^

Ansiktsforyngelse etter 40 år

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 19.11.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Stram og vakker hud er det første tegn på ungdom. Tenk på metoder for foryngelse etter 40 år eller hvordan du holder huden frisk og smidig i alle aldre.

Etter å ha steget over førti år begynner mange kvinner å bli panikk. Og dette er ikke overraskende, siden visdomsperioden, opplevelsen og modenheten er ledsaget av en gradvis forringelse av organismen. På grunn av en reduksjon i produksjonen av elastin, kollagenfibre og østrogenmangel, opptrer rynkemynter. Huden blir tarnished, mister elastisitet og en sunn farge, pigmentering oppstår. Tretthet og søvnmangel blir stadig vanskeligere å skjule.

For å se bra ut i voksen alder må du jevnlig se etter deg selv fra en ung alder. Foryngelse av ansiktet etter 40 år vil være mye mer effektivt hvis kvinnene i de unge årene har betalt nok oppmerksomhet til utseendet, tilstanden til nakken, décolleté, hender og selvfølgelig ansiktet.

De vanligste kosmetiske problemene etter 40 år:

 • Forverring av ansiktsrynker er forbundet med en langsom fornyelse av epidermale celler, en reduksjon i produksjonen av elastin og kollagen. Huden smelter gradvis og tørker.
 • Pigmenterte flekker - forårsaket av uregelmessigheter i arbeidet med melanocytter.
 • Kjedelig farge er et tegn på dårlig blodkarprestasjon og negativ påvirkning av eksterne faktorer.
 • Overfølsomhet og tynning av epidermis er forårsaket av endringer i hormonell bakgrunn og mangel på kvinnelige hormoner i fytoøstrogener.
 • Tørrhet - oppstår ved dehydrering. Med alderen reduseres aktiviteten til talgkjertlene, noe som forårsaker mangel på det naturlige fettfettet. Reduksjon av produksjonen av hyaluronsyre, som opprettholder ønsket fuktighetsnivå, fremkaller tap av elastisitet og utseendet av rynker.

Du kan se ung og naturlig ut i alle aldre. Dessuten tillater prestasjonene i moderne kosmetikk dette. Mange prosedyrer og narkotika er utviklet, som har til formål å gjenopprette skjønnhet og ungdom.

Vitaminer for ungdom etter 40 år

Hvis huden får nok vitaminer, mineraler og andre nyttige sporstoffer, holder det det friskt og vakkert. Vitaminer for ungdom i ansiktet etter 40 år er nødvendige for retardasjon av aldringsprosesser.

Alle vitaminer som brukes til å opprettholde ungdommen, er delt inn i de som trengs direkte for ansiktet og de som er nødvendige for kroppen og hele organismen. Men den første og den andre støtter helse, ungdom og skjønnhet. Forskjellen mellom dem er at noen syntetiseres av kroppen, og tilførsel av andre må gis fra utsiden. Noen akkumuleres, mens andre blir veldig raskt utledet.

Det er flere grunner til at huden krever forbedret ernæring:

 • Regenerering av epidermis skjer konstant, men mange næringsstoffer er nødvendige for gjenopprettingsprosessene.
 • En kvinnes ansikt lider av sminke hver dag, noe som holder ham i en tilstand av stress, provoserer et underskudd av sollys og oksygen.
 • Direkte sollys, og effektene av miljøfaktorer har regelmessig en negativ effekt på ansikt og kropp.

Det er antioksidantstoffer som stimulerer metabolske prosesser på mobilnivå, styrker membranene, fremskynder regenereringsprosessene, forlenger ungdommens hudevne. Den mest kraftige antioksidantaktiviteten er besatt av slike vitaminer:

 • A-retinol gir glatthet og elastisitet, normaliserer funksjonene til talgkjertlene, aktiverer metabolske prosesser. Gjenoppretter skadet vev, akselererer dannelsen av nye celler og eliminerer gamle. I store mengder funnet i fermenterte melkeprodukter, hytteost, egg, melk, sjømat, fiskeolje. Den finnes i lyse grønnsaker og frukt: tomater, fersken, aprikoser, gulrøtter, kål, gresskar, poteter.
 • C - har antiinflammatoriske egenskaper, styrker lokal immunitet og karvevegger. Regulerer pigmentering, eliminerer fregner. Stimulerer kollagendannelse, forhindrer aldringsprosesser. Inneholdt i sure frukter og grønnsaker: sitrusfrukter, jordbær, kiwi, druer, tomater, asparges, dill, persille.
 • E - fremmer foryngelse, styrker veggene i blodårene og forbedrer blodtilførselen, beskytter mot de skadelige effektene av ultrafiolette stråler. Dette stoffet er inneholdt i leveren, vegetabilske oljer, melk, asparges, nøtter, oliven, epler.

Antioksidanter forhindrer peeling, fremmer dannelsen av kollagen, akselererer helbredelse av sår, blåmerker og sprekker. Også det er de såkalte vitaminer av ungdom, som i stor grad trengs av kvinner, heller enn menn. Tenk på de mest populære av dem:

 • Gruppe B - eliminere og forebygge allergiske utslett, forynge, normalisere arbeidet i sebaceous kjertlene, fuktighet. Inne i grønne, belgfrukter, pepper, bananer, blåbær, frø, nøtter, fisk, helkorn og meieriprodukter.
 • D - nyttig for både hud og beinvev. Innenfor ungdomsprodukter: sjømat, egg, melk, fisk, havkål. Daglige turer i friluft bidrar til utviklingen av dette vitaminet.
 • PP - nikotinsyre reagerer på karbohydratmetabolisme, har vasodilaterende egenskaper, aktiverer hudernæring og sirkulasjonsprosesser. Det er en del av gulrøtter, poteter, kål, fullkornsbrød. Mikroelementet er i fersken, druer, epler, sopp, plommer.
 • H - biotin er nødvendig for å bekjempe flak og tørrhet, normaliserer metabolske prosesser på mobilnivå. Det er bønner, svinekjøtt nyrer og lever.
 • Q10 - coenzym er en ekte eliksir av ungdom og skjønnhet. Det gjenoppretter celler, forbedrer metabolske prosesser, har sterke antioksidantegenskaper. Inneholdt i belgfrukter, spire korn av hvete, ris, kalvekjøtt, egg og fisk.

Dessuten er det ferdige vitaminkomplekser for å opprettholde helsen og skjønnheten i huden. La oss vurdere noen av dem:

 1. Supradin - har flere former for frigjøring, inneholder vitaminer B, A, E, C, koenzym Q10. For å se endringene, må vitaminer tas regelmessig i en måned, helst i perioder med vitaminmangel.
 2. Vitrum Beauty (Beauty Suite Bjuti Elite) - inneholder vitaminer (A, C, A, D, H, K) og mineraler (jod, fosfor, jern, selen, kalsium, magnesium). Passer for unge jenter og kvinner etter 40 år.
 3. Alfabetet "Kosmetisk" - et vitaminkompleks, designet spesielt for å opprettholde ungdom og skjønnhet. Den inneholder alle nødvendige vitaminer og mineraler for helsen til huden, håret og neglene. Den har flere former for produksjon, det brukes av kurs i 14 dager gjennom året.
 4. Overhold "Shine" - en serie for vedlikehold av kvinnelig skjønnhet. Inneholder vitaminer fra gruppe B, A, E, C, folsyre, sink, kobber, selen og andre mikroelementer. Stimulerer produksjonen av kollagen, akselererer regenerering av celler, øker motstanden mot negative miljøeffekter.
 5. "Lara" er et biologisk aktivt additiv, inneholder alle vitaminer som er nødvendige for å opprettholde helse og skjønnhet. Hyaluronsyre er supplert med vitamin C og E. En slik sammensetning fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagen, glatter rynker.

Ta vitaminer eller vitaminkomplekser for å opprettholde ungdommen, er bedre etter å ha konsultert med en skjønnhetspleie. Legen vurderer tilstanden til epidermis og anbefaler de mest passende sporelementene, noe som vil øke den naturlige skjønnheten.

Ernæring for ansiktsforyngelse etter 40 år

Den viktigste årsaken til hudens aldring er viskningen av det muskulære rammen. Med alderen tørker han opp og kan ikke fullt ut begrense vevet. Ernæring for ansiktsforyngelse etter 40 år er rettet mot å opprettholde et normalt utseende. Balansert diett vil oppnå gode resultater, som ikke gir kirurgi eller kosmetikk.

Vurder de grunnleggende regler for ernæring for foryngelse:

 • I dietten bør det være minst stekt, fett, salt eller søt mat. Produktene må underkastes minimal varmebehandling. For eksempel: grønnsaker og frukt - spis i rå form, frokostblandinger - koke, kjøtt, fisk og fjærfe - bake, stuing, kok, damping.
 • Det er nødvendig å øke antall produkter med flerumettede fettsyrer: fisk, sjømat, nøtter, oliven og linolje.
 • Følg drikkeregimet. På en dag må du drikke ca 2 liter vann. Væsken bidrar til å fjerne metabolske produkter, giftstoffer og giftstoffer fra kroppen. Drikk best av alt rent vann, usøtet naturlig juice, fruktdrikker.
 • Reduser mengden mat med GMO, smaker, konserveringsmidler og kunstige tilsetningsstoffer.
 • Om lag 30% av kostholdet skal være frisk frukt og grønnsaker, rik på fiber. Dette stoffet forbedrer arbeidet i mage-tarmkanalen, forhindrer forstoppelse og justerer hyppigheten av avføringen. Du kan også bruke kli eller bruke fiber som krydder.
 • Redusere kaloriinnholdet i dietten og normaliserende vekt. Overvekt utvikler et negativt avtrykk på kardiovaskulærsystemet, leddene, hudtilstanden og hele kroppen som helhet.

Den viktigste kilden til skjønnhet er protein, som finnes i meieriprodukter, fisk og sjømat, kjøtt og egg. Du må spise belgfrukter, soya og helkorn. For å opprettholde elastisitet og strålende hud, skal ett kilo vekt utgjøre 1 g protein. Et fullverdig sunt kosthold vil gunstig påvirke ikke bare utseendet, men også det generelle velvære.

Produkter |

Riktig ernæring er et løfte om vakkert utseende og velvære. Tenk på de mest populære produktene som fremmer foryngelse av ansiktet:

 • Selleri - glatter rynker, har en kraftig antioksidant effekt. Inneholder det fulle settet av mikroelementer som trengs for epidermis.
 • Brokkoli - inneholder beta-karoten, vitaminer B, E, A, K, C, PP og mange mineraler. Av egenskapene og sammensetningen er det mye mer nyttig enn sitrusfrukter.
 • Gurkemeie - justerer og forbedrer farge, bekjemper utslett, øker regenereringsprosessene.
 • Gulrøtter - en kilde til fiber og karoten, forynker, justerer fargen og strukturen. Gunstig påvirker hele kroppen, det renser tarmene godt. Grønnsaker er best spist med olivenolje eller krem.
 • Grønn te er en drink av ungdom. Den inneholder taurin, som opprettholder et sunt utseende, friskhet og elastisitet.
 • Bananer - inneholder vitaminer fra gruppe B, A, PP, C, E, makro og mikroelementer. Normaliser arbeidet med kardiovaskulærsystemet, salt, vann og karbohydratmetabolisme i kroppen.
 • Havremel - veldig ofte brukt i ansiktsmasker. Inneholder naturlige antioksidanter, som øker motstanden mot miljøpåvirkninger og ulike infeksjoner. Sammensetningen av grøten inkluderer: fosfor, kalsium, jern, natrium, magnesium, vitaminer B, PP, E.
 • Grapefrukt - rik på vitamin C, styrker blodkarene, øker lokal immunitet, gjenoppretter hudens elastisitet. For å opprettholde skjønnhet er ½ grapefrukt om dagen nok.
 • Kylling kjøtt - et proteinrikt produkt, gjenoppretter elastisitet og elastisitet, stimulerer produksjonen av kollagen. På dag er det nødvendig å spise 100-150 g av dette kjøttet.
 • Havkale - har antitumoregenskaper, det er ansvarlig for alle prosesser av vital aktivitet av organismen. Inneholder jod, brom, mangan, sink, fosfor, kalium, vitaminer fra gruppe B, A, C, E, D, folsyre og proteinstoffer.
 • Kefir er en laktobacillus rik på syrlig melk drikke. Inneholder vitaminer og mineraler som fremmer dannelsen av Q-enzym, som forhindrer aldring. På dag er det nødvendig å drikke 250 ml kefir.
 • Laks er en kilde til flerumettede fettsyrer og protein. Det er nødvendig for eiere av tørr hud, sprø negler og hår.
 • Honning er et lagerhus med vitaminer og sporstoffer. Det brukes ofte som hjemmemasker og kosmetikk. Øker immuniteten, forbedrer hudfargen, øker elastisiteten.
 • Olivenolje er rik på omega-3 og omega-6 fettsyrer. Dette produktet er nyttig for både eksterne og interne applikasjoner. Det gjenoppretter lipidlaget av epidermis, fuktighet. På dag er det nødvendig å spise 2 ss olje.

Alle ovennevnte produkter må være inkludert i kostholdet. Dette vil bevare skjønnheten i huden og en sunn kropp.

Kosmetiske produkter

Hud etter 40 år krever økt hydrering, ernæring og omsorg. For å gjøre dette, bruk spesiell kosmetikk som må ha følgende egenskaper:

 1. Nyt med nyttige og nødvendige ingredienser.
 2. Juster lindringen, fukt og forbedrer fargen.
 3. Lag rynker grunne og knapt merkbare, hindre utseendet til nye.
 4. Hvit alder pigment flekker.
 5. Forbedre konturen i ansiktet, gjør det klart, preget og vakkert.
 6. Bekjempe effekten av dobbel hake.

Disse egenskapene er de beste alders kosmetikk, hovedformålet er å forlenge skjønnhet og friskhet. Når du velger kosmetikk, bør du ha spesiell oppmerksomhet til sammensetningen. Effektive verktøy inneholder slike komponenter:

 • Hyaluronsyre og ceramider - danner en usynlig barriere som forhindrer tørrhet og forbedrer den generelle tilstanden til ansiktet.
 • Aloe, avokado, soya ekstrakt er plantekomponenter som leverer celler med næringsstoffer. Reduser nivået av følsomhet, øk elastisitet og elastisitet, sliter med mimic rynker og alder fold. Stimulere dannelsen av kollagenfibre.
 • Argan olje er en antioksidant, en kilde til vitamin E. Den beskytter mot ultrafiolett stråling, senker aldringsprosessen og kjemper mot rynker.

Produsenter av kosmetikk har sørget for at hver kvinne kan opprettholde skjønnheten og ungdommen i hennes hud hjemme. Vurder de mest effektive produktene med anti-aging egenskaper:

 1. OLAY Serum Regenerist Micro Face Sculptor er et kosmetisk produkt med høy konsentrasjon av aminopeptider. Inneholder vitamin B3, B5, antioksidant E, frukt og hyaluronsyre, ekstrakter av alger og grønn te. Anti-aging effekt er merkbar etter 1,5-2 måneders vanlig bruk.
 2. 3LAB anti-aging serum er et dyrt, men effektivt middel for polsk produksjon. Sammensetningen omfatter myse biomimetisk peptid (stimulere celle regenerering), eple stamceller (langsom aldring), kompleks Alpha Melight (lysere og kamper med pigmentflekker) og en kompleks EXO-T for den intensive hydrering.
 3. Cream Vichy LiftActiv Supreme - har flere former for utgivelse separat for hver hudtype. Løfteverktøyet inneholder et spesielt foryngende kompleks: koffein og adenosin. Ramnosa 5% stimulerer produksjonen av elastin og kollagen, antioksidanter nøytraliserer frie radikaler, og termisk vulkansk vann gir strålende utseende og glatthet.
 4. Det bioaktive komplekset ISO 3-R - fukter effektivt, stimulerer produksjonen av sitt eget kollagen, forbedrer antioxidantvirkningen. Foryngelseseffekt er merkbar etter 4 uker med vanlig bruk.
 5. L`Oreal - produserer flere serier kosmetiske produkter med foryngende egenskaper. Derma Genesis fukter effektivt og forhindrer dehydrering av huden. Takket være dette ser ansiktet godt preparert, glatt og strålende ut. Revitalift kamp med ansiktsrynker, gjenoppretter elastisitet og farge.

Ethvert kosmetisk produkt har fordeler og ulemper, så det er bedre å konsultere en skjønnhetspleie før du kjøper en krem eller myse. Legen vil velge stoffet for din hudtype, som gjør det mulig å oppnå maksimale foryngelsesresultater.

trusted-source[1]

Ansiktsforyngelse etter 40 år i en skjønnhetssalong

Mange kvinner tror at foryngelsen av ansiktet etter 40 år i salongen er en effektiv, om enn kostbar metode for å opprettholde skjønnheten. Salonsorg omfatter bruk av slike metoder: maskinvare, overflate og injeksjon. Hver av dem er effektiv, men valget avhenger av de spesifikke egenskapene til huden og personlige preferanser.

De mest populære kosmetiske prosedyrene:

 1. Kjemisk peeling med syrer

Syrene oppløser døde celler, rydder stratum corneum. Dette fører til en merkbar visuell effekt. Av intensiteten kan peeling være dyp, mellom og overfladisk. Denne rensingen øker prosessen med å produsere ditt eget kollagen og elastin. For å oppnå et varig resultat er 6-10 prosedyrer for overfladisk peeling nødvendig. Medianen utføres 2 ganger i året, siden den preges av en sterk effekt på ansiktet. Dyp kan utføres en gang i året, da dette er en traumatisk prosedyre, hvorefter huden gjenopprettes i lang tid.

 1. Injeksjonskosmetologi
 • Mesoterapi - under huden introduserer ulike blandinger basert på hyaluronsyre og vitaminkomplekser. Stoffet injiseres med en tynn nål over hele ansikt, nakke og nakke. For kvinner etter 40 år, bør denne prosedyren utføres jevnlig. Avhengig av hvilken blanding som brukes, fortsetter effekten i 4-6 måneder.
 • Botox - introduksjonen av botulinumtoksin fører til muskelforlamning og utjevning av rynker. En lignende handling har en disport, men den inneholder færre toksiner.
 • Ozonbehandling - En blanding av ozon og oksygen injiseres under huden. Prosedyren bidrar til forbedring av lymfestrømmen, utløser produksjonen av kollagen, tilsetter vævene med oksygen.
 • Plasmolifting er en prosedyre som ligner på ozonbehandling, men i stedet for oksygen bruker du ditt eget blodserum. Dette er mye tryggere enn introduksjonen av hyaluronsyre.
 1. Maskinvare kosmetologi

Ansiktet påvirkes av laserstråling, og rengjør overflatelaget fra de keratiniserte cellene. Strålen danner et nytt skall av kollagen, som ligger inne i dermis. Gjenoppretter elastisitet, elastisitet og ungdom, eliminerer rynker.

 • Elos-foryngelse - vevet blir utsatt for laser, radiofrekvens og varmestråle. Stråling trenger inn i dermis dype lag (opptil 6 cm), oppvarmer dem. Før prosedyren behandles ansiktet med en kjølingsgel, men dette beskytter ikke alltid mot utseende av ødemer, brannskader og rødhet.
 • Fraksjonell foryngelse - utføres ved hjelp av en laserstråle, som fjerner stratum corneum ved å dele laserstrålen inn i flere tynne stråler. Takket være dette behandles de minste områdene i ansiktet, utviklingen av ens egen kollega og elastin er aktivert.
 1. Deep Reinforcement

Bioarmonisering av mesonitter utføres for å forbedre ansiktets kontur, stram øyelokkene og fjern den andre haken. Mesonittene løser konstanter. De brukes ikke bare i ansiktet, men også på magen, halsen, halsen.

 1. Endoskopisk foryngelse

Plastikkirurgi tar sikte på å forbedre ansiktet ovalt, løfter øynene og munnens hjørner, reduserer nasolabiale folder. Operasjonen er ganske alvorlig, derfor forventes pasienten å ha omfattende undersøkelser før den utføres.

Foryngelsesprosedyrer i hytta, når de utføres riktig, kan gi et fantastisk resultat. Bare en profesjonell kosmetolog kan velge riktig teknikk. Dette skyldes det faktum at enhver prosedyre har en rekke kontraindikasjoner og sidereaksjoner. Men ikke glem at selv salongpleie uten riktig ernæring og en sunn livsstil ikke vil gi en varig effekt.

trusted-source[2]

Prosedyrer for å forynge ansiktet etter 40 år

Med alderen krever kroppen vår mer og mer omsorg. Under et spesielt syn er en person som raskt blir gammel og gir ut den virkelige alderen til eieren. Prosedyrer for å forynge ansiktet etter 40 år er rettet mot å gjenopprette helse og skjønnhet. Kosmetiske tiltak kan utføres både uavhengig hjemme og av en profesjonell kosmetolog i salongen.

Vurder effektive anti-aging prosedyrer som er tilgjengelige for alle:

 1. Facebuilding (skulpturelt egnethet for ansikt og nakke) er et kompleks av øvelser for å styrke musklene og korrigere ansiktets kontur, behandle rynker og bekjempe den doble haken. Alle øvelsene er delt inn i soner, som hver har til formål å forbedre hudtilstanden. For eksempel er komplekset for nasolabial-foldene rettet mot å eliminere rynker og forbedre kinnens tilstand.

For å behandle vertikale rynker på pannen, legg til tre fingre på hver side av rynkene. I dette tilfellet bør ringefingeren være under øyenbrynene. Stryk forsiktig huden med fingrene, skyv hendene fra hverandre. I denne posisjonen prøver vi å bevege øyenbrynene og holde dem i 10-15 sekunder.

Øynene er åpne, løft de nedre øyelokkene med fingrene, slik at huden rundt øynene stiger oppover. Vi utfører 3 sett med 10-15 sekunder hver.

Plasser indeksfingrene på nesekaviteten slik at de er vinkelrett på munnlinjen. Fra denne situasjonen, prøv å strekke leppene dine eller bare smil.

Stram nakken muskler og senke leppe. Øvelsen er bedre gjort foran speilet, med riktig ytelse, er nakkemuskelen tydelig synlig.

Løft haken, trekk huden rundt halsen din. Rett rett, skuldre rett. Kjeve og trykk tungen mot den nedre tannkjøtten. Under treningen bør spenningen av sublinguale og livmorhalsmusklene følges.

Dette er et omtrentlig sett med øvelser, men selv den regelmessige gjennomføringen hjemme vil tillate deg å stramme ansiktet ditt uten å benytte plastikkirurgi.

 1. Rensing og næring av huden er nøkkelen til ungdom og skjønnhet. Alle prosedyrer må utføres regelmessig, og støtter ansiktet i en tone.

Det finnes vitaminmasker som nærer og metter huden med alle nødvendige sporstoffer. Vurder de enkleste oppskriftene for foryngelse etter 40 år:

 • Mask med vitamin A - har antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaper, reduserer pigmenteringspunkter og strekkmerker. 20g avocado masse og aprikos (mos mos til tilstand), 10 g olivenolje og solsikkeoljeblanding fra en kapsel av vitamin A. Masken bør gi en jevn konsistens, uten klumper. Prosedyren skal vare 45-50 minutter, hvorpå du må vaske med kaldt rent vann.
 • Maske med vitamin B - egnet for alle hudtyper. Den har antibakteriell effekt, lyser tone, smaler porene og akselererer regenerering av skadede vev. 10 g honning, 10 g fettsyrer og 10 g sitronsaft, bland med 1 ampul vitamin B1 og B12, noen dråper aloe juice og rå egghvite. Alle komponenter må blandes til jevn konsistens og jevnt fordelt over ansikt, nakke og décolleté sone. Prosedyrens varighet er 20 minutter.
 • Leireolje med E-vitamin - renser porene og nivåer hudtonen, tørker små kviser. Ta 50 gram hvit leire, et par dråper av vitamin E oljeløsningen (tilgjengelig fra apoteket), rå egghvite og 30 ml varm melk. Bland alle ingrediensene til kremaktig konsistens og bruk et like lag på ansikt og nakke. For mer effektiv handling av masken, kan ansiktet dekkes med en matfilm eller et håndkle for å holde varmen. Masken skal holdes i 20 minutter, skyll bare med varmt vann og fukt huden ytterligere med krem.

Rengjøringsmasker er relevante for innbyggere i megasiteter, hvis hud regelmessig lider av forurenset luft, støv og giftstoffer. For å opprettholde helse er dyprensingsprosedyrer nødvendige. Slike masker bør gjøres 2 ganger i uken, og opprettholder renheten og ungdommen i ansiktet.

 • For rengjøring, toning og innsnevring av porer, er agurkmasken perfekt. Ta en liten frisk agurk og rist den på en fin riper. Bland grønnsaken med 1 pisket hvit hvitt. Den resulterende vasselen blir påført ansiktet i 10-15 minutter, vasket av med kaldt vann.
 • Å ta vare på fet og problematisk hud anbefales å bruke gjærmasker. Bland 20 g frisk gjær med 10 g sitron- eller tranebærjuice. Blandingen påføres ansiktet i 15 minutter, skyll med varmt vann. Etter prosedyren må du bruke en nærende krem.
 • 20 g havregryn hell 20 ml varm melk og la til hevelse. Når våpenet er avkjølt, kan det påføres ansiktet i 10-15 minutter. Du kan legge eggeplomme til blandingen. Etter prosedyren skal du vaske ansiktet ditt med varmt vann.
 • Pisk egghvitene, legg til det 10 gram havremel og knust fersk mynte. Den resulterende vasselen er spredt over ansiktet og holder til helt tørr. Etter vask skal huden tørkes med tonic eller lotion med fuktighetsgivende egenskaper.

Foryngelse av ansiktet etter 40 år skal være komplisert. Det er nødvendig å lede en sunn livsstil, spise godt, berik dietten med produkter av ungdom og vitaminer. Det er viktig å ordentlig ta vare på huden din, regelmessig fukte, rense og nære den. Bare en integrert tilnærming vil bevare ansiktets ungdom, eliminere faktorer som reduserer celleregenerering, bryter lipidlaget, produserer sin egen elastin og kollagen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.