sex mer intens, spennende og spennende. Hver av de orgasmiske punktene er et bunt av nerveender som sprer seg gjennom kvinnekroppen og gir en ubeskrivelig glede.

Punkt A

Denne erogene sone anses som andre i følsomhet, etter g. Poenget er i fremsiden av skjeden, mellom livmorhalsen og blæren. Overfølsom a er opphopningen av vev med nerveender, hvis berøring bæres av glede og en lett tremor over hele kroppen. Med tilstrekkelig eksitasjon og riktig stimulering av punkt a begynner det omkringliggende vev av livmoren å trekke seg sammen.

Det virkelige navnet på punktet er AFE (Anterior Fornix Erogenous). Den erogene sone ble åpnet i 1994 av en gynekolog fra Malaysia Chua Chi Ann. Siden punkt a er dypt i skjeden, kan det bare stimuleres ved hjelp av en vibrator eller under samleie. Hvis punktet oppdages, begynner fett å bli aktivt tildelt, noe som indikerer den nærliggende glede. Svært ofte, selv penis når ikke punktet a, så uten sexleketøy kan en kvinne aldri føle hvor følsom kroppen er, spesielt peker a.

Poenget U

Orgasmisk punkt du befinner deg i nærheten av urinrøret ved inngangen til urinrøret. Enkelt sagt, poenget er du plassert mellom inngangen til skjeden og klitoris. Den erogene sone er ansvarlig for produksjon av et kvinnelig ejakulat (en væske som slippes ut under orgasmen og er forbundet med sprut). Under stimuleringen av u-sonen, oppfordrer du til å urinere. Dette forklares av det faktum at med massen av punktet du under påvirkning, kommer også hudkjertlene inn, det vil si den kvinnelige prostata kjertelen som ligger på urinrøret i svampen.

For å få en orgasme, kan du stimulere deg selv med fingrene eller spørre partneren din om det. Det beste alternativet for å nyte stimuleringen av deg er cunnilingus, det vil si stimulering med tungen. For dette må partneren gjøre myke sirkulære bevegelser. Med orgasme fra punkt u, føler en kvinne raske kramper og skjelvende over hele kroppen. Under normalt kjønn er punktet u ikke påvirket. Den erogene sonen kan stimuleres med fingrene eller bruke en stilling når kvinnen er på toppen og vippes fremover. Forresten, denne posisjonen lar deg få og stimulere alle orgasmiske poeng gu a. •

Poenget G

Den mest populære erogene sone er en liten tetning på vagina på fremre veggen. Punkt g fikk sitt navn til ære for den tyske gynekologen Ernst Grafenberg, som åpnet den, groping for en dybde på 5-6 cm bak urinrøret og kjønnsbenet. G, som peker på deg - de mest sensitive erogene sonene på kvinnekroppen. Poenget kan stimuleres manuelt, og gir dermed en uforglemmelig følelse til kvinnen eller ved bruk av spesielle forhold som stimulerer g under sex.

Men samtidig er punktet g ikke så kjent for klitoris, og ikke mange kvinner tør å lete etter den verdsatte g. Det mest interessante er at g-sonen er hos menn, de har den i anus, mellom anus og prostata. Hos kvinner er punktet g som en ert, som svulmer under stimulering, mens han g ligner en kastanje som kan føles på en dybde på 4-6 cm i anus. Stimuleringen og gleden hos mann og kvinne g er helt avhengig av tilliten til partneren og frigjøringen, det vil si villigheten til å ha det gøy.

Stimulering av punktet u

Stimulering av upunktet kan utføres under onanering eller under samleie. Gode muligheter for å stimulere denne erogene sone er misjonærstillingen, eller posen der jenta er på toppen. Men den mest ideelle varianten for stimulering er en cunnilingus, det er massasje etter språk. Hva mer kan du berøre et slikt følsomt område, om ikke med språk? I tillegg styrer mannen selv denne prosessen, med fokus på reaksjonene og ønsker fra partneren.

Stimulering av punktet kan du også gjøre med en finger. Mannlige fingre spiller en avgjørende rolle under petting og forberedelser, og stimulerer hver del av kvinnekroppen. For å stimulere deg med en finger, er det nok å trekke fra spissen av klitoris til begynnelsen av skjeden. Men ikke trykk hardt på den erogene sonen, fordi i stedet for nytelse kan det føre til smerte og nektelse av en partner til å fortsette å delta i slike slags kjærtegn. Fingerbevegelsene skal være vertikale og horisontale. For større glede kan du bruke et smøremiddel, det vil si smøremiddel.

Når det gjelder å stimulere poenget til deg ved hjelp av et språk, er denne metoden mer komplisert enn stimulering med en finger, men det er mye mer effektivt. Hele problemet er at ikke alle menn er enige om å gi muntlige kjærester til sin partner. Innflytelse på det punktet kan du også være et seksuelt medlem. For å gjøre dette kan du bruke posen når kvinnen er på toppen eller bare kjærtegne det følsomme området med spissen av penis.

Det erogene punktet u

Det erogene punktet du er en del av erektilvev med økt følsomhet. Punktet er plassert på begge sider av urinrøret, litt over inngangen til skjeden, men under klitoris. I prosessen med å studere og studere det erogene potensialet til punkt u, ble det funnet ut at følsomme soner kan stimuleres og smugles av fingrene i løpet av masturbasjonsprosessen, etter språk eller ved penis i samleieprosessen.

Siden punktet du er en del av urinrøret, det vil si urinrøret, er det ikke overflødig å huske kvinnelig utløsning. For eksempel, hos menn, er urinrøret kanalen som beveger seg som sædvæsken, det vil si sædceller og urin. Mange tror feilaktig at en kvinnelig urinrør bare viser urin, men det er det ikke. Med en kraftig orgasme kan noe av det rettferdige kjøttet tildele en spesiell væske fra urinrøret, men dette er ikke urin.

Med riktig stimulering av det erogene punktet du, blir hudkjertlene under påvirkning, noe som gir en alkalisk væske lik i sin kjemiske struktur til mannlig sædceller. Mengden av en slik væske kan være fra noen få dråper, opptil 2-4 spiseskjeer. Med en sterk sammentrekning av bekkenmusklene kommer væsken ut som en stråle, og et lignende fenomen kalles sprøyting. Det mest interessante er at en slik manifestasjon av full glede og et illustrativt eksempel på orgasmen som er oppnådd, kan forårsake komplekser og til og med strid mellom partnerne. Siden noen menn som ikke er utdannet og ikke er angitt i nyansene til kvinnelig orgasme, skal du sprute for en strøm av urin.

Orgasme av punktet u

Orgasme av punktet du er ofte assosiert med og sammenlignet med klitoris orgasme. Dette skyldes det faktum at under stimulering av urinrøret og punktet du under påvirkning, kommer klitoris også inn. Denne typen orgasme kan oppleves av hver kvinne. I tillegg, i postpartumperioden er orgasmen til punktet u og klitorisorasmen den eneste tilgjengelige måten å tilfredsstille kvinnen, da kontakter med penetrasjon kan forbydes.

Men oftest er orgasmen til poenget du oppstår når du onanerer. For å oppnå orgasme fra å stimulere punktet du, kan du bruke fingrene, penis eller gjøre cunnilingus. For å oppnå orgasme kan du bruke spesielle stillinger, for eksempel holdning 69, når hver partner får muntlige kjærtegn. For å stimulere vil du hjelpe til med å stille når kvinnen er på toppen og vipper litt fremover eller en annen stilling der kvinnen eller seksuell partner kan stimulere poenget med fingeren. Mange sexterapeuter anbefaler å bruke sexleksaker som lar deg sprede sexliv og jobbe gjennom alle erogene punkter og soner på den kvinnelige kroppen.

Massepunkt u

Massasje av punktet u, det vil si stimulering av en av de overfølsomme kvinnelige erogene soner, bør være riktig. Først og fremst må du være begeistret, for dette pre-petting eller petting er egnet. Det er på dette tidspunktet at en mann kan begynne å massere upunktet. For at massen skal bli årsaken til orgasme, anbefales det å bruke teknikken til cunnilingus, det vil si effekten på det erogene området med tungen. I tillegg til muntlige kjærtegn, kan du stimulere deg med fingrene. Dette kan gjøres både uavhengig under onanering, og overlate en slik intim affære til partneren.

Men vær ikke opprørt hvis under stimulering av punktet og orgasme ikke er nådd eller ingen spesielle spennende opplevelser har dukket opp. Hver kvinne er unik, så man er i stand til å oppleve en hektisk orgasme fra mild stimulering av det erogene punktet, og for en annen er en orgasme bare mulig med et fullstendig samleie.

Peker på at du er en av de overfølsomme erogene sonene på kroppen til en kvinne. Stimulering av dette punktet er i stand til å gi en hyggelig følelse av spenning og en lang orgasme. Det er flere måter å stimulere, som hver tillater å avsløre det kvinnelige erogene punktet du. Det viktigste er ikke å være redd for eksperimenter og stole på partneren din.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.