^

Gjennomgang av sportsfarmakologi

Hvordan gå i vekt: vanlige spørsmål

Det er nødvendig å gjenkjenne at dette høres ganske paradoksalt ut, men spørsmålet "hvordan å gå opp i vekt?" Er for noen like presserende som spørsmålet om å miste vekt for andre. Overdriven leanness er det samme problemet som fedme.

Globulinbindende kjønnshormoner

Globulin, det bindende kjønnshormonet er et serumglykoprotein, som ved binding til sexsteroider (testosteron, østradiol, progesteron, etc.) regulerer deres biologiske aktivitet.

Kvinnelige hormoner i mannekroppen: påvirkning og rolle

Av østrogen, ved å kombinere østradiol, østriol og østron, det mest aktive og betydelig lengde av oss er for det første at den har evnen til å vende overskytende testosteron i perifere vev (spesielt i kroppsfett og leveren).

Dihydrotestosteron hos menn: hva er det for?

En del av fritt testosteron i visse målceller under innvirkning av enzymet 5-alfa-reduktase (type 1 eller 2) blir omdannet til dihydrotestosteron (DHT), en del - i kvinnelig kjønnshormon østradiol (denne omdannelsen finner sted under påvirkning av enzymer med det vanlige navnet aromatase).  

Testosteron hos menn: hva er det for?

Testosteron er et mannlig kjønnshormon produsert i testikler av menn. Hvis det skal spesifiseres, da det er utviklet av de såkalte Leydig-cellene, kalles totaliteten av disse cellene også pubertatkjertelen.

Anabole steroidpreparater: grunnleggende begreper

Vi introduserer for en rekke ideer, uten hvilke vi ikke kan fortsette vår diskusjon av seksjonen svært vanskelig. Ikke vær redd - det kreves ingen spesiell kunnskap fra deg.

Hormoner og sport

Som alle kommunikasjonsnettverk vil det endokrine systemet inkludere kilder til signaler, signalene selv og signalmottakere. I dette tilfellet er disse cellene som produserer hormoner, hormonene selv og deres reseptorer.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.